לוקרין-עזרתכן

l u l i 2 4

New member
../images/Emo4.gifלוקרין-עזרתכן

שלום לכולן, אני מאותן בנות ששמחה להכנס לפה ולדעת שאני לא היחידה,אני לא מהמגיבות,אני בדרך כלל מהשקטות שנכנסות בשביל לקרוא לקבל תמיכה. בכל אופן הפעם אני כן פונה אלייכן להתייעצות. השבוע קיבלתי זריקת לוקרין ואני בנוסף ממשיכה לקחת גלולות,אני אמורה להפסיק איתם בתחילת שבוע הבא. למרות שמאז שאני לוקחת גלולות ברצץ (ספטמבר) אני סובלת מדימומים קלים (חומים),היום התחילו דימומים קלים (אדומים) כמו של מחזור. השאלה שלי האם זה תקין,האם גם למישהי שהתחילה טיפול עם לוקרין היו דימומים לפני המחזור. תודה מראש על התגובות,ומקווה שיהיה לכולן סופ"ש נהדר וללא כאבים.

זואילי

New member
הי לך

אינני יודעת לגבי שילוב של לוקרין עם גלולות. יודעת רק מנסיוני עם הלוקרין בלבד - שבגלל שקיבלתי את הזריקה במועד שאחרי ביוץ (הלוקרין ל - 3 חודשים)- אז קיבלתי מחזור אחד רגיל ומבאס. המחזור השני לא הגיע וכולי תקווה שגם השלישי לא יחליט להפתיע. לא היו לי דימומים קלים בין לבין, אבל כן היתה לי תחושה של ביוץ - ולא היה מחזור. ברוכה הבאה!

לוואנדר

New member
לוקרין

הי לולי, כן - מוכר מאוד. אם את ממשיכה לדמם סימן שהגלולות לא מספיק חזקות עבורך. לכן עלייך לפנות לרופא שלך יכול להיות שיגדיל את המינון ל-2 גלולות ליום או לחלופין יתן לך סוג אחר. בהצלחה,

זהבית37

New member
היי לולי,

אני לא מומחית אבל לפי דעתי הלוקרין עוד לא התחיל להשפיע, וכנראה בגלל זה הדימומים. לוקרין מתחיל להשפיע 2-3 שבועות אחרי הזריקה. מקווה שבכל זאת לא תקבלי מחזור בגדול...

l u l i 2 4

New member
תודה

רציתי להגיד תודה לכולן על התגובות שלכן. התקשרתי גם לרופא שלי והוא באמת אמר שזריקה מתחילה להשפיע רק אחרי 2-3 שבועות. והדימומים זה לא ממשהו חדש. אז אני קצת יותר רגועה.. אז שיהיה לנו סופ"ש רגוע ומהנה..

למעלה