מה לעשות

moranisha

New member
../images/Emo4.gif מה לעשות

האמת.. אין לי מושג מה או איך לכתוב ואם זה בכלל הפורום המתאים. אז בתחילה אציג את עצמי, אני בת 38, רווקה, גרה לבד באזור השפלה. מערכת היחסים ה"רצינית" האחרונה שהיתה לי היתה לפני כ-10!!! שנים - המון זמן לכל הדעות. ומאז אני לא מצליחה לעבור את הפגישה הראשונה. אם בכלל להגיע אליה. הגברים אותם אני מכירה ברובם מעוניינים בדבר אחד בלבד (מיותר לציין מה) אלה הפנויים ולא חסרים כמובן הלא פנויים שמוכנים לעשות הכל לטובת סטוץ או איך שלא תקראו לזה. רוב הסובבים אותי נשואים/נשואות וכבר בשלבי הילדים... ואני מוצאת את עצמי מתוסכלת. מה שבטוח אני בחורה שנראית בסדר גמור (לא מקרר ולא מכוערת
), שנונה, חריפה, מצחיקה... אבל קצת חסרת ביטחון עצמי ולפי מה שחברים אומרים לי... ממש ללא הצדקה. המשפט שהכי שנוא עלי הוא "איך בחורה מקסימה כמוך עדיין לבד?"
תודה

נימשון

New member
לא לנו הפתרונים

זו אכן תקופה ארוכה וזה שיש בך את כל המעלות שציינת ואת עדיין לא בטוחה בעצמך גם מעלה סימני שאלה אבל אני לא בטוחה שאנחנו האנשים הנכונים לעזור לך. אני בעד ללכת לאיש מקצוע לנסות ולפתור ביחד את הסוגיה כי אם את לא יודעת אז מי אנחנו שנדע.

shelly1975

New member
../images/Emo45.gif

אפשר רק להניח שאת או: משדרת משהו שמרתיע אותם או שיש לך איזה מחסום רגשי כלשהו. אבל כמו שאמרה נימשון, גדול עלינו לנסות בכלל לפתור את בעייתך. פני לאיש מקצוע שקיבלת המלצות עליו מאנשים שאת מעריכה.

איש מקצוע?????

מה, לא יכול להיות מצב שבחורה לא מצאה מישהו והיא בת 38? דברים כאלה קורים...איש מקצוע... לא יודעת, נראה לי כבד מידי אולי היא פשוט בררנית מידי. את בררנית מידי?

ועוד משהו-

כתבת שאת כן יוצאת לפגישות ראשונות. זה דרך אתרי הכרויות? כי אם כן אולי את לא יוצאת מספיק. אולי את צריכה לצאת יותר, נניח דייט בשבוע ולא דייט פעם בשלושה חודשים...(אני לא יודעת אם זה נכון לגבייך, אבל הבנת את הכוון הכללי). זו את שלא נותנת צ'אנס לאנשים? כי אם כן אז את צריכה אולי להוריד קצת את ה"דרישות" כי אין גבר מושלם, כמו שאין אישה מושלמת. אם זה הם שלא נותנים לך צ'אנס - תנסי לחשוב אולי את משדרת משהו במהלך הדייט שגורם להם להתרחק? אולי את אומרת דברים ש"מבריחים"? אני רק יודעת שלהזכיר למשל חתונה על דייט ראשון זה ממש גרוע... אני אף פעם לא עושה את זה. חוץ מזה אני לא יודעת מה לייעץ לך עוד...יהיה טוב!! את צריכה רק להאמין

IRAME

New member
ואם היא בררנית זאת לא סיבה מספיק

טובה ללכת לפסיכולוג? היא חייבת את זה לעצמה,ודחוף .לברר למה קורה לה מה שקורה כי זה לא בסדר לכל הדעות שבן אדם לא מוצא בן זוג במשך 10 שנים. מה שבטוח היעוץ לא יזיק לה בהצלחה

נימשון

New member
לבררנית מידי יש סיבה

אם אדם כזה או אחר פוסל כל אדם אחר כי הוא לא טוב מספיק ממגוון של סיבות אז צריכה להיות לזה סיבה הגיונית ואם היא לא יודעת לשים את האצבע על למה היא בררנית מידי אז כן, מגיע שלה שבו לדוש לבד עם עצמך פשוט לא מספיק. פסיכולוג הוא לא מילה גסה ואם איש מקצוע יכול לעזור לה אז אני אישית לא רואה סיבה למה לא להעזר.

