מזה לציטין?

One Echoe

New member
אם עברו שבועיים, לא תוכלי כבר

להחזיר. אפשר להחזיר מוצר רק 14 יום מהיום שקנית אותו, ולכן את יכולה לאכול אותו בשלווה. המנעות ממוצרים שעברו ניסויים היא אך ורק כלכלית. המוצר שקנית לא עבר ניסויים ישירות, ולכן אין בעיה לאכול אותו. בלאוהכי את הכסף הם כבר הרוויחו.

One Echoe

New member
וואלה, לא שמעתי על זה.

בכל מקרה, החוק קובע ש14 יום אחרי הקנייה כבר אי-אפשר להחזיר..

זו הצעת חוק שמדיניות ההחזרה

אינה מוגבלת בזמן, ושיקול דעת של כל בית עסק לפי הכדאיות שלו... ודרך אגב בסופר פארם מחזיר כסף בלי יותר מדי שאלות.. ולדעתי כך גם באיקאה

One Echoe

New member
אני יודע..

אבל כתוב שם גם על ה14 יום. בכל אופן, כל חנות חייבת להחזיר כסף, זה חוק. ותחפשי בגוגל על החוק של ה14 ימים...

barakbl

New member
פרוקטור גמבל

Procter & Gamble אני מניח שאין צורך לפרט לגבי התאגיד הזה נכון?

One Echoe

New member
אממ...דווקא כן.

כלומר, בדיוק ראיתי סרטון מהאתר של " האגודה נגד ניסויים בבעלי-חיים ", והבנתי שהם עושים ניסויים.. אבל מה שונה בהם מכל שאר החברות שעושות ניסויים?

P&G

http://www.isav.org.il/modules.php?name=News&file=article&sid=188 פרוקטר & גמבל הוא קונצרן ענק של מוצרי קוסמטיקה, ניקוי ומזון. פרוקטר & גמבל הוא הסמן הקיצוני של התאכזרות לבעלי-חיים בתעשיית מוצרי הצריכה. קונצרן פרוקטר & גמבל הוא מהמפרסמים הגדולים בישראל. זו לא רק חברה אחת, זוהי מן חברה ענקית בעלת תת חברות רבות שמבצעות ומממנות ניסויים רבים בבעלי חיים, ויש נגדה חרם בעולם כולו.

One Echoe

New member
תודה../images/Emo45.gif

אז צריך להתחיל להחרים אותם... איפה יש רשימת מוצרים שלהם? או שכתוב על כל מוצר שזה P&G?

מלטודקסטרין = סוכר

מלטודקסטרין הוא עיבוד של דקסטרוז, שהוא סוג של חד סוכר (סטריאואיזומר של גלוקוז אם בא לך). מלטודקסטרין מעובד כך שהוא יהיה "רך" יותר מהדקסטרוז, ושמים אותו בד"כ בדייסות, פודינגים, מרקים ושאר מזון תינוקות. דקסטרוז הוא סוכר צמחי, לכן אני לא רואה שום סיבה שמלטודקסטרין יהיה מהחי.

למעלה