../images/Emo4.gifזהו, הרחם ריק...
וכמוהו גם תחושת הריקנות האיומה שהתיישבה לה על הלב... הגרידה אתמול היתה קלה מאוד, לא הרגשתי כלום גם לא אחרי, לא היו שום כאבים תודה לאל! באולטראסאונד האחרון שלפני הגרידה ביקשתי לראות את "הילדים" שלי בפעם האחרונה
וזה היה כדי שגם אני אראה סופית ששום דבר לא פועם שם בפנים. אלוהים נותן ילדים לכאלה שמתעללים בהם או שזורקים אותם ורק לנו שרוצות להעניק להם את כל החום והאהבה שיש בעולם, הוא מוציא את הנשמה עד שהוא נותן.. אומרים שנסתרות הן דרכי האל, רק חבל שאנחנו אף פעם לא נבין אותן! היה לי חודש אחד בחיים שבו הסתכלתי על נשים עם בטן ענקית ולראשונה בחיי לא כאב לי, ההפך זה העלה בי חיוך כי חשבתי שאוטוטו גם אני אהיה כזאת, והיום כאילו הכל חזרה אחורה, פתאום כל הנשים שבהריון חייבות להסתובב סביבי שוב וכל אחת כזאת זה כמו סכין שננעצת עמוק בתוך הלב! ודווקא אתמול כשחיכיתי לגרידה כולן החליטו להגיע ללדת וכולם מסתובבים שם עם חיוך ענק על השפתיים ואפילו היה איזה ערבי שיצא לחלק לכולם בחוץ ממתקים כי אישתו ילדה.......כל כך לא פייר, כל כך כואב... שלא תבינו לא נכון אני עדיין אופטימית לגמרי ומקווה שבסוף הכל יהיה טוב רק שאין לי סבלנות בכלל, זה פתאום שוב נראה לי כמו נצח וגם קמתי היום עם תחושה כזאת איומה של אובדן.. גם לחזקים שביננו יש נפילות לפעמים.. תודה על ההקשבה, אוהבת המון כלשם
וכמוהו גם תחושת הריקנות האיומה שהתיישבה לה על הלב... הגרידה אתמול היתה קלה מאוד, לא הרגשתי כלום גם לא אחרי, לא היו שום כאבים תודה לאל! באולטראסאונד האחרון שלפני הגרידה ביקשתי לראות את "הילדים" שלי בפעם האחרונה