מיואשת מעצמי

../images/Emo4.gifמיואשת מעצמי

שלום אני חדשה כאן אני בחורה בת 33 עם עודף משקל שמאיים על הבריאות שלי. אני אימא לתינוק מקסים שמרגישה כי בגלל עודף המשקל וכל מה שנלווה לזה כגון:בעיות להתכופף,כאבי גב,קשיי הליכה-למרות שאני הולכת המון- וסובלת אחר כך מכאבי רגליים. בגלל עוד קשיים אני לא מצליחה לשחק איתו ולבדר ולהעשיר את הנסיך שלי כמו שהייתי רוצה. בקשר לעצמי, עברתי המון ניתוחי ראש להצלת החיים שלי בעקבות תאונה קשה שעברתי בילדותי,ניתוחים שהשאירו את חותמם בצלקות שמעטרות את הפנים שלי, זה עודף המשקל שלי והסכנת חיים שלעתים אני מצוייה בה בגלל הסתבכויות שונות ומשונות רפואיות, כל זה ממש לא תורם לי לתחושה הכללית. הצלקות ועודף המשקל. אני מרגישה כישלון ענקי עם עצמי ,ואני פשוט מוכרחה לעשות מה שביכולתי על מנת לחזור למידות נורמליות שאוכל לנשום ולהינות מעט יותר מהחיים שלי שהיו עד כה מלאי סבל. ניסיתי לעשות דיאטות ללא תוכנית,וכשלתי-אני מודה. אז החלטתי לעשות מעשה ואני כאן. אני זקוקה לעזרה,ואני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. אני מחפשת תוכנית להרזות ולשלב בה בהתחלה הליכה. זו ההתעמלות היחידה שאני יכולה לשלב בעיקר בגלל הבעיות בראש. תודה לכם וסליחה שהגעתי ככה משומקום

מאיוש1982

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שנית אין לך על מה להתנצל כלל, כל מי שנכנסת לכאן מתקבלת בבברכה. הסיפור שלך בעיני נראה לי קצת קשה ועצוב וטוב מאד שהחלטת לעשות מעשה ולנסות לעשות שינו בחייך, ההמלצה שלי היא ממה שהספקתי ללמוד מכאן: 1. זה ללכת בצעדים קטנים והעמיד לעצמך יעדים קרובים ולא רחוקים מדי. 2. זה לקחת אחריות אישית ולא לתלות את ההצלחות או הכשלונות שלי באחרים. 3. יושרה - כלומר ברגע שלקחתי את ההחלטה להיות ישרה עם עצמי וללכת איתה עד הסוף, כי אם אני לא אהיה ישרה עם עצמי גם אף אחד מסביבי לא יאמין לי. בקשר לדיאטה, יש כל מיני אפשרויות, יש כאן בנות שהולכות לדיאטנית של קופ"ח, יש כאן בנות שהן בשומרי משקל ויש כאן בנות שעובדות עצמאית עם התפריט שבנו לעצמן. מה שקורה כאן בגדול זה שאנחנו מדווחות יום יום מה אכלנו, איזו פעילות גופנית עשינו ועם מה התמודדנו במשך היום (ועוד כל מיני, את כבר תראי). אני אישית נמצאת כאן בפורום בערך כ3 שבועות ומרגישה שינוי עצום. אני מאחלת לך בהצלחה בהמשך הדרך והשלת כל העודפים.

שלום אמא של יהונתן ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה קודם כל. באופו כללי-אצלנו אין תוכנית דייאטה כללית שמתווה את הדרך, כל אחת הולכת עם האני מאמין שלה. ישנן שבונות להן תפריט מאוזן על סמך המון שנים של ניסיון קודם וישנן שנעזרות בדיאטניות, בשומרי משקל, אבל כולנו כאן תומכות אחת בשניה בדרך הארוכה - מי פחות, מי יותר, שיש לנו. אני באופן אישי, מאזנת את עצמי עם שיטת הנקודות של שומרי משקל, אבל נעזרתי ביעוץ פסיכולוגי שעזר לי להבין מאין נובעת האכילה הריגשית הזו שלי. להגיד שהתגברתי עליה יהיה שקר, אבל לפחות אני מודעת למניעים.............. אני מספרת בכדי לחדד לך את הגישה האישית של כל את מאיתנו, ובכל זאת מה שמיחד את כולנו כאן זו התמיכה הזו הבלתי מסוייגת האחת בשנייה לטוב ולרע. את מוזמנת עם
גדול להצטרף אלינו, ולמצא את הדרך הנכונה לך

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

כמו שאמרו לך אין לנו תוכנית כוללת לכולן,כל אחת עושה דיאטה שונה במסגרת או שלא,אנחנו פה נותנות המון ץמיכה והבנה,אהבה והשתתפות,הזדהות ועצות. אני ממליצה לך שלב ראשון לקבוע תור לדיאטיקאית ולהתחיל באמת ללכת יחד איתנו אני מקווה שתצליחי. בקשר להרגשת הכשלון אני לא יכולה לעודד לצערי אבל בהחלט להזדהות ולהבים כי אני כמוך.. חיבוקים

