עצוב לי

../images/Emo4.gif עצוב לי

חיכינו וחיכינו ועדיין חיכינו.... 14:20 טלפון מבלינסון."שלילי , תתקשרו אחרי הווסת הבאה להתראות..." דווקא האמנו... דווקא רצינו... לא נשאר אויר עד השיחה... כבר תיכננו לחגוג.... כנראה שהנדרים וההבטחות מההוא למעלה יקחו פסק זמן ויצאו שוב במחזור הבא תודה על התמיכה אביטל ואורן

אלה 2

New member
../images/Emo24.gif

עצוב גם לנו לשמוע מאחלים הצלחה בחודש הבא...

elian5

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שוקובובו מחזיקה
מעכשיו לחגיגה שנדחתה ממש בקצת .., למחזור הבא .. עוד קצת וב"ה נחגוג כולנו ביחד.

מם 1971

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אביטל ואורן מצטערת על השלילי מחזיקה אצבעות שבפעם הבאה הכל יהיה הרבה יותר חיובי (תרתי...)

כוכב76

New member
הכל לטובה

אביטל היקרה, לא נורא, אני בדיוק באותו מצב שלך היום קיבלתי גם כן שילי, תסתכלי על זה בצורה חיובית וזה יגיע, אל תדאגי, ההוא שלמעלה לא מקפח אף אחד, הוא דואג לכולם, גם לי היה נורא קשה ועדיין קשה לי, אך היום הזה יגיע, הוא חייב להגיע ומהר, יהיה טוב. בהצלחה רבה

nuli 25

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע.... מקווה שחודש הבא המשאלה תתגשם והמילה היחידה שתשמעי תהיה "חיובי"

מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

מתארת לעצמי שממש לא קל לך היום... ואיכשהו בבלינסון דאגו גם "למתוח את עצבייך", ולא זו בלבד אלא שאופן הבשורה היה מנוכר וטכני! ...לא שזה היה עושה את זה פחות כואב ... אבל, בכל זאת, קצת רגישות ואמפתיה ודאי היו קצת מחממים את הלב השבור לרסיסים! ... קשה לי לנחם אותך, אבל יכולה רק להגיד שאין לנו ברירה, אלא להמשיך ולהמשיך במסע הזה...עם כל הכאב וכל הייאוש המתלווה... החגיגות לא בוטלו, הן רק נדחו בקצת! שרון

7נתי7

New member
יקירה,| קבליחיבוק|ענק../images/Emo93.gif../images/Emo122.gif

כל כך עצוב שאין מילים. אבל אין ברירה וחיבים להמשיך הלאה. למדתי בשבוע שעבר משפט שקצת עוזר לי למרות שאני לא מאמינה הכי גדולה. הכל בזמן של אלוהים. מתי רק יגיע כבר הזמן הזה אלינו... כל שלילי מקרב אותנו לחיובי המיוחל... אני איתך למרות שלא יכולה לעזור ולנחם נתי

חבובי

New member
מצטערת בשבילך...

אין לי מילים לנחם,, אבל מאחלת לך רק טוב ושתהיי חזקה מאוד!!! כי החודש הבא הוא שלך!!!!!!

ל א ו

New member
מותר להיות עצובים

אבל טוב שאתם גם אופטימיים. בהצלחה בטיפול הבא!

קרינון

New member
../images/Emo24.gif

הרגשה מוכרת... נורא מבינה לליבך ויודעת אכזבה מהי. אך אל תהי עצובה תאמיני ותרכזי את כל כוחותיך בטיפול הבא שיהיה האחרון הגורלי והמנצח

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אוי, השלילי המבאס הזה. אפילו במקרים שאנחנו מסתובבים עם תחושה, שהנה זה קורה, הפעם זה שלי, ושוב השלילי. נטע הוכיחה היום, שארבע שנות ציפיה היו שוות את זה. אני אחרי שנה וחצי של טיפולים ועדיין מקווה שזה יבוא ושזה יהיה בסדר! אז לבכות את כל הדמעות, ולשנס מותניים לסיבוב נוסף אך מנצח!

roniram29

New member
|מאחלת לך שתצליחו יותר בפעם הבאה!!!

גם אני עצובה מאותה סיבה, נראה לי שהטיפול הזה שעברתי החודש הולך להגמר לא טוב...........

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gifאביטל../images/Emo24.gif

מצטערת על השלילי. אנחנו מחכות, מתכננות, מדמיינות והציאות נושכת
. חבקו לכם זה את זו, ותנו לכאב ולדמעות לצאת בתוך החיבוק הזה. מחר יהיה קצת יותר קל ומחרתים תזרח השמש והקשת תעלה מעל העננים. לההוא מלמעלה יש הדרך שלו לגלגל עניינים, אני מקוה שבחר לכם דרך קצרה הפעם
.
נועם

14me

New member
מבינה לליבך../images/Emo23.gif

יקירתי, חיזקי ואימצי מחבקת אותך חזק חזק

למעלה