למה

../images/Emo4.gifלמה../images/Emo35.gif

1.למה אנו לוחצים על השלט חזק יותר, כשאנו יודעים שהסוללות נחלשו? 2.למה הבנקים גובים עמלת משיכת-יתר, כשהם יודעים שאין שם כסף? 3.למה אנשים מאמינים כשאומרים להם שיש ארבעה מיליארד כוכבים, אבל חייבים לבדוק כשכותבים להם "צבע לח"? 4.למה הדבק לא נדבק למיכל בו הוא נמצא? 5.למה משתמשים במחטים סטריליות כשמוציאים להורג בזריקת רעל? 6.למה לטרזן אין זקן? 7.למה סופרמן עוצר כדורים בחזהו, אבל מתכופף כשמשליכים עליו את האקדח אחרי שהכדורים נגמרים? 8.למה הטייסים המתאבדים היפניים (קמיקאזה) חבשו קסדות? 9.של מי היה הרעיון לשים "ש" במשפט "יש לי שין שורקת"? 10.אם הקופים התפתחו לבני אדם, איך זה שיש עדיין קופים? 11.איך זה, שלא חשוב באיזה צבע סבון תשתמשו לאמבט הבועות שלכם, תמיד הבועות יהיו לבנות? 12.האם יש איזשהו יום, בו מזרנים אינם נמכרים במבצע? 13.מדוע אנשים חוזרים באופן קבוע למקרר, מתוך תקווה שמשהו חדש לאכול הופיע שם יש מאין? 14.למה אנשים עוברים שוב ושוב עם שואב האבק שלהם על חתיכת חוט המונחת על הרצפה, אחר כך מתכופפים, בוחנים אותה, ושמים אותה בחזרה על הרצפה כדי לתת לשואב האבק הזדמנות נוספת? 15.למה אף שקית פלסטיק לא נפתחת בקצה בו מנסים לפתוח אותה בפעם הראשונה? 16.איך הגיעו כל החרקים המתים האלה לתוך מתקני התאורה הסגורים? 17.כשאנחנו הולכים בסופרמרקט, ומישהו פוגע בקרסולנו עם עגלת הקניות שלו, ואז מתנצל, למה אנחנו אומרים "הכול בסדר"? הרי הכול לא בסדר, אז למה אנחנו לא אומרים "זה כואב, חתיכת אידיוט דפוק"? 18.למה, בכל פעם שמנסים לתפוס משהו שנופל מהשולחן, תמיד פוגעים במשהו אחר ומפילים אותו? 19.למה אנחנו מנסים בחורף לשמור על הבית חם כפי שהוא היה בקיץ, תקופה בה התלוננו על החום? 20.למה לא שומעים אף פעם בדיחות חותנים? ואחרון, אחרון חביב: 21.הסטטיסטיקה לגבי שפיות אומרת, שאחד מתוך כל ארבעה אנשים סובל ממחלת נפש מסוג כלשהו. חשבו על שלושה מחבריכם הטובים ביותר — אם הם בסדר, אז זה אתם !!!