מה לעשות לגבי מה?

הכל טוב ויפה אבל מה הסיבה לדעתך שאת לא מכירה? או לא עוברת פגישה ראשונה? אם תגידי בערך מה לדעתך הבעיה יהיה קל יותר לכוון אותך לפתרון

yam35

New member
שפת גוף? יכול להיות שאת משדרת

משהו שאת לא מודעת לו?

מה גרם לך להיות חסרת ביטחון עצמי?

10 שנים לבד מאותו רגע הפרידה! אולי קרה לך משהו בעבר והדבר הזה נמצא אצלך בתת מודע וזה בדיוק מה שמפריע לך להתקדם.. 10 שנים להיות לבד ..זה המון זמן!!! את צריכה לגלות מה חוסם אותך...

moranisha

New member
הלוואי והיה מפוברק

מה שכן... את הטראומה האחרונה שהיתה לפני 4 שנים שכחתי... עד כדי כך הדחקתי אותה. אז לא עברו 10 שנים אלא רק 4 שנראו כמו נצח.

גלית35

New member
מה לעשות? לעשות לבדוק איתך ../images/Emo20.gif

ועם עצמך למה זה קורה, מה חוסם אותך ואם עם עצמך את לא מצליחה להגיע לתשובות ללכת לדבר עם איש מקצוע. בהצלחה

© RoNa

New member
מה לעשות? לעשות!

זה תמיד ה-פתרון. אם המצב הנוכחי מפריע לך ואת רוצה לתקן אותו, את צריכה רק לחליט שאת עושה את זה. עכשיו השאלה היא איך. יש כמובן המון דרכים. אם קשה לך לעבוד על עצמך לבד, ואת לא מצליחה ליצור קשרים ולצאת לדייטים בכלל, כנראה שיש בעיה. הכי מומלץ כמו שהרבה אמרו פה זה טיפול. זה יכול לעזור פלאים. אני בטוחה שתוך זמן קצר תביני איפה הבעיה ותלמדי לעבוד על עצמך והדברים ישתנו.
בנתיים, נסי לחשוב מה מפריע לך מעבר לפחד מקשרים מזדמנים. הרי זו לא הסיבה שבגללה את פוסלת מראש ונמנעת מפגישות ויצירת קשרים עוד לפני שפגשת את האדם ואת יודעת מה כוונותיו. אולי אם תביני מה הבעיה, גם תוכלי לתקן. בשורה התחתונה - אסור לאבד תקווה. אני מוכנה לחתום (וזה לא קורה הרבה
), שאם רק תתני צ'אנס, דברים יקרו בדיוק איך שאתה רוצה. המון הצלחה

אין ספק שיש כאן בעיה...

ולכן צריך לבחון אותה מכמה מישורים. ראשית, עד כמה שזה יישמע מוזר או שטחי אבל אולי משהו במראה שלך ובשפת גוף משדר ריחוק או חוסר עניין ולכן לא מתחילים איתך מספיק.. פעם הייתי בסדנא כזאת עם תדמיתנית שאמרה לכל אחת מה שהיא משדרה במראה שלה ומה היא צריכה לשנות בעצמה ואת לא מאמינה כמה שזה משפיעה על הצד שני... באמת. זה עניין אחד. עניין שני הוא לאחר שכבר התחילו איתך,אם הקשר לא ממשיך ככל הנראה משהו בהתנהגות שלך מרחיקה אנשים ולא מושכת אותם. מאחר ומאוד קשה לפענח דברים כאלו לבד (עם כל הכבוד לכולנו כאן שמנסים לעזור לך), הייתי במקומך פונה לייעוץ. לא יועיל- בטוח לא יזיק.

למעלה