../images/Emo4.gifשאלה של מינון
שאלה של מינון
הי בנות. אני מרגישה כמו נרקומנית... כבר שלושה שבועות מסניפה סופרפקט ו-6 ימים מזריקה 5 אמפולות גונל-F. נכון לאתמול הרופאה שלי טענה שהזקיקים ממש פיצפונים והרירית דקיקה, למרות שאני כבר מרגישה כבדה ומנופחת... התחלנו עם מינון כזה כי זה היה הפרוטוקול בטיפול האחרון לפני כ-5 שנים שהניב את ילדיי
. למרות זאת ולמרות גילי המתקדם (37) נראה לי שהמינון מאוד גבוה ואני קצת פוחדת מגירוי יתר. מחר אני עוברת ל-5 אמפולות מנוגון. האם מישהי מזריקה במינונים כאלה ומה ההרגשה? מה אני יכולה לעשות כדי למנוע גירוי יתר? חוצמזה כל הסנפה והזרקה מלווה בהתרגשות גדולה שאנחנו "עובדים" על הילד הבא וגם, הסערה מלפני שלושה שבועות (למי שזוכרת) חלפה ופינתה את מקומה למי מנוחות נעימים. וכך אני תמיד זוכרת לומר לעצמי שכל משבר (שכשהוא בעיצומו נראה כסוף העולם) הוא בעצם מהמורה קטנה בדרך הלא פשוטה שכולנו עוברים בדרך אל התוצאה הכי הנפלאה בעולם. סתם רציתי לשתף ותודה על הקשבתכן.
הי בנות. אני מרגישה כמו נרקומנית... כבר שלושה שבועות מסניפה סופרפקט ו-6 ימים מזריקה 5 אמפולות גונל-F. נכון לאתמול הרופאה שלי טענה שהזקיקים ממש פיצפונים והרירית דקיקה, למרות שאני כבר מרגישה כבדה ומנופחת... התחלנו עם מינון כזה כי זה היה הפרוטוקול בטיפול האחרון לפני כ-5 שנים שהניב את ילדיי