זה תקין?!

קים 26

New member
איך, איך אתן לא נגעלות מעצמכן עם כל ההרבעות

האלה איך? אתן מזכירות לי את השבטים הפרמיטיביים שכל שנה מכריחים את האישה להביא ילד בלי להתחשב בצרכיה. על כל עוול בעולם הזה משלמים...ואני מקווה שתשלמו ביוקר. צורה לכן "כלבנות גזעית"

קים 26

New member
זו דעתי ולא שואלת אותך, מצידי שלא היה

קופץ. קפץ קפץ, לא בעיה שלי, אני בניגוד אליך לא מחרחרת ריב? למה הגבת?

Ultra marine

New member
לצערי את מפספסת את הנקודה

מה את חושבת על ההרבעות שלה זה דבר אחד שאין לי שום בעיה איתו. כלומר, אם את חושבת שהיא פועלת בדרך לא נכונה / לא ראויה או מה שזה לא יהיה, את מוזמנת לפנות אליה באופן אישי ולהעלות את המחשבות שלך בצורה נעימה (כפי שעשית איתי בעבר וחבל ששכחת את דרכך הטובה
). השרשור כאן נועד אך ורק לדבר אחד להשמיץ כותבת בפורום. ולכן לדעתי אין שום סיבה להתייחס לתוכן הכתוב של ההודעה אלא לעובדה שאנשים כאן בפורום כותבים דברים מכוערים רק בשביל לפגוע בבן אדם. כשלי יש חוסר הסכמה עם בן אדם מסויים ואני מאמינה שיש לו שכל בראש (וממה שאני קוראת כאן הייתי אומרת שלרוב הכולל של הפורום הזה יש בהחלט שכל בראש) הייתי מעלה את הדברים בפניו במסר אישי / מייל או מה שזה לא יהיה ולא הייתי בוחרת לפגוע בו באופן פומבי מבלי שאני יודעת באמת במה מדובר. ואני מזכירה שוב - אין לתוכן ההודעה הזאת, או לכל הודעה שאכתוב בעניין השרשור הזה שום קשר למס' ההרבעות, גיל הכלבה או כל דבר אחר הקשור לבית הגידול של דרורה.

קים 26

New member
יש צדק בדבריך, למרות שלדעתי אין כאן יציאה נגד

המרביעה אלא נגד מעשיה. בכל אופן לי נמאס מההתכסחויות איתכן אז תהיו בריאות וכל טוב וכמו שכבר רשמתי בעבר: כל דבר שעושים בחיים חוזר כמו בומרנג. כל טוב לשלושתיכן

Ultra marine

New member
מצטטת לך הסבר

מהודעה קודמת שלי: "אם ההודעה היתה נכתבת ב"תום לב" או שהיתה שאלה עקרונית אז הייתי מבינה. כי שאלה היא שאלה. אבל כיוון שההודעה "נגנבה" מקומונה אחרת זה מגעיל אותי. הרי, אם באמת ובתמים MIA01 היתה מעוניינת במידע היתה שואלת באותה קומונה שבה קראה את ההודעה... אבל כיוון שרצתה להביא את "כל החברים" שלה איתה בחרה להביא את ההודעה לכאן." יש כאן בהחלט יציאה כנגד המרביעה. את יודעת מה, עכשיו חשבתי על משהו. אם כותבת ההודעה המקורית היתה מבקשת תשובה בקומונה שבה היא נכתבה והיתה מקבלת תשובה שלא מוצאת חן בעיניה, אז אולי אפשר היה לראות זאת כשאלת "תם". אבל כאן זה היה פשוט "יאללה, בו נביא את החבר'ה יש חפלה!"

למעלה