נגמר!!!!!!

vikkk

New member
../images/Emo4.gifנגמר!!!!!!

באסה באסה שהכול ניגמר חבל שאין עוד עונה... מישהו יודע\ת עם עופר שכטר וטלי שרון חברים במציאות כי אני לא בטוחה שכן?? בבקשה תענו לי תשלחו תגובה לכתובת: [email protected] אוקיי תודה

../images/Emo183.gifאיזה דיילי, חשבתי סיימנו עם

השאלה הזאת
דבר רשון, *עפר דבר שני, הם היו חברים ונפרדו, ועכשיו הם ידידים טובים.

טוב.. אז ככה...

דבר 1. אני לא חושבת שאנחנו צריכים לדעת מזה בכלל זה החיים הפרטיים שלהם ואם הם יהיו חברים אז שיהייה במזל טוב ואם לא לא נורא אבל אנחנו לא צריכים להתערב בזה אז צאו להם כבר מהווריד!!! דבר 2. ממה שידוע עכשו הם היו חברים חודשיים ונפרדו וכיום הם ידידים נורא קרובים אז זה שרואים אותם בתמונות ביחד זה לא אומר כלום ..

vikkk

New member
ביייייייייייייי

היי לכולם,,,! עם עושים עוד טלנובלה אז שתהיה: 1. מענינת למרות שטלנובלה בע"מ היא הטלנובלה הכי טובה עד היום. 2.שטלי שרון תמשיך לשחק גם בטלנובלה הבא וגם אחריה וגם עופר שכטר 3.תעשו עונה 2 של טלנובלה בע"מ אחרי החתונה המהממת זה היה הפרק הכי יפה .. כמובן שגם ההצאת נישואים היתה מזה מרגשת... מה דעתכם??

danit1234

New member
תגובה לדריושתייך

אם עושים עוד טלנובלה אז שתהיה: 1. מענינת למרות שטלנובלה בע"מ היא הטלנובלה הכי טובה עד היום. אני רוצה לסמוך על דרור נובלמן המלך-התסריטאי הראשי של טב"ע שהיא תהיה מעניינת 2.שטלי שרון תמשיך לשחק גם בטלנובלה הבא וגם אחריה וגם עופר שכטר טלי שרון כבר הצהירה שלא תמשיך והיא גם לא תמשיך לעומת זאת כמעט סגור שעפר ימשיך :] 3.תעשו עונה 2 של טלנובלה בע"מ אחרי החתונה המהממת זה היה הפרק הכי יפה ..לא יעשו עונה שנייה אם לצטט את נובלמן " לטלנובלה בע"מ יהי המשך בלבבותינו "

ShirUsh22

New member
חחח דילייייייי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

למעלה