redot

New member
תשובות

1.למה אנו לוחצים על השלט חזק יותר, כשאנו יודעים שהסוללות נחלשו? כדי שהשלט יעבוד 2.למה הבנקים גובים עמלת משיכת-יתר, כשהם יודעים שאין שם כסף? גם ככה אין כסף, אז מה זה כבר משנה כמה ייקחו? 3.למה אנשים מאמינים כשאומרים להם שיש ארבעה מיליארד כוכבים, אבל חייבים לבדוק כשכותבים להם "צבע לח"? ארבעה מיליארד? יש יותר 4.למה הדבק לא נדבק למיכל בו הוא נמצא? כי אז אי אפשר היה להוציא אותו מהמיכל 5.למה משתמשים במחטים סטריליות כשמוציאים להורג בזריקת רעל? ביורוקרטיה 6.למה לטרזן אין זקן? חייב להיות מגולח. זה פריים טיים 7.למה סופרמן עוצר כדורים בחזהו, אבל מתכופף כשמשליכים עליו את האקדח אחרי שהכדורים נגמרים? הכדורים קטנים, האקדח גדול - יותר כואב 8.למה הטייסים המתאבדים היפניים (קמיקאזה) חבשו קסדות? כדי לא לחטוף זפטה בזמן הטיסה 9.של מי היה הרעיון לשים "ש" במשפט "יש לי שין שורקת"? אז מה ייכתבו? ע' עומדת? 10.אם הקופים התפתחו לבני אדם, איך זה שיש עדיין קופים? אם ניאנדרטלים התפתחו להומו סאפינס, איך זה שיש עדיין ערסים? 11.איך זה, שלא חשוב באיזה צבע סבון תשתמשו לאמבט הבועות שלכם, תמיד הבועות יהיו לבנות? שיעור קטן באופטיקה. בועה היא כמו מנסרה, יש שם את כל צבעי הקשת. 12.האם יש איזשהו יום, בו מזרנים אינם נמכרים במבצע? יום כיפור 13.מדוע אנשים חוזרים באופן קבוע למקרר, מתוך תקווה שמשהו חדש לאכול הופיע שם יש מאין? בני אנוש טיפשים. חושבים אוכל, נדפקת לנו הקופסא. 14.למה אנשים עוברים שוב ושוב עם שואב האבק שלהם על חתיכת חוט המונחת על הרצפה, אחר כך מתכופפים, בוחנים אותה, ושמים אותה בחזרה על הרצפה כדי לתת לשואב האבק הזדמנות נוספת? הלו!! שילמתי 500 שקל על השואב אבק המזויין הזה, כך שכדאי לו לשאוב ת'חוט! 15.למה אף שקית פלסטיק לא נפתחת בקצה בו מנסים לפתוח אותה בפעם הראשונה? יש הסכם בינה לבין המותר בפנים. היתה הרי אורגיה המונית של כל המוצרים בתוך השקית, כך שהנסיון הראשון לקרוע ת'שקית זה צ'אנס בשבילם לצאת אחד מהשני ולעבור למצב אכיל. 16.איך הגיעו כל החרקים המתים האלה לתוך מתקני התאורה הסגורים? התעופפו לשם כמובן. 17.כשאנחנו הולכים בסופרמרקט, ומישהו פוגע בקרסולנו עם עגלת הקניות שלו, ואז מתנצל, למה אנחנו אומרים "הכול בסדר"? הרי הכול לא בסדר, אז למה אנחנו לא אומרים "זה כואב, חתיכת אידיוט דפוק"? אולי אתם לא אומרים. אני כן. 18.למה, בכל פעם שמנסים לתפוס משהו שנופל מהשולחן, תמיד פוגעים במשהו אחר ומפילים אותו? כי משו צריך ליפול. ואם אתה מתערב ל-**** בהחלטה שלו להפיל משו, זה לא יעזור - משו ייפול! 19.למה אנחנו מנסים בחורף לשמור על הבית חם כפי שהוא היה בקיץ, תקופה בה התלוננו על החום? כי כאלה אנחנו בני האנוש, תמיד רוצים את מה שאין לנו. 20.למה לא שומעים אף פעם בדיחות חותנים? מה ייספרו? החותן שלי רואה כדורגל?ו...? ואחרון, אחרון חביב: 21.הסטטיסטיקה לגבי שפיות אומרת, שאחד מתוך כל ארבעה אנשים סובל ממחלת נפש מסוג כלשהו. חשבו על שלושה מחבריכם הטובים ביותר — אם הם בסדר, אז זה אתם !!! לה?!

../images/Emo26.gif אני!!

