../images/Emo45.gif
אם ההודעה היתה נכתבת ב"תום לב" או שהיתה שאלה עקרונית אז הייתי מבינה. כי שאלה היא שאלה. אבל כיוון שההודעה "נגנבה" מקומונה אחרת זה מגעיל אותי. הרי, אם באמת ובתמים MIA01 היתה מעוניינת במידע היתה שואלת באותה קומונה שבה קראה את ההודעה... אבל כיוון שרצתה להביא את "כל החברים" שלה איתה בחרה להביא את ההודעה לכאן. ההודעה הזאת מזכירה לי תקופה יותר חשוכה בפורום הזה לפני יותר משנה כשכל מה שהפורום הזה ידע לעשות עם בעלי גזעיים הוא להקניט אותם. היום, ההנהלה היא שונה, ופתאום מופיעים פה בעלי גזעיים ועם זאת, זה לא משנה את העובדה שיש אנשים שהם "מוקצים" מאי אילו הם סיבות. אני חושבת שחשוב מאוד לזכור פרט חשוב שלפעמים אנשים משום מה שוכחים כאן - הפורום הזה הוא מקום וירטואלי. האנשים שכותבים כאן הם - וירטואלים. לא אני ולא אתם יודעים מי בדיוק האנשים האלה, ומה שהם אומרים לכם על גבי הפורום זה לאו דווקא מה שהם אומרים לחברים הכי טובים שלהם. כל עוד לא נפגשתם, ואתם מכירים באופן אישי את הגולשים אין לכם שום זכות להחליט בשבילם האם הם עושים מעשה "מוצדק" או לא. וכרגע, אני בכלל לא מדברת על הרבעות. זה יכול להיות כל דבר. הדיון הקודם על דר' קמינסקי הראה את האופי הישן והרע של הפורום וזה ממש חבל לי. ניסיתי בדרכי שלי להרגיע את הרוחות ואני מקווה שהצלחתי. ומה אני רואה בסופו של יום? דיון שנועד להשמיץ בן אדם אחר. סליחה שאני כ"כ בטוחה במה שאני כותבת אבל לדעתי MIA01 ודרורה לא נפגשו מעולם... נכון, גם אני לא ממש פגשתי את דרורה (כלומר, כן, בתערוכה, אבל לא ממש יצא לדבר) ולכן אני בכלל לא יכולה להגיע למצב שבו אני שופטת אותה. נורא קל להעביר ביקורת על אדם שאתה לא מכיר. ונורא קל לפגוע באנשים מעל גבי פורום מאשר במציאות. אבל אולי מספיק כבר? דווקא בגלל שאני רואה זויות קצת שונות בפורום לאחרונה, אני מבקשת מאותם מחרחרי ריב לחשוב שיש בן אדם מאחורי המקדלת, ומעבר לכך שזה רק פוגע בו, אתם מכערים את הפורום, מוציאים את הרע מאנשים אחרים מסביב, ובטח שלא תורמים לאהבת כלבים.