חשבתי...

Rinattt

New member
../images/Emo4.gif חשבתי...

חשבתי שפיתחתי חסינות נגד כל הרוע הזה... שהגרוש שלי בעצם עשה לי "סדרת חינוך" ואני מחושלת, יצאתי ממערכת יחסים קשה, שלמדתי ממנה המון... מסתבר, שאני בכלל טמבלית, פתיה, מאמינה לכל דבר... חשבתי שבעצם כשמכירים מישהו צריך להיות אמון מסויים בכדי שזה יצליח, (לפחות בהתחלה יצליח, אח"כ אני יודעת שישנם דברים אחרים שיכולים לגרום לקשר להתמוגג, כשההיכרות יותר מעמיקה, שרואים שאין ממש התאמה...) שקר - שקר זה הדבר הכי שנוא עליי, זו בגידה באמון שנתתי, למרות שזה נגמר יפה, למרות שהכל היה בסדר, פתאום לגלות שקר קטן ועוד אחד... למרות שאין לי ממש רגשות... זה עדיין פוגע...
וגם אם היה טוב, הכל הופך לרע... כל זכרון כל חוויה... אז מה? לא להאמין? מיד לחשוד? אני צריכה לחקור קודם? לברר? איכססססססס זאת לא אני... לא יכולה להסתכל לאדם בעיניים כשבעצם אני "מבררת" עליו פרטים, חוקרת... כי אז יוצא... שאני משקרת... שאני לא אמיתית... שונאת שקרים, אם משהו יכול לפגוע בי הכי הרבה זה... שקר...
אין לי מצב רוח היום...

אז חשבת

גם חשבת שפרסים קמצנים ....(מהפרסומת של ה
) לדעתי דיי לגיטימי לברר דברים בהתחלה ורצוי בהסכמה של הצד השני אבל אפשר לעשות את זה עוד בשלב של הגישושים ואז נמנעת המבוכה. מעבר לזה אם לא תשאלי ייתכן שפלוני אלמוני יחשוב שהמידע הזה הוא לא רלוונטי לקשר איתך בדיוק כמו שהיתרה בבנק זה עניינו הפרטי ולא בהכרח שאי חשיפת מידע מסויים שוות ערך לשקר. בלי שום קשר שקרים זה דבר מגעיל ובחיים את כל הזמן לומדת לא יודע על מה מדובר אבל כנראה שלמדת עוד משהו

Kטלנית

New member
לפעמים עדיף לא לחשוב ../images/Emo4.gif

מתוקה שלי, הנה משהוא שמצאתי על אנשים ששומעים הנה אני מביאה את זה פה בשבילך תעלי חיוך כי החיוך שלך שווה מליונים. שמעתי ש.... סיפרתי לדינה, ששמעתי מרינה, ששמעה משכנה שלה שלומדת לתפור, שזאת שיש לה חבר קצת השמינה, ובחודשים האחרונים היא לובשת בגדים, במספרים הרבה יותר גדולים. אז בשקט המשכתי שמאלה ופניתי ימינה, וראיתי מולי את פנינה, וסיפרתי לה מה ששמעתי מרינה, מה שכבר סיפרתי לדינה, ופנינה פשוט לא האמינה, וגם קצת לא הבינה איך זה יכול להיות - שזאת יש לה חבר השמינה וקיבלה מימדים עגולים. פנינה החליטה לבדוק, כי בעיניה זה לא צחוק, והיא הלכה לשאול את זאת יש לה חבר מה בדיוק קרה, ואם באמת ארע לה דבר נורא... אבל ההיא רק התנצלה, ופשטה מעליה איזה עשר שכבות בגדים, ובחיוך אמרה שהיא בכלל לא השמינה, שפשוט קר לה בחורף, והיא מוכרחה להתלבש ולהתעטף כהלכה, דווקא משום שהיא עוד לא מרשה לחבר שלה לחמם אותה!!! בקיצור - שיהיה לכך חורף חם נשמתי ותמיד תחייכי מהחיים לומדים לא כל מה ששומעים ואפילו רואים זה נכון לפעמים טועים, אבל מטעויות הרי אנחנו למדים
אוהבת'ותך .

