המצעד הבריטי

sapir aloud555

New member
../images/Emo4.gif המצעד הבריטי

הבנות יצאו מהטופ 40 של המצעד הבריטי, חבל מאוד
אבל אין מה לעשות ככה זה כל שיר יוצא בסוף. יש כאלו שמתחילים להוציא עצבים על המעריצים, על הבריטים.. אני לא. כל הכבוד למקום ה2, חבל על הפספוס עם אשר. אבל בכל זאת 7 שבועות במצעד זה בסדר לגמריי. יש כאלו שלא מגרדים את הטופ 40. יש כאלו שלא נכנסים ל75 בכלל, אז כל הכבוד.

sapir aloud555

New member
ואם כבר,

בהצלחה עם Love Machine, אני לא יודעת לאן הוא יגיע אבל המעריצים צופים לטופ3.. אפשר לומר שהם דיי צודקים, השבוע של הוצאת הסינגל הבא דיי חלש ואין קרבות על המקום ה1 [כי עם אשר כולם אמרו שיהיה איזה קרב על המקום ה1..] חוץ מבריאן, אבל אמרו שהוא מוציא בשבוע לפני. אז נקווה למיקום טוב.

sapir aloud555

New member
ועוד משהו

שבוע לאחר הוצאת הסינגל הבא, ייצא האלבום השני, כך שאולי הסינגל ייצא מהר מהמצעד, כי אני חושבת שהמעריצים יקנו את האלבום, כי בשביל מה אלבום וסינגל אם אפשר את האלבום ששם נמצא הסינגל? אז ההימור שלי, שLove Machine ייכנס למיקום טוב אבל לאחר מכן יתדרדר קצת..חבל אבל לא נורא. אם אני הייתי יכולה להשפיע על המצעד [ואם היה לי מספיק כסף
] הייתי קונה את הסינגל והאלבום..
אז, בהצלחה

sapir aloud555

New member
אם כבר מדברים על מצעדים

[כל פעם אני נזכרת בדבר אחר וכותבת פפ.] אז אם כבר מצעדים, בבולגיה הן מאוד מצליחות, הן מקום 3 אצלהם..ועם איזה שיר? הנה לכם הטופ3 1. Beyonce Knowles - "Naughty Girl" (climbing) 2. Christina Milian - "Dip It Low" (climbing) 3. Girls Aloud - "Don't Want You Back" (falling) איך הוא הגיע לשם? פשוט ההצלחה של Jump מלפני חצי שנה בערך אצל הבריטים קפצה אל הבולגרים קצת אחרי הזמן וjump הצליח מאוד שם כך שפשוט לקחו שיר מהאלבום והתחילו להשמיע אותו ברדיו. מגניב, חבל שזה לא קורה ככה בארץ.. ומה עם the show אתם שואלים? הוא יגיע למצעדים שבוע הבא. אז בהצלחה
[בואו נראה אם אני אכתוב עוד משהו בקרוב
]

sapir aloud555

New member
כן נזכרתי במשהו..

המצעדים הבולגריים מפחידים..
שנה שעברה עוד השמיעו ביסיידים של גירלז אלאוד ברדיו אצלהם..WTF?.. עכשיו קשה לי להחליט אם הייתי רוצה להיות בבולגריה או באנגליה..חח ויאבלה!!! חדשות של הרגע [עכשיו קראתי..], ניקולה התעלפה !!!!!
לא ממש קראתי את הכתבה אבל השורה התחתונה שהיא בסדר עכשיו *הקלה*
tnx god! אקרא, ובטח אכתוב עוד הודעה, אחח

sapir aloud555

New member
קראתי ../images/Emo7.gif

בא לי לבכות..
אז ככה הן היו צריכות להצטלם לאיזה עיתון אופנה, וחלק מהצילומים היו על הגג של איזה בניין אחד, ניקולה הרגישה מסוחררת עוד לפני שהן עלו לגג [ככה היא אמרה], ואז העקב שלה נתקע איכשהוא, אז היא איבדה יציבות, וכמעט נפלה מהגג
נאדין התחילה לצרוח והצליחה לתפוס אותה ברגע האחרון, והבנות עזרו לה להרים את ניקולה למעלה. אח"כ היא הלכה לטיפול ומקורב ללהקה אומר שהכל בסדר איתה ואין מה לדאוג היא אמרה שהיא לא ממש זוכרת מה קרה שם והכל מעורפל לה.. היא אמרה שהיא רעדה במשך שעות שלמות אחרי זה..מסכנה
אסור לי להשים פה את הכתבה באנגלית, מצטערת. אני אשים פה רק את מה שניקולה אמרה: "I don't remember how it all happened - it was all a bit of a blur," "All I remember is getting my heel caught in the railings, then losing my balance and Nadine screaming as she caught me in her arms." "Nadine and Kimberly pulled me away from the edge and all the girls sat me down and were worrying about me. It was terrifying. I couldn't stop shaking for a couple of hours."
כמה טוב שהיא בסדר עכשיו..

H E L L O111

New member
../images/Emo2.gif

מסכנה..מפחיד...עיתון מטומטם, למה להצטלם על איזה גג לא יכלו למצוא מקום יותר טוב?! כל הכבוד להם ממש.
חכמים בלילה העיקר שהיא בסדר עכשיו..זה היה יכול להיות גרוע בהרבה..וטוב שלא.

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מזל שלא קרה לקולה כלום
באמת, מה הם שרוטים? על הגג? לא יכלו להצלטלם על "קרקע" או למה לא......בואו נשלח אותן לחלל.... ללא חליפות, למה לא???!
קיצר, מזל שנאדין אחזה בה, תודה לאלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הציל אותה!

aloudy

New member
איזה חמודים העיתון הזה

מצאו להם מקום טוב, ככה שהן יביטו למטה ויהנו מהנוף מהגג לא? WTFFFFFF!?<?!?!!?! חסרי היגיון שכמותם. שיהרגו אותן וזהו!!!!!
מסכנה קולה
הדאיגה אותי...
מזל שהכל בסדר עכשיו.. מזל!!!

aloudy

New member
../images/Emo2.gif

המצעדים הבולגריים לא מענינים אותי עכשיו!
מסכנה

aloudy

New member
רק שכיף להם בגלל הביסדים..../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif

aloudy

New member
dont want u back?

למה אני לא חי בבולגריה? כל הכבוד ובהצלחה לTHE SHOW

למעלה