עוד דייט

../images/Emo4.gifעוד דייט

למרות ההבטחה שלי שאני לא אצא עם מישהו חודש לפני שאני מתגייסת... מחר אני יוצאת לפני איזה 3 שבועות יצאתי עם מישהו אחר והאמת שלא ממש שמעתי ממנו מאז והאמת? כבר דיי נמעס לי להרגיש כמו קרצייה שאני מתקשרת אליו (למרות ששהוא ממש מדבר אלי בצורה כזאת מקסימה בטלפון ושמח לשמוע את קולי) אז ההחלטה היא פשוט לוותר אם הוא באמת היה רוצה אותי הוא היה מוצא זמן ומתקשר לא? לא נורא... החלטטי שאני לא לוקחת ללב (למרות שאני דיי מרגישה אשמה על זה) יהיה מה שיהיה זה שאני אצא איתו מחר ראה את התמונה שלי בתחרות והחמיא לי ומשם התפתחה שיחה במסרים ומשם למסנג'ר הוא חמוד, אולי טיפה ילדותי אבל שווה לנסות לא? מקסימום הרווחתי טיול במוזאון ת"א ייאלה עוד שבוע שאני מתגייסת ואני עם צפיות נמוחות מהבחור... אבל כניראה שכבר בכללי מבחורים (או שזה סתם מילים של בחורה שסובלת מכאבי גמילה מקשרים אחרי כמה סטירות לחי) יפה כדי שתאחלו לי בהצלחה ותחזיקו לי אצבעות (או כדי לעשות מזל רע על הפגישה הזאת כדי שהיא לא תצליח וכדי שאני אכנס בראש נקי לצבא) וממש ממש אוהבת את הסמיילים החדשים של החורף
אחחח איך אני חולה על החורף!!!!

שיהיה לך המווון בהצלחה

קחי הכל בפרופורציה :) וכמו שאמרת מקסימום הרווחת טיול... אז שוב המון בהצלחה ותהני

שאלה ולא כדי לבאס

מה הסיבה שתצאי עם בחור שלא עונה על הציפיות שלך?...(חוץ מהטיול במוזיאון ת"א...אני אשמח לקחת אותך לשם אם ממש בא לך על המוזיאון) מה גורם לך לחשוב שאת צריכה להתפשר?

moran717

New member
אני גם חשבתי על אותה שאלה

ולומר את האמת, המון שנים הייתי מרגישה כמו שאת מרגישה, אבל אם מישהו לא ממש תואם את הציפיות שלך אל תצאי איתו, יבוא אחר... דבר שני, אני חושבת שאם בחור לא מתקשר בעיה שלו, אל תרדפי, לא רוצה, לא צריך..

ממממ

האמת שהכוונה שלי היו יותר שאין לי צפיות שהיה מזה קשר מאוד ארוך ורציני (למרות שיחסית לבחורים אחרים שיצאתי איתם הוא שידר את זה מאוד) האמת שאני דיי מתפשרת, מבחינתי אני מנסה הכול, יש לי את הקווים האדומים שאני לא אצא איתם בחיים (אם זה מישהו שדוחה אותי או שאני לא נמשכת אליו, מישהוא שאני מרגישה באיזה אופן שהוא לא לא בריא מדי נפשית, ואם הוא לא אוב את אי שאני ניראת) אבל חוץ מזה אני מוכנה לנסות כל אחד עם אני מרגישה בנוח איתו והשיחה זורמת כי למה לא. אחרי הכול חיים רק פעם אחת ואם מקסימום לא מסתדר מבחינה רומנטית הולך בתור ידידים. זה מה שאני עושה עכשיו... בכל מקרא גם אם הוא עושה את זה בכוונה וגם אם לא זה ממש הוציא לי את החשק לדבר איתו שוב

הוא עונה הוא עונה

נגיד שאם הייתי צריכה לבסס איתו קשר שמתבסס רק על התחומי עיניין שלנו אנחנו כל הזמן רבים אבל זה מה שמעניין אותי בו, שאשכרה יש אתגר בשיחה איתו ואנחנו לא מסכימים על כל דבר, והוא גם מצחיק אותי (מצד שני זה לא דבר שכלכך קשה לעשות האמת) מצד שני זה גם מה שמרחיק אותי בו, כי עם האהבות שלנו שונות אז איך אפשר לעשות משהו ביחד? + העובדה שהוא דיי ילדותי אבל הדייט היום עבר בצורה ממש מתוקה הרבה צחוקים ושיחה רצופה אפילו התנשקנו
היה מקסים

נשיקה בפגישה הראשונה נו באמת...

חחחח סתם...נו אז יש עוד פגישה עלה על הציפיות?

חחח תתפלאי יש כאלה שחושבים כך

כמו ההורים שלי אבל זה לא היה רק נשיקה, זה חיבוק נשיקה וליטופים בבטן (ואהבתי שהוא לא חצה גבולות) שד"א הוא חושב שהיא ממש יפה למרות שאני לא מבינה מה כלכך יפה בבטן עם כפלים תהיה עוד פגישה
מקווה שמחר... אבל אני מנסה לשמור על צפיות נמוחות שאני לא אפגע אחרי הכול אני עוד חמישה ימים מתגייסת (כבר אחרי 12
) ולא יהיה לי הרבה זמן אליו ורוב הסיכויים שזה יתפרק עוד לפני שזה התחיל

../images/Emo124.gifלהסתדר בשלשות ../images/Emo195.gif../images/Emo195.gif

המון המון בהצלחה בדרכך בצבא...
ובקשר לבחור הראשון אל תקחי ללב אני מאמין שמה שאמור לקרות קורה...
תמשיכי הלאה ותנסי עם הבחור הנוכחי.. אם הראשון יחזור סימן שזה מה שהיה צריך לקרות... תהני

למעלה