זה תקין?!

toomuchdogs

New member
אישה בוחרת אם להתעבר או לא

כאם כופים עליה הרבעה....ואל תשווה בין אישה לכלבה...רצונות ויכולות שונים... אני יודעת על "בתי גידול" בהם יש המלטה רק אחרי 18 חודש ולא נותנים לכלבה להמליט יותר מפעמיים ואז מעקרים אותן!!! לכן כלבה בגיל כזה שמרביעים אותה ואח"כ מוסרים לבית "חם" אחר שובר לי את הלב!!!

Whatyadoin

New member
אבל דרורה אמרה שבגיל כזה היא לא תמסור אותה

אלא תשאיר אותה אצלה לחיי פינוק או משו כזה.

כמה תיקונים.

בכלב גדול גיל 15 זה מקביל לגיל 120 באדם בוגר... מעט מאוד מגיעים לגיל הזה.. אז בעצם זה כמו שאישה תלד בגיל 60... כמה בריא זה? ממש לא בריא. חוץ מזה-זה לא שווה ל5 ילדים, זה שווה ל5 לידות של שלישיה(נגיד, למרות שזה הרבה יותר) בערך.. לידות שגומרות את האשה, מתישות אותה ומאוד לא בריאות. אלה העובדות שמעבר למספר.. אז תחשוב שוב מה הסיפור.

feisa

New member
ותיקונים לך

לעשות האנשה של בעל חיים זאת הטעות הכי גדולה. כשאתם מביאים מספרים כאלו ראוי שיהיו מגובים במחקרים ולא "שמועות".

האנשה? לא ממש... דווקא הנסיבות אצל בני האדם

במקרים האלה מקלות יותר.. דווקא אישה תעבור את החזרה לעצמה אחרי הלידה יותר בקלות לעומת כלבות. ובקשר לגיל-לא דובר על הכפלה של גיל הכלב ב-7, אלא על סוף ימיו-הגיל המופלג למדיי של 15 בכלבים גדולים שכן, הוא שווה ל100+ אצל בני אדם...

feisa

New member
אתה ממשיך לעשות השוואות לאנשים

ואשמח לדעת על מה מבוסס הידע שלך?

ומה פסול בהשוואה? בסך הכל מתמטיקה פשוטה

+קצת הגיון אם יש לך אותו.. ובמקרה אני את ולא אתה.

feisa

New member
אני מתנצל על הפניה בלשון זכר

וכן יש לי קצת הגיון וזאת בדיוק הבעיה שההגיון שלי אומר שהביולוגיה של הכלב ( או של כל בעל חיים אחר) זה לא מתמטיקה פשוטה. בהגיון שלי, אם זה היה מתמטיקה פשוטה, וכלבה מתייחמת בגיל חצי שנה אז או שילדות היו צריכות לקבל מחזור בגיל 3.5 שנים או ששנה של כלב היא 20 שנות אדם. בהגיון שלי, אם זו הייתה מתמטיקה פשוטה, כלבה בת 10 שמתחרה באידיטרוד (מרוץ מזחלות של למעלה מ 1700 ק"מ) הייתה משולה לאישה בת 70 שמתחרה באיירון מן. ואם כלבה יכולה לעבוד כל כך קשה בתנאים כל כך קשים מן הסתם היא יכולה גם לעמוד בהמלטה וגידול גורים בגיל הרבה יותר צעיר. בהגיון שלי, אם זה היה מתמטיקה פשוטה, ותוחלת החיים של כלב בינוני היא 15 ושל נשים היא 80 אז המלטה של כלבה בת 7.5 משולה ללידה של אישה בת 40 ולא אני ולא רוב המדענים בעולם רואים בזה איזה שהיא מגבלה ולא קראתי שמישהו היום מגנה אישה על כך שהיא ילדה בגיל 40. כבר כתבתי בשירשור הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=708&msgid=99504944 שאם למישהו יש הוכחות מדעיות נשמח לדון בשינוי התקנון. עד לרגע זה לא ראיתי לכך שום התייחסות.