r122

New member
יקירתי קחי חיבוק גדול../images/Emo24.gif

ויאללה צאי לדרך אנחנו כאן תיכנסי כל יום תעדכני ותשמשי בנו לעזור לך

לילית462

New member
ברוכה הבאה, את הצעד הראשון עשית

עכשיו את צריכה להמשיך לצעוד בדרך. הצעד הבא הוא להפסיק להתנצל - למה את מרגישה שאת צריכה לבקש מאיתנו סליחה ? כולנו כאן בדיוק באותה בעיה כמוך (עם משתנים לכאן ולכאן). לא כתבת מאיזה איזור את - זה יכול לעזור. אבל יש לנו קבוצת הליכה וירטואלית - כל אחת הולכת ליד הבית שלה ואנחנו נפגשות כאן כדי לספר. חוצמזה האם את נמצאת במסגרת של הרזיה כמו קבוצה או דיאטנית ? זה גם יכול לעזור. בכל מקרה כאן תקבלי טונות של תמיכה, עידוד, עיצות וחיבוקים ברוכה הבאה - תרגישי כמו בבית

תודה רבה לכולכן

על התמיכה נכנסתי רק כעת אחרי שהמחשב החליט שהוא קורס לי מאוד הופתעתי מהתגובות, ניראה לי שאני אלך לדיאטנית ואחר כך אחזור לכאן כי הקושי שלי הוא כשאין לי תוכנית מסודרת בראש המון תודה לכל המגיבות

לילית462

New member
את יכולה להישאר כאן עד שתלכי לדיאטנית

אל תעזבי אותנו, אם תחכי עד ש... בינתיים שוב לא תהיי במסגרת וחבל. הצטרפי לתוכנית שלנו - כל יום רושמים מה אכלנו, פעם בשבוע - יום ראשון נשקלים, ובעיקר מתמודדים עם הקשיים תומכים ונתמכים.

מצטרפת חדשה

שלום, אני אמא לשניים. עדיין מניקה תינוק בן שנה וחצי. את ההריון האחרון גמרתי שאני רק קילו וחצי מעל המשקל שאיתו נכנסתי להריון. ועכשיו אני בערך בשבעה קילו יותר. אני אשה קטנה וברגיל די רזה אז זה קצת לא מתאים לי. האמת אני לא בהפתעה כיוון שגם עם הילד הראשון היה כך. הנקתי שנתיים וחצי והתאבון היה בשמיים. אחרי כל הנקה הצמא והרעב בעננים ממש כמו אחרי ריצה ממושכת (אני אצנית בעברי)! האם זה רק אני? אחרי שגמרתי להניק עשיתי דיאטה וירדתי מהר ובלי בעיה ... בכל מקרה כפי הנראה הפעם אניק קצת פחות ואני מתכוננת לקראת גמילה האם יש עוד מישהי שההנקה גורמת לה להעלות ולא לרדת כמו שמקובל לחשוב? מצד אחד אני מאד מבואסת מזה אבל אני מאד אוהבת להניק וגם לא מתככנת עוד ילדים אז אני די נתלית בתקופה הזו כי אני יודעת שלא תחזור. לילה טוב!

מאיוש1982

New member
ברוכה הבאה... ../images/Emo141.gif

אני לצערי לא הצלחתי להניק (שאבתי חודש) ואני די מתבאסת על כך... כל הכבוד שאת מניקה וכלכך הרבה זמן, להרבה חברות שמסביבי אין לפעמים כח להמשיך הן אומרות שזה מאד קשה.

לילית462

New member
../images/Emo24.gif בעיה מוכרת בהחלט

ראשית ברוכה הבאה אלינו. לגבי ההנקה - מיתוס ידוע שנכון לגבי חלק מהנשים ולגבי רק חלק התקופות ההנקה. עם הבכורה שלי - ירדתי המון עם ההנקה. עם הצעירה - נער לי בור בבטן שעלה לי בעשרה ק"ג נוספים.

אפולו284

New member
הי מניקה ותיקה

אני סיימתי להניק ממש לאחרונה (עדיין יש דרישות לשלוק מדי פעם אבל או שדעתו מוסחת או שלוקח שלוק, לא יוצא כלום ומוותר), הילדון יהיה בן 3 עוד חודש. אחרי הלידה חזרתי די מהר למשקל של לפני ההריון (שהיה תמיד 5 ק"ג מעל מה שאני רוצה) ואחרי כשנתיים עליתי כ10 ק"ג. אין לי מושג אם זה בגלל ההנקה, כי ברור לי שבזכותה ירדתי כ"כ מהר אחרי הלידה, או בגלל הלחץ בחיים, עבודה, ילד שמתעורר הרבה בלילה וכאלו. מאחר וזה הילד הראשון שלי (השני בבטן..) אין לי מדגם מספיק גדול לסטטיסטיקה, אבל גם אם הנקה גורמת לרעב מבחינתי זו ממש לא סיבה לא להניק. בכל מקרה אני זוכרת את כמות הקלוריות שהיא שורפת, אז משערת שאם מנתבים את הרעב לדברים בריאים מצליחים לרזות. תמיד כייף לפגוש מניקות לטווח ארוך...

michal@gal

Active member
מנהל
גם אצלי ככה

עם הילדים הגדולים, רק אחרי שהפסקתי להניק הצלחתי לרדת את המשקל העודף. הפעם אני כבר לא יכולה להתלות בעניין ההנקה לעודף המשקל. אי אפשר להגיד שכמה שלוקים שהוא יונק פעם ביום (היונק כמעט בן שלוש) הם מה שגורם לי לקשיים בכניסה לדיאטה.

למעלה