למה אנו לוחצים על השלט חזק יותר, כשאנו יודעים שהסוללות נחלשו?כדי לנצל כל אנרגיה אחרונה שנשארה בסוללה 2.למה הבנקים גובים עמלת משיכת-יתר, כשהם יודעים שאין שם כסף?כי הם מניאקים?! 3.למה אנשים מאמינים כשאומרים להם שיש ארבעה מיליארד כוכבים, אבל חייבים לבדוק כשכותבים להם "צבע לח"?כי הכוכבים רחוקים מדיי..אני מניחה שאם הם היו במרחק נגיעה מאיתנו היינו נוגעים וסופרים חרף העובדה שזה המון 4.למה הדבק לא נדבק למיכל בו הוא נמצא?כי ככה מתקיימים חוקי מרפי 5.למה משתמשים במחטים סטריליות כשמוציאים להורג בזריקת רעל?הא,זה ברןר-הרי, כל אדם שמת ולא משנה איך נבדק על ידי פתולוג..כדי שיוכלו לרשום שסיבת המוות הינה הזריקה ולא מחלה שהתווספה למחט ונתנו לה קטליזטור מצויין 6.למה לטרזן אין זקן?למה שיהיה?! 7.למה סופרמן עוצר כדורים בחזהו, אבל מתכופף כשמשליכים עליו את האקדח אחרי שהכדורים נגמרים?כי הוא מטומטם?! כי זה הכל פיקציה?! כי ככה.. 8.למה הטייסים המתאבדים היפניים (קמיקאזה) חבשו קסדות?לא מפותחים.. 9.של מי היה הרעיון לשים "ש" במשפט "יש לי שין שורקת"?חחחחחחחחחחחחחחח... 10.אם הקופים התפתחו לבני אדם, איך זה שיש עדיין קופים?הם לא באמת התפתחו לבני אדם..הכל פיקציה!! עם כל המדע שאני לומדת עדיין לא מאמינה שהייתה אבולוציה מסוג כזה 11.איך זה, שלא חשוב באיזה צבע סבון תשתמשו לאמבט הבועות שלכם, תמיד הבועות יהיו לבנות?כל הצבעים יוצאים מהלבן לא..?! 12.האם יש איזשהו יום, בו מזרנים אינם נמכרים במבצע?הממממ..ביום שאנשים יפסיקו לעשות סקס..הם לא יהיו במבצע 13.מדוע אנשים חוזרים באופן קבוע למקרר, מתוך תקווה שמשהו חדש לאכול הופיע שם יש מאין?סתם כדי להרגיע את הרעב פסיכולוגית 14.למה אנשים עוברים שוב ושוב עם שואב האבק שלהם על חתיכת חוט המונחת על הרצפה, אחר כך מתכופפים, בוחנים אותה, ושמים אותה בחזרה על הרצפה כדי לתת לשואב האבק הזדמנות נוספת?באמת?! אני אחרי שקולטת שהיא לא נתפסת מרימה אותה ושמה בפח 15.למה אף שקית פלסטיק לא נפתחת בקצה בו מנסים לפתוח אותה בפעם הראשונה?כי זה נועד לעצבן אותנו?! 16.איך הגיעו כל החרקים המתים האלה לתוך מתקני התאורה הסגורים?NO FUKING IDEA!! 17.כשאנחנו הולכים בסופרמרקט, ומישהו פוגע בקרסולנו עם עגלת הקניות שלו, ואז מתנצל, למה אנחנו אומרים "הכול בסדר"? הרי הכול לא בסדר, אז למה אנחנו לא אומרים "זה כואב, חתיכת אידיוט דפוק"?כי מה לעשות חלקנו גדלנו על הגינות, סבר פנים יפות ודרך ארץ בעיקר כשזה לא נעשה בכוונה 18.למה, בכל פעם שמנסים לתפוס משהו שנופל מהשולחן, תמיד פוגעים במשהו אחר ומפילים אותו?כי שוב..מרפי האדיוט!! בטח עכשיו הוא מתהפך בקברו 19.למה אנחנו מנסים בחורף לשמור על הבית חם כפי שהוא היה בקיץ, תקופה בה התלוננו על החום?כי אולי קר בחורף?! 20.למה לא שומעים אף פעם בדיחות חותנים?........... ואחרון, אחרון חביב: 21.הסטטיסטיקה לגבי שפיות אומרת, שאחד מתוך כל ארבעה אנשים סובל ממחלת נפש מסוג כלשהו. חשבו על שלושה מחבריכם הטובים ביותר — אם הם בסדר, אז זה אתם !!! לא,אני קצת חולת נפש-זה בדוק

