היכרות

ZAMBROTA18

New member
../images/Emo4.gifהיכרות

אני בן 18 וחצי הקשר האחרון שלי הסתיים לפני חצי שנה בערך מאז אני מחפש אהבה חדשה. לפני שבוע חשבתי שמצאתי הכל הלך אחלה עד שהגברת מצא עבודה. היא התחילה לעבוד כל יום מ-5 וחצי עד 11 וחצי או 12 בלילה לפעמים. העבודה גרמה לכך שלא נפגשנו איזה פעמים בגלל שהיא הייתה עייפה. אני חושב שיש בניינו שיחה ואנחנו מזה מתאימים אבל מדאיג אותי איך הקשר הזה ימשך שהיא עובדת ככה בלילות זה הופך את הכל..בכל אופן בנתים יצאתי מאוכזב מכל העניין וקשה לי להגיד לה תעזבי את העבודה הזאת וכל זה כי היא באמת רצתה לעבוד שם כל הזמן בכל אופן אני בבעיה כי הראש כל הזמן רק נמצא אצלה :/ מה לעשות????????????????????????

enjoi butterfly

New member
שלום לך....../images/Emo140.gif

טוב אז ככה....אני לא חושב שאתה לא צריך להיות איתה ביגלל שאתה לא רואה אותה הרבה..וביגלל שהיא עובדת עד מאוחר בלילה...זה אולי מפריע לך כן אבל אתה צריך להבין שהיא צריכה גם לעבוד..ואולי זה קשה אבל אתה לא יכול להגיד לה שלא תלך לעבודה... בקיצור אני חושב שעם אתה חושב שאתה אוהב אותה והיא מרגישה או חושבת אותו דבר..אז האהבה מנצחת...ויש ימים קשים ויש ימים טובים כמו בכל דבר.. ואתה יודע היא לא תעבוד באותו מקום כל החיים שלה בשלב מסוים היא תעבור מקום עבודה ואז זה אולי יהיה שונה?... אבל עם אתה לא רוצה ואתה לא חושב שזה ילך..ואתה לא אוהב אותה ולא רוצה להשכיע פשוט תוותר...על תשחק איתה סתם.. כי אני בטוח שלה זה גם קשה..
שיהיה לך בהצלחה!....

sh53

New member
באהבה לא מתנים תנאים

לא מבקשים מהבחורה או אני או העבודה. אז היא עובדת בשעות שהכי לא מתאימות לך, אז מה? אתה צעיר והיא צעירה ואתם יכולים לקבוע פגישה בשעות המאוחרות של הלילה (אם יש לך או לה רכב), הפגישה לא צריכה להערך שעות, מה שחשוב זה איכות הקשר שלכם ולא כמה פעמים אתם נפגשים בשבוע או כמה שעות נמשכת כל פגישה. אני מניחה ששישי שבת היא לא עובדת בשעות האלה נכון, אז הנה לך כבר יומיים לפגישות רק אתה והיא (וגם אם היא עובדת בשבת, המשך לקרוא את מה שאני כותבת בשורות הבאות). במידה והיא עובדת שישי-שבת, אז בהתחלה אולי לא תפגשו שישי-שבת, אבל לאט לאט כשיתהדק הקשר אולי תוכל לישון אצלה או שהיא אצלה ואז תראה אותה בבוקר, האם לא שווה להתעורר לצד נערת חלומותיך ולשתות על הבוקר שתיה יחד? אותי באופן אישי זה היה ממש מדליק

למעלה