עזרה!!

ללוש 15

New member
../images/Emo4.gifעזרה!!

תראו יש לי בעיה .אני חושב שעשיתי כמה טעויות עם הנחש שלי.אני כבר שעה מנסה לכתוב אבל זה סיפור ארוך מאוד ואני חושש שהשמטתי מספר פרטים חשובים ...בבקשה ממכם ,משהו מהמנוסים יכול לפנות אליי במסרים ואז אני ייתקשר אליו כדי שהוא יוכל לעזור לי בבקשה..אני מאוד לחוץ פשוט זה סיפור ארוך ואני לא יכול לכתוב את זה תודה מראש.......

ללוש 15

New member
תודה!!!!!!!

אני רק רוצה להגיד שיש לנו פורום נפלא עם אנשים נפלאים שתמיד מוכנים לעזור..אני רוצה להודות במיוחד למוטי שעזר לי להבין שהנחש בסדר גמור ואין לו שום בעיה

BabaGee

New member
זה היה נחמד אם.....

עכשיו כשאתה רגוע ובלי לחץ תוכל לספר לנו מה היו הטעויות ומה היו הפתרונות כדי שנדע לא לעשות אותם בעצמנו וסתם להרחבת הידיעות. תודה

ללוש 15

New member
פירוט....

עשיתי מספר טעויות שרובן היו טעויות של חוסר סובלנות...לא נתתי לו להתאקלם(איך שבאתי הביתה הרמתי אותו),הרמתי אותו כחצי שעה לאחר שהוא אכל,מאז שהוא אצלי הוא נמצא עכשיו באקווריום השלישי שלו(שדרך אגב הוא יישאר שם למשך זמן) ואחד מהאקווריומים נפל לי מגובה של חצי מטר(לא קרה לו כלום).הקטע הוא שאני חשבתי שגרמתי לו להיות פחדן או לחוץ או משהו כזה... דיברתי עם מוטי והבנתי שהנחש בסדר גמור(אוכל,לא נושך). למרות שלא קרה לנחש כלום אני הפקתי את הלקחים ובנחש הבא שלי(בואה או מתכדר)אני יהיה יותר סובלני וייתן לו (ולקינג)את הטיפול הכי טוב שיש.

למעלה