הצילו

חוף 1

New member
../images/Emo4.gif הצילו

טוב חברים יקרים יש לי וידוי קטן יש לי מחר את המבחן המסכם בעיוסי שוודי והבטן מתהפכת לי אין לכם מושג עד כמה אני מת להיות מאחורי זה ולדעת שעשיתי הכל כמו שצריך ועברתי יש למישהו פיתרון מה לעשות?

חפיף, קטן עליך

תיזכר במפגש של הפורום, בהתחלה לא רצית להופיע נכון? אח"כ אזרת אומץ ורקדת כמו גדול. כך גם במחבן, תשתחרר, ותעשה אותו כמו שאתה יודע. בהצלחה!!!

tlingit

New member
בהצלחה ../images/Emo57.gif

תהיה אתה עצמך, סמוך על עצמך ועל מה שלמדת ופשוט תעשה את זה (או יותר נכון - תעסה
)

חוף 1

New member
../images/Emo24.gif דוב לכל אחת ואחת

בנות יקרות לכל אחת מגיע חיבוק דוב לטילגיט לשושונה OSH גנית לכולם תודה טוב לדת שיש מקום שמקבל אותך בזרועות פתוחות ועם שק של אהבה ונותן לך ים של אהבה תודה תודה תודה

בהצלחה.....

במקרה שאתה לחוץ ואתה רוצה קצת להירגע.....רק לאחר שחזרת על הכל והתאמנת קח לך מתכון להשמנה ובטלה : כנס למקלחת רותחת או להפך קרה קרח אח''כ תעסוק בתחביבים קצת להרגיע מחשבות....יצירה עוזרת להשכיח (כשאני לחוצה, עצבנית או סתם מצוברחת להשחיל חרוזים עוזר, לשמוע מוזיקה והרבה ריקודים) אח''כ אל תעשה שום דבר שמצריך אותך לחשוב על הבחינה תוכל הרבה שוקולד וגלידה מתוק עוזר לשכוח ומכניס להייי (או שרק אותי?) בקיצור במקום לבלבל לך את המוח.....קח יום כייף ותבלה!!!!!! בהצלחה....ואם תצליח (זה ברור שתצליח) אני מזמינה את עצמי למסז' (עיסוי שוודי)חחח....סתם

שרקייה

New member
אתה יודע

עיסוי, בעצם בא מהלב. תפקיד את כל הלימודים בתא הנכון במוח ותלך בעיסוי בעיקבות הלב. בהצלחה, גליה (דודה גליה בשבילך...)

סביוני

New member
בחברה שמתבססת על מבחנים...

מתחכמים לה. בדרך כלל אני לפני מבחן מחליט שבמהלך הערב שלפני אני מפסיק להתכונן וכו', ומפנק את עצמי בערכת דוק"א : דיסק משגע שהרבה זמן רציתי לקנות ורק עכשיו העזתי; וקצף מדליק לאמבטיה; אפטרשייב. חוזר הביתה. שם דיסק, ממלא אמפטיה עם הקצף ומתבשם בסופה עם אפטרשייב. פינוק, מרגיע... מפנים שמה שלא הספקתי עד עכשיו - לא אספיק מעכשיו וחבל על ההלחצה העצמית... בהצלחה!

למעלה