חצי שנה אחרי...

לילך2323

New member
../images/Emo4.gifחצי שנה אחרי...

היי, אני חדשה אז תקבלו אותי יפה(; אתמול הייתי במסיבה של חברה, וגם האקס שלי היה שם. הפרידה בינינו היתה לפני קצת יותר מחצי שנה, פרידה קשה ביותר, וכשהוא נפרד ממני הוא אמר לי שהוא לא רוצה לשמוע או לראות אותי יותר בחיים שלו. בכל מקרה, הגענו שנינו לבית של החברה. חוץ מחיבוק בהתחלה שהוא נתן לי כשהוא הגיע, הוא לא דיבר איתי מילה אחת. כשהתחלתי לדבר עם אנשים אחרים, ראיתי אותו מגלגל את העיניים (בטח בגלל שלא היה מסוגל לשמוע את הקול שלי בכלל). כל הערב הוא התעלם ממני, רק מדי פעם זרק מבטים שלא הצלחתי להבין. ולפני שיצאתי, ממש ביציאה מהבית, הוא בהה בי תוך כדי שהוא דיבר עם חברים. מאז אני חושבת על כל הסיטואציה הזאת, ועל זה שבטח הוא שכח חמש דקות אחרי שהלכתי, ואני עוד חושבת על זה כבר יום שלם... מה לעשות? איך להשכיח את כל הזכרון ששוב מציף אותי?

אין מה לעשות..

המפגשים האלו קורים מתישהו, ואנחנו מטבענו בנות שלא כמו הבנים טוחנות וחופרות. אני גם לא חושבת שהוא שכח תוך חמש דקות כמו שאמרת, זה דיי מטריד לראות אקס פתאום, לשני הצדדים. תני לעצמך כמה ימים וזה יעבור, תאמיני לי אני ממש מבינה אותך... אבל תחשבי ככה- אם הצלחת להתגבר עליו, גם את זה תעברי.

לילך2323

New member
אמממ.. אני מקווה

שהמשפט של אלברט איינשטין לא מופנה ספציפית אליי, אלא שזה המוטו שלך באופן כללי...(-;

זה מופנה לעולם

לכל בני האדם
זאת החתימה שלי, זה יופיע תחת כל הודעה שאכתוב.. רילקס דארלינג..

לילך2323

New member
אוי שיט איזו טעות עשיתי!!!!!!!

את יודעת מה, השורה שכתבת באמת יכולה להיות מופנית אליי... אנשים, עשיתי טעות מרה ומוזרה... רציתי לשלוח הודעה לידיד טוב שלי בקשר לאקס. אז כתבתי לו "עצה: אל תלך לראות את האקסית, זה סתם יכניס אותך לסרטים שבוע" אז כנראה בגלל שחשבתי על האקס באותו רגע, שלחתי את ההודעה אליו במקום לידיד שלי! יואו יצאתי כזאת אהבלה... זה בסדר, אני אספוג את מה שיש לכם להגיד עכשיו..... תרגישו חופשיים

חחחח

מכירה את הפאדיחות האלו... הוא ענה בכלל? האמת לא כזה נורא כמו שנדמה לך... אם הוא לא ענה לא הייתי אומרת כלום ומשאירה את המצב כמו שהוא, אולי אפילו הוא חשב שניסית להגיד משהו בצורה מוזרה כלשהי... אם הוא ענה או שאל או משהו, הייתי רושמת לו- האמת שההודעה נשלחה אליך בטעות, ידיד שלי התייעץ איתי אם ללכת להיפגש עם האקסית שלו, או משהו בסגנון...

לילך2323

New member
הוא מן הסתם לא ענה לי,

אבל זה מביך בצורה שלא תאמן.... כי הוא בטוח חושב שזה מכוון אליו. ויצאתי ממש מטומטמת/-:

יאללה...

שיעבור לידך ושאלו יהיו הצרות שלך... למי לא קרו פאדיחות בחיים? קחי את זה בקלות... עוד קצת זמן תשכחי מהשטות הזאת...

kitkat24

New member
לעזאזל עם החברות הסלולריות האלה..

קרה לי מקרה דומה.. בפלא הישן שלי הוא היה שואל אותי פעמיים אם אני רוצה לשלוח את ההודעה ובחדש הוא לא שואל בכלל ברגע שאני לוחצת שלח זה נשלח.. ושלחתי הודעה לבן אדם הכי לא נכון בספר טלפונים... מעניין מה פרויד היה אומר על זה?

לילך2323

New member
הבעיה היא לא אצל החברות

הסלולריות, הן לא שולטות בבלבולים שלנו... זה נכון, זה גם קורה כשחושבים על מישהו מסוים, פתאום שולחים לו את ההודעה במקום לבנאדם שזה היה מופנה אליו בכלל... איזו עייפות, אני מתקשה לישון בימים האחרונים מאז הפגישה (!!) ופרוידל'ה, בטח היה נותן לנו שטיפה טובה, או לי לפחות, תוך כדי שכיבה על ספה... למרות שאולי זאת תהיה הזדמנות פז בשבילי לתפוס תנומה קלה...(;

תגובה

עשי דברים, שאת אוהבת, ושמענינים אותך. אז תרגישי יותר טוב. אם האקס חשוב לך, נסי לחזור אליו לקשר כלשהו.

לילך2323

New member
לחזור לקשר איתו?

יהודה על מה אתה מדבר? הוא לא מעוניין בקשר איתי בכלל, בשום סוג של קשר איתי...

עזבי אותך

מזמני הקצר בפורום ראיתי מההודעות של יהודה שהוא חי אי שם בעולם היפה מעבר לקשת.. יהודה, יש מקום גם בשבילי בבועה? ממש בא לי לראות את החיים כמו שאתה רואה...

תגובה

אולי אני קצת חי בדמיון, אבל אני חושב ומתנהג מתוך רגשותי האמתיים והכנים. אני אדם אוהב ואכפתי. אדם שאהבנו בעבר - טבעי שנרצה קשר כלשהו אתו. גם לפנות כמה פעמים ולהגיד מלה טובה לאדם אהוב זה משמח. צריך לדעת לבטא את אהבתנו לאנשים באופן של נתינה והתענינות.

למעלה