רומן בהמשכים

kikona126

New member
איפה את נמצאת כרגע?

נתנו לי שמות של שני רופאים בצרפת. אחד מהם בשטרסבורג (ממש קרוב לליון!!! אמרו לי שהוא מספר אחד בעולם - ואת זה עוד הגניקולוג אמר לי, אמר שכולם למדו ממנו את מה שלמדו...)

פיצ 50

New member
אני בגרמניה

מרחק של 3 שעות נסיעה משטרסבורג (עיר מדהימה) אם הייתי יודעת בתחילת השבוע הייתי מתארגנת... אני חוזרת בראשון וקבעתי תור לסוריאנו ב 1/9 אבל אם הוא רופא מומחה ששוה ללכת אליו אז אני חוזרת לגרמניה אחרי החגים נדמה לי שזה יוצא אוקטובר ל 10 ימים אולי אז אליך אליו? מה דעתך? שלחי לי את הפרטים במסר שיהיה לי את נוסעת באוקטובר?? אז חייבים לעשות את המפגש לפני כך אוכל להכיר אותך.. מליון תודות את מדהימה!! נב את עוזרת לי בקשר לאוכל בבקשה... פיצ

galim29

New member
שטרסבורג אכן מדהימה../images/Emo8.gif

הייתי שם לפני שנתיים בסיור קונצרטים שעשיתי בגרמניה עם תזמורת שהייתי אחראית עליה. היה מדהים ואני אישית לא חובבת את גרמניה יותר מדי. שטרסבורג זכורה לי לטוב מהתיאטרון המדהים שהופענו שם והאנשים שהיו סופר נחמדים ועשינו לדעתי גם שיט על הריין. בקיצור היה אחלה. עושה רושם שאת נהניית למרות הכאבים. כל הכבוד לך

פיצ 50

New member
את יודעת הטיול הזה נולד

כדי לנקות לי את הראש אחרי שבעלי ראה שנה של סבל וכל יום כאב לי משהו אחר. אני מרגישה צורך לאסוף את עצמי ולנשוך שפתיים כי נראה לי שדי נמאס לו אישה שכמוני... כל הזמן כואב לי, סקס כואב לי,מה נשאר (זאת אומרת ממבט של גבר) אני נמצאת כאן וקמה לשרותים כל 20 דקות אחרי שהתאפקתי 10 דקות אני בעצמי מרגישה חרא שהמצב שלי כזה כאילו אזו אשמתי לפעמים אני מוצאת את עצמי מתנצלת על כאב שלא תלוי בי... אבל אני נהנת ממזג האוויר מהנופים אני מרגישה שזה עזר לי ויש לי כוחות להתמודד מה שלא היה לי לפני שנסעתי... אכן שטרסבורג מדהימה היא בצרפת על גבול גרמניה אז זה מסתדר לך עם נושא חיבוב הגרמנים
אבל לא נעים לומר (כמי שנכדה לסבא וסבתא ניצולי שואה) שגרמניה זו ארץ יפה לא חסר להם כלום..!!

kikona126

New member
ברור

עושים יום בישולים? אני אמורה לסוע בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר... ואם את הולכת אולי אני אצטרף אליך, מעניין אותי לראות איך נראה הגורו

bella1978

New member
../images/Emo4.gifהי בנות

נעלמתי קצת מהפורום, ניסיתי לא לחשוב על האנדו... אם אתן נפגשות, אני רוצה לבוא!!! זהו, אז תגידו איזו עזרה בהכנות אתן צריכות... תרגישו טוב כולן, בלה

bella1978

New member
אופס, מאיפה הגיע הסמיילי המוזר בהודעה שלי...

נשיקות לכולן

kikona126

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

אצלי עדיין רואים 2... אין לי מושג איפה השלישי.....

זואילי

New member
את אלה מהניתוח הראשון אני לא מוצאת

ומהניתוח השני, מדהים שעברה רק חצי שנה פלוס, וזהו, הצלקות לבנבנות. אפילו זו הארוכה כמו קיסרי שיש לי. בפופיק לא רואים כלום.

kikona126

New member
אני צריכה לראות למה הכוונה

שלא רואים כלום בפופיק... אצלי רואים תפר, וגם מרגישים תפר.... (הוא מכאיב שם לפעמים)

זואילי

New member
אם אין לך בעייה לצפות בשקיקקי על הדרך

אז אעשה לך סטריפטיז כשנתראה

זואילי

New member
WHO KNOWS

קודם עלי להחלים טוטאלית מהניתוח האחרון. ואז בטח ישלחו אותי לבדיקות של הדמיות לראות שכל איבר במקומו וכל חור נסתם וכל פיסטולה איננה. ורק אז כשהרופאים ואנוכי נוכל להגיד שניתוח התיקונים עבר בהצלחה, רק אז אני מניחה אוכל לתאם ניתוח פרידה מהזרבוב החבוב. עד כה כל ההערכות שלי לגבי לוחות זמנים היו נכונות
אם אמשיך לתהות אז אולי בנובמבר או דצמבר, וזה במקרה הטוב!!! איפטר טרמינלית מהשקית. וסוף לשנת הניתוחים ולשנה הכי מיותרת בחיי.

kikona126

New member
יאללה הגיע הזמן

להגיד לה להתראות ולהתחיל להזין שם משהו אחר....

זואילי

New member
ואז תעזרי לי לבחור טאטו...

כי אני נורא רוצה ציור של זחל על הבטן במיקום בו גר הזרבוב.

למעלה