תמיד יהיו לך אליו רגשות...

ורגשות זה לא רק רגשות אל אהבה... לעולם לא תצליחי להיות אליו אדישה וחלוטין וזה בסדר, ככה צריך להיות. לעולם הוא לא יהיה כמו
בשבילך.. מה שכן , לעולם הוא יהיה אבי בנותייך, ולכן תמיד תהיה לו מידה מסוימת של פוטנציאל לפגוע/להזיק/להרגיז/לעצבן... אותך/לך. במקרה הזה נדמה לי לא ממש נפגעת מהשקר שלו.. זה פחות הפריע לך.. כתבת בעצמך שאת מרגישה פתיה, טמבלית, מאמינה.. ורינתיתי , את כל כך לא כזו. לפעמים אני קורא אותך , ונדהם איזו חוכמה ואיזו תובנות יש ב"ילדה" בת 29... תמיד מאכזב לגלות שעבדו עלינו, שיקרו עלינו. אז זה מאכזב וגם פוגע.. אבל אל תתני לזה להרוס לך את היום.. זה באמת המשקל שיש לו בחיים שלך?? אז בינתיים בואי, התקרבי אלי, קבלי
וגם
על הלחי. אל תדאגי..

מצטער, אי הבנה..אבל

קראתי את ההתחלה והיה נדמה לי שמדובר באב בנותייך, אבל לא. ולמרות זאת, יש לא מעט דברים שהם דומים ונכונים למקרה הזה. המקרה הזה עדיין טרי (יחסית).. ומה שכתבתי עלייך מאוד נכון, ואת לא צריכה להשתנות. נסי להיזכר בכל מה שאמרתי לך, גם עלייך וגם עליו. היי גאה בעצמך שיכולת לקבל החלטות לא קלות (אז) ובעיקר נכונות. היי גאה שמה שגילית עכשיו רק מחזק ועושה את ההחלטה שלך ליותר נכונה.

Rinattt

New member
יוווווווווו קציצון

לא דיברתי על הגרוש שלי... רשמתי שחשבתי שלמדתי ואני חזקה, והנה אחרי שוב מערכת יחסים שהייתה לי יצאתי נפגעת... ואין לי נאדה, גורשניט, כלום כלום כלום לגרוש שלי, הלוואי היה... ואני עדיין בת 28 אז נא לדייק
ותודה על המחמאות אבל כנראה שאני לא מספיק כזו חכמה ומשכילה בכדי להרגיש ולהבין שזה שאומר לי שהוא ככה וככה הוא בעצם לא... אני חכמה בלייעץ לאחרות\ים...
וזה בסדר אתה יכול לומר לי "אמרתי לך..." צדקת קציצון...

הרגעי נא...

את לא היחידה שחכמה בלייעץ לאחרים. כשאנחנו מייעצים לאחרים, למרות אהבתנו אליהם, אנחנו איננו מעורבים רגשית. הרגשות בהרבה פעמים עושים לנו קצת בלאגן. אז מה שנותר... להפיק לקחים... ולהמשיך הלאה
את בת 28... אז יש לך עוד זמן...
(דייקתי, נכון
)

אז עוד אחד בשביל שתיכן....

