שאלונת.........

ransnow

New member
כן, ברם

יש לזכור שיש גם תלות בשינויים שהכנסת (קליפר/מתאם/ אורך שרשרת/ גג"שים). אל תשכח שהאופנוע במקור מיועד לשטח, ולכן עם סט הגלגלים המקורי תוכל לחזור לשטח/דו"ש שלך, אך כמובן ש דיסק קיקמי של 320 מ"מ של סופר, יעיף אותך לעזה, אם תרכב איתו בשטח...

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

כRובי

New member
להחליף צמיגים ו...

ג'אנטים , כן ? רוחבו של הג'אנט המיועד לסופרמוטו ובד"כ גם קוטרו (בכל הקשור לגלגל הקידמי), לא מאפשר לשים צמיגי שטח , בעיקר בגלל ש...אין במידות שכאלו.

כRובי

New member
אפשרי.

הכל אפשרי אם יש לך את הכסף לקנות זוג ג'אנטים+זוג נאבות נוספים על אלו של השטח. (לא זול בכלל). ובכלל, המהדרין שרוצים גם להחליף בינהם בתדירות של יותר מפעם בחצי שנה, יחזיקו גם דיסק קידמי נוסף על הג'נט הקידמי וגלגל שיניים אחורי, על הג'אנט האחורי (ושרשרת נוספת אם הם רוצים לרכב בשטח/כביש עם יחסי העברה שונים).

כRובי

New member
מה בזול? דיסקים/שרשרת/גלגלי שיניים?

אני מאוד מקווה שלא לכך התכוונת.. אם כוונתך היא לג'אנטים משומשים ונאבות אזי התשובה היא : אפשרי אבל לא פשוט..מאוווווד לא פשוט. אופנועי שטח מטבעם, כמעט ולא מתים מוות טיבעי ואפילו תאונות קשות לא משביתות אותם באמת. הווה אומר: כמעט שאין אופנועים אחרי תאונה בשביל לבזוז מהם חלקים..כשיש אופנועים כאלו (ונגיד והחלקים שלהם מתאימים עבורך בול-מס' השפיצים בג'אנט או רוחב וקוטר הג'אנט לדוגמה) , אז בדרך החלקים הללו לא שווים את המאמץ של "לפרק אותם מן האופנוע" בגלל שמצבם פשוט גרוע..

guts

New member
מה קשור לניפוץ חלומות וכל השאר? ../images/Emo4.gif

הבנאדם נותן לך תשובות ענייניות בשביל שתבין שזה עסק לא פשוט ולא זול

למעלה