מחפשת עזרה

Sam Q

New member
../images/Emo4.gifמחפשת עזרה

אני די חדשה בכל העניין הזה של הדי ג'יי ,אבל הייתי מאוד רוצה ללמוד ולהתקדם,אבל בגלל שזה נושא שכל כך לא נגיש אליי,אני באמת לא מבינה בו כלום,לכן יש לי כמה שאלות,כמו האם כדי להיות די ג'יי צריך ידע קודם במוסיקה? האם אפשר ללמוד את זה ואיך ואיפה? אם למישהו יהיה תזמן "לחנוך" אותי ולחלוק איתי עוד מהידע שלו אני אשמח.

junior gong

New member
WOW

התשובות לשאלה שלך כל כך גלובליות כי..... קודם כל על מה את רוצה לתקלט? פטיפונים? קומפקטים? תוכנת מחשב? לכל תחום יש התעסקות וציוד משלו, אומנם השיטת עבודה היא בסיסית אבל שוב......לכל תיקלוט יש FEEL משלו בעקרון כל מה שאת צריכה להתאמן עליו זה איך למקסס שירים, לדעת מה זה BPM איך לתמרן אותו, ולהתאים אותו לשיר שנכנס. אחר כך תתחילי להיעזר באקולייזר עם המיקסים, תנחיתי באסים תגבירי הייהאטים ותנסי לשלב את שני השירים מבלי שתדרים מסויימים יעלו אחד על השני, צריכה לדעת להכניס מיקס חלק שמשתלב יפה אחר כך יש את הקטע של התיאום אווירה וקריאת קהל, איזה שירים מלהיבים יותר ואיזה פחות, איך את רוצה שהסט שלך יישמע? למשל איטי בהתחלה ואז לאט לאט נבנה עד שהוא מגיע לשיא, או מהיר ויורד בקצב אחר כך יש עוד שלב של להתחיל לעשות כל מיני טריקים בקומפקטים ואפקטים כמו סקראצ'ינג ואקו . אחרי שתתמקצעי בשלבים הנ"ל תוכלי להתקדם.......קודם כל תראי איזה שירים את אוהבת באופן אישי, ותבני לך איתם סט. בכייף אני אעזור לך זה המסינג'ר שלי [email protected] וזה מיקס שעשיתי עם קצבים של דאנסהול רגאיי, ניגנתי אותו בכמה מסיבות רגאיי והוא פשוט עושה פלאים, קצת שתביני על מה מדובר, האמת........זה מאוד קל אם אוהבים את זה :) http://youtube.com/watch?v=IQBjZvpkZcc

anatwi1

New member
היי שלום לך:)

קודם כל ברוכה הבאה,אשמח לעזור לך להכנס לתוך העסק המדהים הזה, צריך ניסיון מסויים זה חשוב מאוד,תלוי גם לאן את רוצה להגיע עם זה אם זה לתקלט במסיבות פרטיות או בדיסקוטקים חתונות וכו'',אני דיג''י ולמדתי במיוזיק אם את מכירה,קניתי עמדה די רצינית שאני גם משכירה אותה מדי פעם עמדה של פיוניר, אשמח לעזור לך ענת-0544927937

למעלה