עוד אכזבה

moranoflili

New member
../images/Emo4.gifעוד אכזבה

כאשר ראיתי שהמחזור ממאן להגיע ביום שבת, הייתי בטוחה שאני בהריון, והיום קיבלתי מחזור והיתי כ"כ מדוכאת, נפגשנו עם פרופסור עמית, ואמרתי ל שנמאס לי מההזרעות האלו, לבסוף החלטנו שנעשה הזרעה החודש בשילוב של תרסיס לאף שמחליף את האיקקלומין שאליו אני לא מגיבה בכלל, והפעם בניגוד לפעמים אחרות הרופא ישלוט לי בביוץ לא הגוף, אח"כ אני יקבל גונל והופ להזרעה הבאה, מדוע יש לי הרגשה שאני מבזבזת את הזמן שלי? והאם למישהי יש ניסיון עם התרסיס לאף? שמו של התרסיס סופרפאקט,,,,,,אוףףףף גם הפעם נכשלתי, ואפילו הוא לא ידע להסביר לי מה הבעה, כי אין,,,,הסיבה לאי הריון לא ידועה,,,,,,???

מצטערת לשמוע על אכזבה נוספת../images/Emo10.gif

לא מנוסה בעניין הזרעות, אך בטוחה שתכף יגיעו המומחיות
מקווה שמעתה תנחלי רק הצלחות
בננית

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

לא מכירה סופרפאקט, וודאי יבואו המומחיות אוטוטו, אבל גם בלתי מוסרים נכנסים להריון... קחי נשימה עמוקה, תני לעצמך להתפרק עד שתרגישי מספיק חזקה להמשיך במסע הכל כך מתסכל הזה בדרך לילד/ה. בהצלחה! תאמיני!

moranoflili

New member
לנועם

זה בסדר שפתחתי הודעה חדשה אם רק שלשום פתחתי? זאת פשוט שאלה חשובה וחשוב לי לבל תגובות על זה, אז אני מקווה שאת לא כועסת עלי שלא שרשרתי,,,

פּוֹנְג

New member
זה בסדר. על הצלחות וכישלונות (עדיף

הצלחות
) אנחנו לא כועסות כשפותחים הודעה. ותודה על ההתחשבות
(וחוץ מזה, הודעה משלשום כבר לא תקפוץ, רק הודעות בנות פחות משלושה ימים) חיזקי ואמצי לקראת הפעם הבאה, כי אז את תפתחי הודעה של הצלחה. ועליה נשמח עוד יותר.

אל71

New member
../images/Emo32.gif לגבי בדיקות דם להריון../images/Emo53.gif

מחר אני צריכה לעשות בדיקת דם אחרי IVF ראשון. נורא לחוצה ומודאגת, אחרי 12 ימים של אופטימיות יחסית. בנסיונות הקודמים, הסתפקתי בבדיקות שתן מעצבנות, בהן לעולם הופיע קו אחד... עכשיו רציתי לשאול איפה הכי כדאי להיבדק? במילים אחרות איפה מקבלים תשובה הכי מוקדם? האופציות הן: קופ"ח מכבי, אסותא או אולי רמת מרפא (שקרובה יותר לבית)? מחכה לתשובה מהירה, תודה

ורד13

New member
לפחות בצפון - בכל בתי החולים

לוקחים את הבדיקות ושולחים אותם למעבדה של מכבי. ולא עושים את הבדיקה בבית החולים עצמו. במרכז אני לא יודעת אבל מניחה שאותו דבר. ואם כן אז בכל מקום שתקחי התשובה תהייה באותו זמן. וההסבר הוא ברגע שזה מופיע במעבדה של מכבי - התוצאה משודרת לבית החולים.

moranoflili

New member
לאל71

דרך קופת חולים מכבי את יכולה לדעת גם דרך האינטרנט, את רק צריכה שיתנו לך תקוד, אבל בתכלס נראה לי שאצל כולם זה אותו הדבר

אל71

New member
תודה

תודה על התשובות. מכבי באמת מעצבנים (שלוקח להם יום) וברמת מרפא רצו כסף, כי אני לא מטופלת פריון שלהם. מורן - אני מצטערת שדחפתי הודעה לא קשורה, פשוט החרדה סביב השרשור הובילה אותי לחוסר רגישות.. סליחה

ורד13

New member
איזו אכזבה. מצטערת.

התרסיס אליו את מתכוונת אינו מחליף את האיקקלומין כי אם מדכא ביוץ. סטייל דקה, וצטוטייד. לי היה ניסיון מעולה איתו. ממש לא היו תופעות לוואי חוץ ממעט צריבה בנחיר. והוא עשה את העבודה. בהצלחה. משנה טיפול משנה מזל.

moranoflili

New member
לורד13

מה זאת אומרת שהיה לך ניסיון מעולה ע התרסיס? מה נכנסת להריון או מה?

ורד13

New member
כן, נכנסתי בטיפול זהה להריון

ויותר מפעם אחת. התוצאות לא קשורות בכלל לאופי הטיפול. לצערי ללידה בזמן לא הגעתי. תהיי אופטימית . התרסיס הזה בהחלט לא נקשר אצלי חוויה שלילית - בהשוואה לתכשירים אחרים.

