נתנו לי שמות של שני רופאים בצרפת. אחד מהם בשטרסבורג (ממש קרוב לליון!!! אמרו לי שהוא מספר אחד בעולם - ואת זה עוד הגניקולוג אמר לי, אמר שכולם למדו ממנו את מה שלמדו...)
מרחק של 3 שעות נסיעה משטרסבורג (עיר מדהימה) אם הייתי יודעת בתחילת השבוע הייתי מתארגנת... אני חוזרת בראשון וקבעתי תור לסוריאנו ב 1/9 אבל אם הוא רופא מומחה ששוה ללכת אליו אז אני חוזרת לגרמניה אחרי החגים נדמה לי שזה יוצא אוקטובר ל 10 ימים אולי אז אליך אליו? מה דעתך? שלחי לי את הפרטים במסר שיהיה לי את נוסעת באוקטובר?? אז חייבים לעשות את המפגש לפני כך אוכל להכיר אותך.. מליון תודות את מדהימה!! נב את עוזרת לי בקשר לאוכל בבקשה... פיצ
הייתי שם לפני שנתיים בסיור קונצרטים שעשיתי בגרמניה עם תזמורת שהייתי אחראית עליה. היה מדהים ואני אישית לא חובבת את גרמניה יותר מדי. שטרסבורג זכורה לי לטוב מהתיאטרון המדהים שהופענו שם והאנשים שהיו סופר נחמדים ועשינו לדעתי גם שיט על הריין. בקיצור היה אחלה. עושה רושם שאת נהניית למרות הכאבים. כל הכבוד לך
כדי לנקות לי את הראש אחרי שבעלי ראה שנה של סבל וכל יום כאב לי משהו אחר. אני מרגישה צורך לאסוף את עצמי ולנשוך שפתיים כי נראה לי שדי נמאס לו אישה שכמוני... כל הזמן כואב לי, סקס כואב לי,מה נשאר (זאת אומרת ממבט של גבר) אני נמצאת כאן וקמה לשרותים כל 20 דקות אחרי שהתאפקתי 10 דקות אני בעצמי מרגישה חרא שהמצב שלי כזה כאילו אזו אשמתי לפעמים אני מוצאת את עצמי מתנצלת על כאב שלא תלוי בי... אבל אני נהנת ממזג האוויר מהנופים אני מרגישה שזה עזר לי ויש לי כוחות להתמודד מה שלא היה לי לפני שנסעתי... אכן שטרסבורג מדהימה היא בצרפת על גבול גרמניה אז זה מסתדר לך עם נושא חיבוב הגרמנים
אבל לא נעים לומר (כמי שנכדה לסבא וסבתא ניצולי שואה) שגרמניה זו ארץ יפה לא חסר להם כלום..!!
קודם עלי להחלים טוטאלית מהניתוח האחרון. ואז בטח ישלחו אותי לבדיקות של הדמיות לראות שכל איבר במקומו וכל חור נסתם וכל פיסטולה איננה. ורק אז כשהרופאים ואנוכי נוכל להגיד שניתוח התיקונים עבר בהצלחה, רק אז אני מניחה אוכל לתאם ניתוח פרידה מהזרבוב החבוב. עד כה כל ההערכות שלי לגבי לוחות זמנים היו נכונות
אם אמשיך לתהות אז אולי בנובמבר או דצמבר, וזה במקרה הטוב!!! איפטר טרמינלית מהשקית. וסוף לשנת הניתוחים ולשנה הכי מיותרת בחיי.