עוד אכזבה

moranoflili

New member
רציתי לשאול על דיקור

כדאי לעשות בנוסף להזרעות גם דיקור? ואיך הדיקור מתבצע? באיזה אופן? והאם גם הבעלול צריך לבוא איתי? והבנתי שמישהי כאן עד לא מזמן אמרה שזה נפלא ושהיא בהריון עכשיו, היא המליצה על מישהי, מי זאת מי שהיא ממליצה עליה? והאם היא נכנסה להריון רק מהדיקור או שגם עשתה הפריה? והאם זה כואב? אשמח לקבל תשובות,,,,,תודה מראש וסליחה על השאלות הרבות

עינת ב6

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo9.gifאוי חמודה תודה...

ושתדעי שגם אני אוהבת אותך
ומאחלת לך מכל הלב
שהפעם זה יצליח! ראיתי ששאלת את נועם איך זה משפיע על הרחם... אז זה לא משפיע ישירות על הרחם אלא על בלוטת יתרת המח שאחראית על הצד ההורמונלי... התרסיס מדכא את הפעילות שלה וככה הביוץ נמנע...
ולגבי השאר... אני ממליצה בחום על טיפול אלטרנטיבי כלשהו, ודיקור זה בהחלט מצויין... בד"כ אין בדיקור כאבים... זה אמור לאזן את האנרגיות בגוף,ולא לגרום לו לטראומות...
ושוב , שיהיה המון בהצלחה ...
חיבוק
ונשיקה
...

moranoflili

New member
לעינת ב-6

התכוונתי בכל ליבי לכל מה שכתבתי לך,אולי בגלל שאנחנו קרובות בגילאים שלנו, אז אני מרגישה איתך ממש טוב שאני מתכתבת איתך,,,יש לי כזו תחושה טובה,,,רציתי להגיד לך תודה על הפירגון והאהבה שלך, מאחלת לך בהצלחה מכל הלב,ושהחודש הקרוב נתבשר בבשורות טובות. אמן.

נועם@בת

New member
דיקור בהחלט יכול לעזור

במכבי ובלאומית יש אפשרות לטיפול ברפואה משלימה במחירים מאוד סבירים. אם המטפל אינו מומחה לבעיות פוריות, אז לא מטפלים אחרי ביוץ. אבל עצם הטיפול עמו יכול לחזק, לשפר ולהפחית בתופעות הלואי. אם הבעיה היא אצל הבעל, בטח יעזור אם גם הוא יעבור טיפול. דיקור לא כאוב, אבל צריך לקחת בחשבון שיתכנו תופעות לואי לטיפולים הראשונים. בניגוד לטיפול קונוונציונאלי, בטיפול משלים תופעות לואי הן תגובה חיובית, הן מראות שהגוף מנקה את עצמו. יש כמה המלצות על מטפלים בלוחות הפורום (בשורה הכחולה בראש העמוד). אל תתנצלי על השאלות, תשאלי מה שאת רוצה ותעשי לנו נחת בטיפול הקרוב בבקשה
. נועם

zohee28

New member
האם מותר לעשות דיקור או רפלקסולוגיה

במהלך הטיפול עצמו (לפני השאיבה)?

עינת ב6

New member
הי זוהי28!../images/Emo140.gif

כן!!! מותר וזה אפילו מאוד יכול להועיל
... אבל...חשוב שתלכי למישהו שמכיר את העניין ,טיפל בעבר בנשים שעברו טיפולי פוריות, בקיצור אחד שהוא מטפל רציני ...
תהני לך והמון בהצלחה חמודה!

נועם@בת

New member
כן בהחלט עם הסתייגות

אם מתחילים את הטיפול המשלים במקביל לרפואי, יש חשש מתגובות שלא תמיד יהיו רצויות. למשל, אם את מגיבה חלש ומקבלת מינון גבוה של הורמונים, והטיפול ישפר את התגובה את עלולה (צרות של עשירים) להגיב עם יותר מידי זקיקים. או את עלולה להיות מאוד עייפה בעקבות הדיקור, מה שיקשה עליך את הטיפול. לכן כדאי להתחיל את הטיפול המשלים לפני הטיפול הרפואי, ולקחת בחשבון שמקרים מסויימים תהיה תגובה טובה יותר להורמונים (אמרה בקנאה המגיבה העלובה
). נועם

בייבי4

New member
נועם - בדיוק מה שקרה לי

הגבתי די עלוב להורמונים, וברגע שהתחלתי דיקור התגובות הפכו להיות חזקות (מידי) להורמונים. המדקר (מתמחה בפריון) אמר שחל שיפור מבחינת איזון אנרגטי...
ממליצה על דיקור מאוד בשילוב ההורמונים - עוזר גם להרגיע.

אשתלוט

New member
שלום לעוד..

האם את מטופלת באיכילוב אצל פרופסור עמית ,אז ככה התרסיס לאף דומה לזריקת דקפפטיל הוא עושה דיכוי לביוץ. בהצלחה

moranoflili

New member
על אנשים חסרי טקט

היום למדתי בקורס, ואיך שנכנסתי לכיתה איזה אחת עם 2 תינוקות אומרת לי: "מורן מה זה? השמנת ? את ממש השמנת,,,,,אז אמרתי לה שאני בהריון, איך אתן הייתן מגיבות לכזה חוסר טקט? [אגב השמנתי מהזריקות אבל לא ממש, המבנה גוף שלי הוא רזה]

בוליקי

New member
מכירה אותם היטב...../images/Emo122.gif

הכי טוב לתת לאנשים כאלה תשובה שתשתיק אותם, כמו שאת עשית.
אני גם למדתי להיות אוטיסטית לידם.

למעלה