"לאכול דבש הוא מן הדברים היותר מענגים, אבל קיימת שנייה, ממש לפני שאתה מתחיל לאכול, שהיא עוד יותר מרנינה אפילו מהליקוק עצמו. (הדודה של פו קוראת לה: "השנייה שאין שנייה לה")". סופ"ש נפלא

henush7

New member
רינתיתיתיתי

מתוקה, זה יעבור לך הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת. סביר להניח שהרבה יותר מהר מלהתגרש. <בזה מתבטאת "סדרת החינוך" שעברת> וכמו שאמרתי לך בפון, העבירי את זה הלאה מעלייך. זה הוא ורק הוא שכך התנהג, את - את כן חכמה ועובדה שגילית בשלב יחסית מוקדם. אי אפשר ללמוד על האדם מדבריו - אלא ממעשיו. וכן, מסכימה עם פשוט ואמיתי, זה לא מביש לברר פרטים על האדם, כמובן בבקשת רשותו. האמיני לי אם אין לו שלדים בארון לא תהיה לו כל בעיה לפתוח בפנייך את כל הדלתות. ועד מחר, היי חזקה. בינתיים
אחד וירטואלי. ו -
. מחר "על אמת".

Rinattt

New member
../images/Emo24.gif

חסר לך לא על אמת...
הסברתי לך, זה לא משהו שקרה בזמן ש... זה נגמר, היה נחמד ואז... אז אתה מגלה שקר... ועוד שקר... וזה לא שאני אוהבת אותו או משהו כזה, זה לדעת שבן אדם שהייתי איתו, סיפרתי לו עליי, שיתפתי, והוא כנ"ל ולבסוף את מגלה שחלק מהדברים שאמר הם בעצם שקר... רינת - שחזרה מהעבודה מחוייכת
נראה לי שעברתי את זה, כי אני מרגישה טוב עם זה שלפחות אני הייתי כנה, אני לא אשמה... קצת פתיה...

תימני 62

New member
אמון זה דבר שנבנה....

אין מה לעשות... אי אפשר לקפוץ ישר לכיתה ג' גם אם מחוננת... בתחילת כל קשר ובעיקר זוגי... עדיף להיות בבחינת כבדהו וחשדהו... אבל לא בהגזמה ! ולאט לאט אם לא מגלים "סדקים" (משני הצדדים כמובן...), הקשר מעמיק ובמקביל לזה הוא נעשה יותר כנה ואמיתי... אני לא חושב שבתחילת קשר צריך להיות על תקן של חוקר פרטי מוסמך, אבל רצוי להקשיב ולזכור טוב כמה שיותר פרטים גם השוליים, על מנת לזהות סתירות חלילה אם יהיו... זה מאוד קשה כשיש מעורבות ריגשית, עיניין והתלהבות (וזה מה שקורה בד"כ לפחות בתחילת כל קשר...), אבל אין מה לעשות... חשוב תמיד גם כשכייף ומתלהבים לתת תפקיד למה שיש לנו בין האוזניים... ולא רק להסחף אחרי הלב... בהצלחה בהמשך...

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

אהבתי... אבל, למה לשקר? למה לעזאזל? זה לא מובן לי... יש לכך הסבר פסיכולוגי? מדעי? איפה קורא ומבין שיתן הסבר?

תימני 62

New member
אנחנו עכשיו לא בפקולטה למדעי החיים

למה משקרים ? למה גונבים ? למה רוצחים ? למה אונסים וכו וכו.... לצערנו זהו עולמנו ועם זה אנחנו צריכים ללמוד להתמודד..... הדבר היחיד שאנחנו כן יכולים לתרום זה להתנהג כמו בני אדם תרבותיים... אולי בהתנהגות הזו אחרים ילמדו מאיתנו וישנו את הדרך שלהם...

תימני 62

New member
תודה. אפשר לקבל את זה בכתב ??

אולי יפחיתו לי את הכדורים סוף סוף....?!

Rinattt

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

נראה לי אתה וסופי תסתדרו מצויין... אני מבטיחה להתנהג יפה כבת המאומצת שלכם חחחחח

וכשאתה צודק, אתה צודק ../images/Emo45.gif

ובענין הכדורים, גש אלי בימים א - ג - ה בין השעות 12:00 - 16:00 ונחליף לך!!

למעלה