מבולבלת

../images/Emo4.gifמבולבלת

יש לי דילמה גדולה מאוד לגבי הגיוס לצבא... אני לא אתחיל לפרוש אותה לפניכם כרגע, כי המטרה של ההודעה הזו היא להתלוננן גרידא והתלבטות מוסרית מקומה בהודעה אחרת. אני מאוד מאוד רוצה לעשות שנת שירות בשנה הבא, כרגע אני בי"ב, ואני מבינה יותר ויותר שלא בטוח שזה יקרה (לא להתקבל לכל המקומות שהלכתי לבקר בהם זה מאוד לא כיף). מה שגורם לי להלחץ, כי חשבתי שתהיה לי עוד שנה להחליט לגבי הצבא. אם אני לא אתגייס כמובן שארצה לעשות שירות אזרחי. התחלתי לבדוק לגבי שירות לאומי בשלומית, והבנתי שיש דברים מאוד מסוימים ומעטים יחסית שמעניינים אותי (בעיקר פנימיות ומשפחתונים) ואני מניחה שהביקוש להם גדול. כלומר, אני לא יכולה לדחות את ההרשמות אליהם יותר מדי... ושוב חזרנו לנקודת ההתחלה שאני בכלל לא החלטתי עדיין אם אתגייס או לא. ובטח שעוד אין לי פטור... כל הדברים האלה (בשילוב עם עוד מאורעות חצי קשורים אחרים) גורמים לי להיות מאוד מאוד מבולבלת ולחוצה. אין לי מושג מה אני אעשה, וכשאני סוף סוף מחליטה אז פתאום זה לא מסתדר... זהו. רק רציתי להתלונן. תודה

Mיקי_

New member
לאן לא התקבלת?

לגבי שירות לאומי, תתפלאי אבל יש הרבה מקום בפנימיות ובמשפחתונים, רוב האנשים רוצים לשרת קרוב לבית, ואת בהחלט יכולה להתמהמה עם ההרשמה, רק זיכרי שאי אפשר להתקבל לשירות לאומי ולהשתבץ לתקן שירות לפני שאת מקבלת פטור מהצבא, כך שאם את לא מקבלת דח"ש, את צריכה להתחיל מהר להסדיר את כל העניין הפרוצדורלי מול שלטונות הצבא, כיוון שהם מתמהמהים מאד במתן פטור, וזה תהליך סבוך לכשלעצמו. יש עכשיו הרשמה לשנות שירות במכינות קד"צ חילוניות למנהיגות חברתית, אני הייתי באחת כזו במיצר, ומאד ממליצה, את מוזמנת לנסות שם, אבל בשביל זה את צריכה לפנות לפורום שנת שירות

למעלה