למה ואיך

ואיך התרמוס יודע אם לשמור על השתייה קרה או חמה? ואם היום היה 0 מעלות בחוץ והחזאי אמר שמחר יהיה פי 2 קר, אז כמה מעלות יהיו מחר? ולמה האנשים המעצבנים בבניין שאני עובדת, לוחצים על הכפתור של הקומה במעלית מאתיים פעם למרות שהוא כבר מוזמן. וכשממתינים למעלית והיא מתעכבת, למה הם ממשיכים "להזמין" אותה למרות שהם רואים שזה כבר לחוץ? לא זוכרת מי צחק על זה באחד המופעים שלו, ואמר : "כן, אם תלחצו שוב ושוב אז בטח המעלית תגיד לעצמה: יו, הם ממש לחוצים עליי, טוב, אני אזדרז..." חחחח

redot

New member
כי...

ואיך התרמוס יודע אם לשמור על השתייה קרה או חמה? השתייה נכנסת. אם היא קרה הוא שומר עליה קרה אם היא חמה הוא שומא עליה חמה. קאפיש? ואם היום היה 0 מעלות בחוץ והחזאי אמר שמחר יהיה פי 2 קר, אז כמה מעלות יהיו מחר? תראי. כאן המעלות מתחכמות והופכות לפרנהייט. במקום 32 פרנהייט זה הופך ל- 16(פי 2 קר כן?) ואז הופכים בחזרה לצלזיוס, שזה יוצא מינוס 9 מעלות. קאפיש? (תודה לצ'רלס זייף) ולמה האנשים המעצבנים בבניין שאני עובדת, לוחצים על הכפתור של הקומה במעלית מאתיים פעם למרות שהוא כבר מוזמן. כדי להרגיש שהם לא סתם עומדים כמו אמות מול הדלת של המעלית. זה כמו אלו שבודקים אם יש אוכל במקרר, רואים שלא, וחוזרים אחרי כמה דקות לבדוק שוב. קאפיש? וכשממתינים למעלית והיא מתעכבת, למה הם ממשיכים "להזמין" אותה למרות שהם רואים שזה כבר לחוץ? כמו מה שהיה כתוב קודם. לא זוכרת מי צחק על זה באחד המופעים שלו, ואמר : "כן, אם תלחצו שוב ושוב אז בטח המעלית תגיד לעצמה: יו, הם ממש לחוצים עליי, טוב, אני אזדרז..." חחחח אם הייתי קוראת את המסעדה בסוף היקום, היית יודעת שיש מעליות מדברות, חושבות, מרגישות וכו'...

מותר לי

New member
מעלית ===>

למה יש כאלו שאחרי שלוחצים 200 פעם על הכפתור שמזמין מעלית למעלה הם מרגישים צורך עז ללחוץ גם על הכפתור שמזמין מעלית למטה? ולמה אנשים לא מסתכלים על הצג של המעלית לפני שהם נכנסים אליה ומגלים פתאום שהם עורכים "טיול" בכל הקומות?

redot

New member
לכל שאלה תשובה

אפילו לשאלות תחת כאלה!! למה יש כאלו שאחרי שלוחצים 200 פעם על הכפתור שמזמין מעלית למעלה הם מרגישים צורך עז ללחוץ גם על הכפתור שמזמין מעלית למטה? גמני חוטא ועושה את המעשה הבלתי יאמן והטיפשי הזה. סיבה מאוד פשוטה, את/ה מחכה למעלית, דבר די מעצבן באופן (איזה אופן שתרצו), וכל לחיצה על כפתור כלשהו פשוט תזרז את הגעת המעלית. ולמה אנשים לא מסתכלים על הצג של המעלית לפני שהם נכנסים אליה ומגלים פתאום שהם עורכים "טיול" בכל הקומות? למה? כי אנשים מזלזלים במעלית, וחושבים שהם יגיעו לאן שהם רוצים יותר מהר מאשר במדרגות, עד כדי כך שרק עצם ראיית המדרגות בעיניים גורמת להם לברוח למעלית ויהי מה! כמו כן, אנשים לא מרוכזים כשהם נכנסים למעלית, מהפחד הפשוט להיתקע, ולא שמים לב לדברים הקטנים והחשובים, כמו להסתכל על הצג. מקווה שעזרתי

למעלה