נדמה לי או ש...............?

מ ופרעת

New member
../images/Emo4.gifנדמה לי או ש...............?

אף אחד לא מאוהב ? מאוכזב? משהוווווווו?????????. כאילו היי זה פורום אהבה וירטואלית מה הולך פה תספרו משהו ואל תגידו שאני אספר כי כמו שטאק יודעת אם תסמכו עליי אזזזזז ישאר יבש פה עוד הרבה זמן

../images/Emo99.gif למען האמת..

יש לי המון המון מה לספר.. אבל בגלל שלפני דקות ספורות בלבד הצטרפתי לכאן באופן רשמי.. אני אחכה לתגובות (ברשותכם), ואספר.. לכל המעוניינים.

מ ופרעת

New member
../images/Emo4.gifהמון המון מה??????????????.

יווו מתחיל להיות פה מעניין
ורק לידע הכללי שלך אני אדם סקרן אז פליז פליזזזזזזזזזז לא למתוח את זה יותר מידי
מספיק הנסיכה מתעללת בי
מחכה בקוצר רוח לסיפור מופרעת

מ ופרעת

New member
יו מרוב התלהבות שכחתי../images/Emo140.gif

ברוכה הבאההההההההההההההההההה

../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

ו.. כן, יש לי המון מה לספר בקשר לכל הקטע של אהבה וירטואלית..
רגע..
אני מדמיינת או ש.. אני הכי קטנה כאן?!

מ ופרעת

New member
נדמה לי ששששש............/images/Emo4.gif

טאק אמרה פעם פה בפורום שלאהבה אין גיל אז יכול להיות שאת הכי קטנה פה אבל אני מרשה לך חיחיחיח אבל רק לספר שלא תציצי במה שכותבים שלא תתקלקלי לי בטעות(סתםםםםםםםםםםםםם) ויאללה נו אני מחכה לסיפור אחלה של שבת שתהיה לך חמודה

../images/Emo24.gif נראה לי שהסיפור שלי מתחיל..

ביום האהבה. החמישה עשר\ארבעה עשר בפברואר (
אל תתפסו אותי במילה), השעה ארבע אחר הצהריים, ישבתי לי בבית נהנת מחיי הנטולים בעליל (אחרי הכל, זה יום האהבה איך יכול להיות שחיי לא נטולים אם אני בבית?!) תקועה לי באיסיקיו ומתפגרת לי שם כמו בכל יום אחר. עד שפתאום נשלחת אלי הודעה.. "אפשר להציע לך שיעורים פרטיים בלע בלע בלע בלע" נראה לי שפשוט לא התייחסתי לזה יותר מדי. הוא כתב שהוא לוקח 40 ש"ח בשעה ואני בטעות קראתי ארבע ש"ח, אז אמרתי לו שזה מעט מדי לטעמי. הוא לא התייחס ואמר שהוא יקח בחשבון את העיצה. באותו ערב, אחרי השעה תשע, כל בעלי החיים ברשימה שלי (לא במובן הזה) יצאו להם, לא היה לי משו נחמד לעשות. החלטתי לנצל את זה שיש לי מישו חדש ברשימה ואני אלך להציק לו (
). בהתחלה סתם, שאלתי אותו איך קוראים לו, אחר כך זה עבר לבן כמה הוא, מאיפה הוא וככה המשכנו לדבר.. דיברתי איתו כמעט עד לפנות בוקר... ומשם הכל התחיל, וזה פשוט נמשך ונמשך ונמשך בלי הפסקה.. עד שפשוט יום אחד, הגעתי למסקנה שהוא היחיד שאני חושבת עליו כ-ל היום. הוא אמר לי שהוא אוהב אותי, כן, נראה לי שגמני אוהבת אותו (לא מאוהבת).
בכל הקשר הזה, כמו בכל קשר אחר, יש בעיה אחת: הוא בן 23.. אני בת 14. לכן, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו להיות יחד, למרות שאנחנו מכירים (כמעט) אי
.

מ ופרעת

New member
זהוווווווו זה הסיפור???????.../images/Emo4.gif

יופי ממש יופייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי טוף קראתי התעצבנתי והנה התגובה שלי חלס צחוק בצד חמודה את בת -14 לאן את ממהרת ???.עיזבי את השטויות ותתמקדי במה שיכול לעשות לך טוב ולא רע קשר עם אדם בגילו לא יוביל לשום מקום תאמיני לי חוץ מכאב לא יצא מזה כלום (שלא לדבר על זה שלפי החוק אין לכם הרבה סיכוי יחד) צאי תבלי ותהני מהחיים הם יפים תאמיני לי קחי
לדרך

../images/Emo3.gif בלעעעעעעעעע..!!

זה לא הכל. זה החלק ה.. עדין בסיפור. חפיף. אני לא לוקחת את זה קשה. אני די נהנת, מבלה, יוצאת (כשיש לאן ועם מי כמובן).. והכל סבבה. מה שהתכוונתי לומר בכל העניין הזה, הוא ש..
גם אם אלו רק מילים שרצות על המסך באופן בלתי מוסבר יכולות לגרום לך להרגיש משהו שבחיים לא תוכל להרגיש במציאות, לשם שינוי. ו.. הצעה בריאה שלי- תפסיקי עם הפרצוף הזה
למה שלא תתלבשי על זה-

יש לך המשך אחד

יש סוף אחד לסיפור שכתבתי לו התחלה נקרא הים בערפל או משהו כזה שנכתב היום זה סיום שנתן לי ידיד מצט מקווה ימצא חן בעיניך בעיני לא לכן כתבתי לו התחילה אבל אני צריכה להחליט לאין אקח את היפיפיה כי הסיפור דמיוני תנסי את להמציא לי סיום בטוחה שגם לך יש סיפור כזה בחיים

למעלה