לא תמיד ...

ליאב26

New member
../images/Emo4.gif לא תמיד ...

סתם עצוב לי. סיפרתי למשפחתי על היותי נשא . לאחר בכי ארוך מאוד מצד הוריי הוחלט עבורי שהמקום הטוב ביותר עבורי יהיה כמה שיותר רחוק מהמשפחה. סתם מעציב אותי כל העניין הזה. למרות כל אהבה של משפחתי הם לא מסוגלים להבין זאת , לפחות מהרע יוצא טוב ואני מתחיל דרך חדשה ועצמאית.

lololo7

New member
עצוב לשמוע

כרגע אל תשפוט אותם. אני מניח שהם צריכים ללמוד את הנושא ,ובכל מקרה אני ומשפחתי תמיד נשמח לשורותינו בן משפחה נוסף. קבל חיבוק,ותתעודד...אני בכל מקרה כאן

ליאב החמוד..

הצטערתי לקרוא את שכתבת.. אבל (ברשותך..) יש לי שתי שאלות.. 1) מה זאת אומרת "הוחלט עבורך"?? 2)כמה רחוק? לאן..? בכל מקרה,ומה שלא יהיה..אני מאחל לך רק טוב מכל -

Jony Jerusalem

New member
ליאב היקר

עצוב לי לשמוע את אשר סיפרת. אני מקווה שיום אחד הם ישנו את המחשבות אבל בנתיים תזכור שפה יש לך חבורה שלמה תומכת ואוהבת ואני ממאין שכמוני עוד רבים ישמחו להיות לך לעזר ולתמיכה ובעצם יש לך פה משפחה נפלאה של אנשים מדהימים ותרגיש פה לפחות בבית חיבוק חם ואם אתה צריך משהו אל תהסס לפנות ג'וני

Jony Jerusalem

New member
ועוד משהו קטן

בעקבות דבריך המרגשים והכואבים והצמרמורת שקיבלתי באותה שניה בגוף שלי החלטתי לתת באתר שלי דגש לשני מאמרים שכתבתי להורים של נשאים ולהעלות אותם בבאנרים של האתר כולו ושהם נחשפים לכל אדם שמגיע לאתר ואני יודע בודאות שלא מעט הורים מגיעים לאתר ויותר מזה, מחר האתר יהיה חשוף בבוקר לרדיו ברשת א' בשעה 7 בבוקר לשעה ואחרי זה זה מוביל מן הסתם הרבה אנשים ואני מקווה שמה שכתבתי שם יעשה את שלו ולו במעט אני אחרי ששומע את הדברים האלה, אני הופך לאדם לא רגוע כי ההזדהות שאני מרגיש חודרת אותי למקומות שמזכירים לי ממה פחדתי בהתחלה וגם אם כל זה שההורים שלי קיבלו את זה יפה דוקא אני חוזר שלב אחד יותר לאחור שאני שומע את הסיפור. חיבוק ומקווה לטוב ג'וני

play boy5

New member
ליאב מתוק עצוב לי לשמוע

סיפור מחריד מצמרר ; קשה לי לשמוע את זה .. זה מזכיר לי כשנודע לי על הנשאות שלי ; את הבדידות ; ואת המנטרליות המעפנה ; והמחשבה הלא נכונה אצל הרבה מהמגזרים במדינה . חמוד ליאב לא להיות עצבני ; גם זה יעבור ! אבל עם כל האכזריות בעולם זה ; עדיין יש את האנשים הטובים שיכול לסמוך עלהם ; ואילו שיעמדו לצדך תמיד ; אשמח לשמוע בקרוב שהכל השתנה לטוב אצלך עומר

pozpaz

New member
תחזיק מעמד חבוב!

עדיין ישנם אנשים שם בחוץ שנלחמים עבורך, מקבלים אותך ומבינים אותך - לא משנה מה!

נשאון

New member
היי מתוק בדרך חדשה יש תמיד משהו טוב ../images/Emo24.gif

וחוץ מזה אנחנו כאן בשבילך אז יללה ברוך הבא . וכל מה שתרצה נשיקות וחיבוקים

GayBiker

New member
היי ליאב

ראשית, אכן הסיטואציה מעציבה מאד. חבל מאד שההורים שלך לא הצליחו להבין שמחלת האיידס כמעט לא קיימת היום בארץ - רובינו נשאים וכולנו מתכננים להישאר בסטטוס הזה, לפחות עד 120. שנית, כמו שכתבת, מעז יצא מתוק - תחילתה של דרך חדשה היא הזדמנות לשנות את כל מה שתמיד רצית לשנות בחיים שלך ומעולם לא היה לך פנאי לזה. דבר אחרון - אולי כדאי שתספר להורים שלך על קבוצות תמיכה להורים של נשאים. אני לא בטוח, אך למיטב ידיעתי המפגשים מתקיימים באיזור המרכז בלבד. תשקול את האפשרות להרים טלפון לוועד ולשאול אותם בנושא הזה. אתה כבר תמצא ממי לקבל תמיכה (חברים/פורום/וועד). להם יהיה קשה יותר למצוא את אותה תמיכה שהם כל כך זקוקים לה כרגע. כך או כך, שיהיה לך המון בהצלחה בדרך החדשה (והעצמאית) שלך ותזכור תמיד שיש לך כאן חברים, גם אם וירטואליים, שתמיד יישמחו לעוץ עצות, לתמוך ולחבק מחד אך גם לשמוח בשמחותיך מאידך. הרבה חיבוקים GayBiker

ליאב26

New member
../images/Emo13.gif

תודה לכל מי שראה לנכון לומר את דעתו. לרוב אני לא אוהב לשתף אנשים זרים בדברים אישיים , אך ראיתי לנכון לעשות זאת ואני שמח על כך. אני רק חייב לציין שאני לא אוהב חברויות וירטואליות , אך מכורח המציאות יש דברים שהם מצב עובדתי כנראה. לגבי משפחתי , אני לא שופט אותם , אני לא יודע מה אני הייתי עושה במקומם. אך כל דבר לטובה בחיים. אני בתהליך של העברת דירה , אני הופך לקיבוצניק , ככה שזה הולך להיות כייף ומגניב. שוב תודה

pozpaz

New member
בהצלחה!

בקטיף האבוקדו.. ועם הפרות! לגבי תורנויות חדר האוכל... קח את זה בקלות... זה רק פעמיים בשבוע או משהו בסגנון... אל תשכח לקנות בגדים לבנים וזר פרחים בשביל שבועות...

למעלה