זהו, הרחם ריק...

ליברה*

New member
../images/Emo7.gif מאמצת ותך אל לבי

ובוכה איתך. כל מילה שלך כאילו יצאה מפי, וכל יום מחדש. לא, זה לא פייר! לא פייר! לא פייר! וטועים כל ה"חוכמולוגים" שתמיד אומרים: אם אין לך ילדים אז כנראה שלא מספיק רצית... זה לא הולך ככה, זה פשוט לא ככה. לא יודעת מה ההיגיון, לפי מה מחלקים ילדים שם בשמיים... לא יודעת אם בכלל יש היגיון או אם יש צדק. אבל יודעת כבר שמכאב מתאוששים... הסתכלי קדימה!

המון המון ../images/Emo51.gif לכולן

על כל המילים החמות שיוצאות לכן מן הלב!!! מיותר לציין שהיה לי הרבה יותר קשה לעבור את זה בלעדיכן!!! אוהבת את כולכן! כלשם

נצאב

New member
הצטרפי לאובדן הריון

אם תרצי תוכלי להצטרף לפורום אובדן הריון אם את לא כבר שם. גם אני מרגישה בדיוק אותם הרגשות כמוך לגבי נשים הרות. די נמאס לראות אותם נכנסות להריון כל שני וחמישי. למה לנו שכל כך התאמצנו זה חייב לקרות. יש מספיק נשים שנכנסות להריון בקלות. יש לחלק את הצרות בין כל האנשים בעולם ולא להפיל אותם רק על מס´ נשים מצומצם.

הרבה כוחות ../images/Emo23.gif

צר לשמוע על האבדה הנוראית. זה צובט לכולנו לראות לידנו את אלה שהולך להן בקלות כאילו כלום, וט´ק הן בהריון... וט´ק יש תינוק והכל ממש חלק... אני בטוחה שלנו - שקשה לנו להיכנס להריון ולהשלים אותו כמו שצריך- יהיו לנו ילדים מיוחדים במיוחד, כאלה שחיכו להורים כמונו... והם יהיו הפיצוי הגדול על הכל. תמיד להיסתכל על כל ההצלחות הרבות שיש לאלה שהרו עם טיפולים ולמרות כל הקשיים. יום אחד את ואני נהיה ביניהן !!!
אור ואהבה !! שירי.

א י נ ס

New member
לכלשם ולנצב

כלשם, גם אני עברתי גרידה אחרי הפסקת דופק בעובר. זה כואב והפצע רוטט ומדמם וחשוף, והנשמה מפרפרת. אך ככל שההריון היה צעיר יותר, כך קל יותר להתגבר. וככל שאת חוזרת לטיפולים מהר יותר, כך את מרחיקה ממך את הכאב. אני איתך, תהיי בריאה וחזקה. ולנצב, קראתי מה שקרה לך, וזה נורא. אני לא מתחילה אפילו להבין איך מתמודדים עם אובדן הריון בשבוע כל כך מתקדם. אני מקוה שבמהרה תצליחי שוב. אני רוצה להגיד לך שצרם לי המשפט שלך על הנשים שנכנסות להריון בקלות, ועל חלוקת הצרות בעולם. זה לא הוגן, נצב. כמו שאנחנו לא בחרנו את הקושי שלנו, כך הנשים ללא בעיות הפריון, לא אשמות בכך שלאחרות לא הולך. ובאשר לחלוקת הצרות בעולם. למה? למה את רוצה שגם לאחרים יהיו צרות? איך זה יעזור לך להתמודד עם הצרה שלך? אני לא הייתי צריכה טיפול ממושך, ולא IVF כדי להכנס להריון, אז מה, לכן אני צריכה לחשוש שמישהי תקלל אותי, שמישהו תעמיס עלי את מורכבות הטיפולים שלה? למה??? אני מקוה בשבילך שתרפאי מהר מהכאב שלך. ואל תאחלי צרות לאחרים. זה לא הוגן!

תוליק

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif לא יודעת מה לומר.

רוצה חלזק אותך, אם אפשר בכלל. להגיד שזה יעבור, ואם נכנסת פעם אחת - סימן שתוכלי עוד פעם.. ואולי לטובה וכל הקלישאות שאנשים שלא מבינים אומרים. אבל כלום... כלום לא יכול לנחם. מאחלת שתתחזקי...ותשאפי...ותצליחי

LeeLoo1

New member
אני כל כך מצטערת לשמוע..../images/Emo10.gif

אני לא יודעת איך להגיב בכאלו מצבים... מה שאני יכולה זה לשלוח לך
גדול ולהחזיק לך אצבעות לפעמים הבאות

למעלה