עינת ב6

New member
חיבוק לך ומכירה את...../images/Emo24.gif

הסופרפקט...
אז כמה דברים... דבר ראשון והכי חשוב...אני שולחת לך המון חיבוקים גדולים
ואוהבים...
אני ממש מצטערת
לשמוע שזה לא הלך, ואני מכירה את ההרגשה הזאת של הציפייה החיובית כשהמכשפה מאחרת, ואז בכתם אחד הכל מתנפץ לך בפנים
... אבל אספי את כוחותייך חמודה כי זה יגיע!!!
ולגבי הסופרפאקט... אני השתמשתי בו במחזור הטיפול האחרון שלי... הוא ממש לא נורא את פשוט משפריצה אותו אל תוך האף שלך
לפי המינון שניתן לך. התפקיד שלו זה באמת לדכא את המע' ההורמונלית שלך
וככה לא לגרום לביוץ טבעי... חשוב לדעתי שתשאלי את הרופא שלך מה דעתו על הסינרל... הסינרל גם הוא תרסיס לאף ותפקידו כמו של הסופראפקט אבל ההבדל העיקרי ביניהם זה שהסינרל מיועד בהתוויות שלו לטיפול בנשים עם בעיות פוריות ואילו הסופרפאקט מיועד בהתוויה שלו לגברים שחולים בסרטן הערמונית ועל הדרך הוא באמת עושה את מה שהסינרל עושה...
הרופא שלי רשם לי סינרל במקור אבל אמרו לי שכנראה לא יספקו לי אותו והאחיות רשמו כאופציה נוספת את הסופרפאקט... בבית המרקחת אמרו לי באמת שאין סינרל (שהם לא מביאים את זה) ונתנו לי את הסופרפאקט... בדיעבד הסתבר לי שהסינרל פשוט יקר יותר ולכן קופות החולים לא אוהבות לנפק אותו
ולכן גם הרבה רופאים לא רושמים אותו אבל... למדתי שאם צועקים ודורשים מספיק אפשר לנסות לקבל אותו...
לכן חשוב , לדעתי שתנסי לברר אם הרופא שלך נתן לך סופרפאקט כי זה מה יש או האם הוא נתן לך את זה כי לך ספציפית זה באמת הכי מתאים... אני בכל אופן מבקשת מאז שני מרשמים שונים אחד לסינרל והשני לסופרפקט ובבית המרקחת תמיד מתחילה לדרוש קודם את הסינרל! ודבר נוסף... כמה הזרעות כבר עשית? אם אני לא טועה בזוג לא מוסבר נהוג לתת צ'אנס לכ-5/6 הזרעות ואז לשקול צעדים נוספים...
הכי חשוב שתזכרי שלא סתם לא מקפיצים נשים ל-IVF ואני מכירה הרבה הפתעות שקרו באמצעות הזרעות...
מאחלת לך המון המון בהצלחה עם הטיפול החדש,
ומחזיקה אצבעות לבשורות ממש טובות!

moranoflili

New member
לעינת6

עכשיו זאת היתה ההזרעה ה-3 שלי עם טיפול של ממש, שכולל את זריקות הגונל ואת האוביטריל, בהזרעות הקודמות זה היה ללא זריקות,רק א איקקלומין וכוריגון, ודבר נוסף: את ממש ממש אבל ממש חמודה ואני אוהבת אותך

טוליקי

New member
את בכלל לא מבזבזת את הזמן

הנה משהו משתנה, משנים את התרופות והשינוי הוא מאוד גדול אם את לא מגיבה בכלל לאיקקלומין אז בעצם לא קיבלת שום "עזרה" דווקא בעיניי בטיפול הבא יש הרבה תקווה בהצלחה

orel06

New member
../images/Emo24.gifמאוכזבת ביחד איתך

היי moranoflili התעודדי יקירה. אסור לך להתאכזב מההזרעות . אם הזרע תקין והבדיקות שלך תקינו - דיינו! אם הרופא יודע שאין לך אף בעיית פוריות - סימן שהילד ב"עה אוטוטו יגיע. רק חופשה רגועה ואני בטוחה שהכל יסתדר .

היי מורן ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

אין לי נסיון עם התרסיס אבל כ"כ מבינה את דכאון השלילי
. מחזיקה לך אצבעות לטיפול הבא- שיהיה הטיפול המנצח
. קבלי בינתיים
קים חמים לשיפור המצב רוח ואל תשכחי לפחות בינתיים להנות מהדברים הקטנים של החיים (תפנקי את עצמך מלא ואח"כ עוד קצת
, עד שמצב הרוח יחזור...). אה, וכמובן אל תשכחי לא לאבד את התקווה לעולם
. בסוף זה יגיע...

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif מורן../images/Emo24.gif

כל כך קיוותי שתהיה כאן הודעה אחרת
, אבל אני אחכה להודעה הזאת בסבלנות עוד חודש
. תזכרי תמיד שזה כשלון של הטיפול, בשום אופן לא הכשלון שלך
מצטערת שלא הצליח הפעם, אבל טוב שהרופא משנה את הטיפול. כמו שאמרו לך סופרפקט הוא לא תחליף לאיקקלומין (למרות שבעצם הוא חומר מאוד דומה). תפקידו לדכא את הערכת ההורמונלית שלך ולאפשר לגונלF לגדל אצלך זקיקים בלי שיהיה ביוץ מוקדם. אצלי הסופרפקט דפק את המוח באופן כמעט בלתי הפיך
. בפעם הראשונה זה לא היה נורא, אבל מטיפול לטיפול המצב החמיר והזכרון שלי פשוט נמחק. אני מקוה שאת לא תגיבי ככה, חוצמזה מילא תהיי בהריון מיד, וידוע שבהריון הזכרון נפגע
.
נועם

moranoflili

New member
לנועם

קודם כל תודה רבה על העידוד
, דבר נוסף נראה לי שלתרסיס הזה אין שום השפעה, איך הוא קשור לרחם בכלל? ודבר שלישי אני כבר רואה את האכזבה של החודש ומצפה כבר להפריות,,,,אז ככה שהחודש אין למה לצפות.

למעלה