ניל´´י

New member
ביום האימוץ האחרון שפורסם כאן

היו רק גורים רבגזעיים, וגם אלו לא אומצו... לא ראיתי שדרורה לוקחת את הגורים שלה ליום אימוץ!! אז בבקשה, התנפלות על אלו שמביאים את האמא ליום האימוץ בכדי להראות איך הגורים יהיו בבגורתם ולא עלינו.... פייסה, לדעתי הדיון הינו עקר, חבל על הזמן שלך לנסות לשנות את דעתם... סבתא ניל"י...

Ultra marine

New member
../images/Emo45.gif

אם ההודעה היתה נכתבת ב"תום לב" או שהיתה שאלה עקרונית אז הייתי מבינה. כי שאלה היא שאלה. אבל כיוון שההודעה "נגנבה" מקומונה אחרת זה מגעיל אותי. הרי, אם באמת ובתמים MIA01 היתה מעוניינת במידע היתה שואלת באותה קומונה שבה קראה את ההודעה... אבל כיוון שרצתה להביא את "כל החברים" שלה איתה בחרה להביא את ההודעה לכאן. ההודעה הזאת מזכירה לי תקופה יותר חשוכה בפורום הזה לפני יותר משנה כשכל מה שהפורום הזה ידע לעשות עם בעלי גזעיים הוא להקניט אותם. היום, ההנהלה היא שונה, ופתאום מופיעים פה בעלי גזעיים ועם זאת, זה לא משנה את העובדה שיש אנשים שהם "מוקצים" מאי אילו הם סיבות. אני חושבת שחשוב מאוד לזכור פרט חשוב שלפעמים אנשים משום מה שוכחים כאן - הפורום הזה הוא מקום וירטואלי. האנשים שכותבים כאן הם - וירטואלים. לא אני ולא אתם יודעים מי בדיוק האנשים האלה, ומה שהם אומרים לכם על גבי הפורום זה לאו דווקא מה שהם אומרים לחברים הכי טובים שלהם. כל עוד לא נפגשתם, ואתם מכירים באופן אישי את הגולשים אין לכם שום זכות להחליט בשבילם האם הם עושים מעשה "מוצדק" או לא. וכרגע, אני בכלל לא מדברת על הרבעות. זה יכול להיות כל דבר. הדיון הקודם על דר' קמינסקי הראה את האופי הישן והרע של הפורום וזה ממש חבל לי. ניסיתי בדרכי שלי להרגיע את הרוחות ואני מקווה שהצלחתי. ומה אני רואה בסופו של יום? דיון שנועד להשמיץ בן אדם אחר. סליחה שאני כ"כ בטוחה במה שאני כותבת אבל לדעתי MIA01 ודרורה לא נפגשו מעולם... נכון, גם אני לא ממש פגשתי את דרורה (כלומר, כן, בתערוכה, אבל לא ממש יצא לדבר) ולכן אני בכלל לא יכולה להגיע למצב שבו אני שופטת אותה. נורא קל להעביר ביקורת על אדם שאתה לא מכיר. ונורא קל לפגוע באנשים מעל גבי פורום מאשר במציאות. אבל אולי מספיק כבר? דווקא בגלל שאני רואה זויות קצת שונות בפורום לאחרונה, אני מבקשת מאותם מחרחרי ריב לחשוב שיש בן אדם מאחורי המקדלת, ומעבר לכך שזה רק פוגע בו, אתם מכערים את הפורום, מוציאים את הרע מאנשים אחרים מסביב, ובטח שלא תורמים לאהבת כלבים.

