מכית טירונים

../images/Emo4.gifמכית טירונים

טוב אז התקבלתי למכית טירונים בזרוע היבשה. חרא אני יודעת :( איך אני יוצאת מזה? אם בכלל? יש דרך לבקש או לחתום ויתור מעכשיו? ואם כן מוותרים לי, ישלחו אותי לכלל צהל"י? אממ ואם כבר כן אני הולכת על זה, יש סיכוי שאני אקבל מכי"ת אבל בחיל האויר? ובכלל אם אפשר, מה התפקיד הזה כולל? איזה טירונות אני עושה? כמה זמן? אממ, איזה טירונות אני אעביר אחרי הקורס? בכלל קצת פרטים לא יזיקו כי אני ממש מבולבלת עם כל זה. בעעעע תודה וסליחה על החפירה.. שרון

תשובה

אם קבלת בזרוע היבשה זה אומר שאת בזרוע היבשה ולא בחיל האויר- וקשה לשנות את זה.... אי אפשר לצאת מזה כי אמרו לך במיונים- שאפשר לחתום ויתור רק ביום המיון... אבל את יכולה להוריד פרופיל... וחוץ מזה- זה לא כזה נורא!!!! ומכיות חיל האויר יותר קשה ממכיות של מג"ל... ולהמשך השאלות שלך... 5 חודשים עושים קורס + טירונות 03... בצריפין בחדרים.. =) ואחרי הטירונות והקורס את מעבירה טירונות 02 מחזור בנים ומחזור בנות... יום טוב!! שבת שלום! ואם יש עוד שאלות- את יכולה לשאול...

תודה.. כנסי

לא יודעת, המון אמרו לי שזה ממש חרא של תפקיד קשה בטירוף פיזית, ולא יודעת אני בכלל רשמתי את האשכול הזה עדיפות שנייה ובמיונים עצמם את התפקיד במקום אחרון! יש סיכוי שביום הגיוס אני יכולה פשוט לא ללכת לתפקיד הזה? מה יכולים לעשות לי?? אה ודרך אגב רשמת שאת מכית לעתיד, מתי את מתגייסת? אני ב-6 לפברואר

אמממ....

קשה- אין מה לעשות.... אבל מה שטוב (בניגוד לחיל אויר לדוגמה,) זה שמכינים אותך לכושר ישר מ 0.. אם את רוצה לעשות כושר לפני זה באמת רק בשביל הרגשה שלך... מה שכן מפחיד זה ההמשמעת שתיהיה מאד קשה... כי סך הכל הם צריכים "לחנך" אותך... ברוב המיונים של יח"ש ומכיו"ת מקבלים מכיות... אז ככה שאין היגיון בין מה שבקשת למה שקבלת.. מה יעשו לך אם לא תתגייסי- כלא משהו כזה... עזבי אל תסתבכי... מקסימום- תבכי שם הרבה. הם לא יחזיקו חסרת מוטיבציה כדי לקבל נערים ולהפוך אותם לחיילים... אני מתגייסת ב 25.9... עוד חודש וקצת!!! שיגיע כבררררר!!!

למעלה