מותר לי קצת

ותשחק

New member
../images/Emo4.gifמותר לי קצת

לקטר? אז קודם כל עוברים עלי ימים מעייפים, עמוסים וקצת לא ברורים.. וקורים לי כל מיני דברים 'חביבים', ואני קצת בבאסה שאיני יכולה לפרט את הכל.. אפילו לקטר אני לא 'יכולה' כמו שצריך.. אחד מהם שנתקעו לי באוטו, סתם ככה ברוורס.. ולסיום, בלי קשר - אשמח לשמוע רעיונות לשבת רוחנית בשבילי (השבת הזו).. משהו כמו בסגנון של חוות ישוב הדעת של הרב מיכי יוספי (שאף פעם לא הייתי בה, אבל שמעתי..), או רעיונות אחרים, שאוכל קצת להיות לי עם עצמי ועם ה', או לחילופין רעיונות לשבת יפיפיה ירושלמית.. למישהו יש רעיון?

ותשחק

New member
ועוד שאלה

קטנה.. איך אני שומרת שרשור מסויים, אם אני רוצה לזכור אותו? יש אפשרות כזו? תודה.

אiר1

New member
מותר גם מותר

קודם כל קחי חיבוקי
. בקשר לשבת - אין לי רעיונות...

ותשחק

New member
אם אני כבר בלי

הדור השני, אז אני כבר מעדיפה להיות קצת ותשחק שהיא רק ותשחק, שקצת יודעת לדבר בשפת המבוגרים, ולא רק בשפת הילדים..

אiר1

New member
אם ככה

לו הייתי במקומך - אחת מהשתיים. או שהייתי מתנתקת מהעולם, נכנסת למיטה ויושנת כאילו אין מחר... או שהייתי שמה פעמיי לאיזה צימר בחרמון ועושה שם סקי עם מדריך צמוד
או טסה לאילת לצלול וחוגגת שם את החופש שלי
אבל כיוון שאת לא אני... אולי תבדקי במקומות יותר אקזוטיים, שמתאימים לך, עם רוחניות גבוהה באוויר
טוב, שוב אני מחוסרת רעיונות... בכל אופן - שתהיה לך שבת מופלאה, באשר תהיה.

ותשחק

New member
את פשוט מתוקה אמיתית

צחקתי כל כך מתיאורך התוסס, והשוס שלך 'טוב, נו, תבדקי במקומות קצת יותר אקזוטיים..' אכן את (קמעה) חסרת תקנה.. ולעניין - את השינה כבר ניסיתי, אבל אחרי הפעם האחרונה החלטתי לוותר.. ו.. שוב אני שוברת את הראש..

אiר1

New member
אחותי!

זה לא תוסס בכלל, זה הנורמלי שלי!
חולה עלייך

ותשחק

New member
זה הדדי..

אם כי אני הייתי משתמשת בביטוי הנפוץ: 'אוהבת אותך'..

מרים131

New member
היי לכולם אינני מוכרת כאן זאת אומרת שאני חדשה

למרות שאני לא מכירה אף אחד פה . אשמח גם לקבלת פנים יפה מכן

למעלה