Zoharrr

New member
אתם פשוט מגעילים אותי

אני בקושי זמן בפורום הזה ואני נמצאת בהמון פורמים ואפילו מנהלת אחד ובחיים שלי לא ראיתי כ"כ הרבה ריבים ותככים כמו בפורום הזה. וזה אפילו לא מעניין אותי על מה הנושאים שאתם רבים, השפה שלכם,ההשמצות שלכם,הרמה שבה הדיונים פה מתנהלים היא לא ברצפה,היא מתחת לבלטות... יש פה חבורה של אנשים שהם so called "הפופולארים" ביותר שעושים הכי הרבה למען כלבים ואני לא מזלזלת בזה אבל כל הזמן מנופפים בזה ואם מישהו לא חושב בידיוק כמו שהם חושבים אין לו מקום בפורום הזה... כל הזמן אתם רבים ומתווכחים והלוואי שיכולתי לעשות משהו כדי שתפסיקו ותעברו למסרים אישיים אבל זה בלתי אפשרי. כל אחד פה מדבר מנק' המבט שלו ולא רואה ממטר את הצד השני וגם לא יראה אף פעם. אתם מעכירים את האווירה בפורום הזה, שגם ככה עכורה בגלל המצב הנוראי של הכלבים בארצנו. קחו את זה בחשבון... אתם שוכחים שמאחורי הניקים יש בני אדם...

good girl 21

New member
../images/Emo45.gif

חבל שבגלל שירשורים כאלו, הודעות חשובות כל כלבים שנאבדים, מציאת בתים וכו קופצות עמוד.

יש לי כלבה גזעית אבל לא הייתי רוצה שהיא תמליט

כל כך הרבה פעמים. לא נראה לי שזה בריא לכלבה. נראה לי שגם מי שיש לו כלבים גזעיים ומרביע אותם צריך לחשוב גם על מה בריא להם

drora121

New member
אז לפני שאת חורצת את דיני בכזה בטחון עצמי

תפני לוטרינר שלך ותבדקי איזה ואם בכלל נגרם נזק לכלבה שממליטה. תיווכחי לדעת שככל שכלבה ממליטה יותר (כמו גם אצל נשים, כדאי שתלמדי על זה אולי פעם תרצי לדחות את גיל הבלות שלך) כך היא משמרת את הנעורים שלה, את המערכות ההורמונליות שלה ודוחה את ההזדקנות והמחלות. אללה איסתור מכם - אף אחד פה לא טורח לבדוק נושא לפני שהוא שולף מהמותן?... מה אתן במערב הפרוע?... מישהו "משלכם" פתח במסע שיסוי ואתן כמו עדר ישר רצות ומחפשות איפה, איפה, את מי אפשר עכשיו לחסל?... מה עובר עליכן?!...

נו באמת

מתי ראית לאחרונה אישה שמהווה מכונה ליצור ילדים? כאלה שמבוגרות ממני רק בשנתיים-שלוש (וכבר עם 6 ילדים) נראות יותר מבוגרות מאמא שלי. הריון ולידה הן חוויות מתישות בטירוף, ובמדינות שאינן ישראל גם טומנות בחובן סיכון. אני לא תוקפת אותך ולא אומרת לך כלום וגם לא טרחתי לקרוא את כל השרשור המטופש הזה (כמותו לצערי לא חסרים), וזה שאת מגדלת בהחלט לא אומר מבחינתי שאת לא דואגת לכלבות שחיות אצלך. את לא צריכה, לשם כך, להציג טיעון שגוי לפיו הרבה המלטות זה עדיף למען בריאות הכלבה.

shar29

New member
לו היית רואה את הכלבים של דרורה..........

....לא היית מטילה ספק בבריאותם. כולם ללא יוצא דופן נראים מעולה, בריאים, מטופחים, מקבלים פעילות גופנית ואהבה. הפורום הזה מתדרדר חזרה אחורה לימים הרבה פחות יפים - לא כתבתי את זה ישירות אלייך סושי המתוקה, פשוט לא רוצה להקפיץ את השרשור המזוויע פעמיים.

למעלה