דרום אמריקה

• פותח הנושא fozi
  • פורסם בתאריך

fozi

New member
../images/Emo4.gifדרום אמריקה

אני שובר את הראש (צרות טוסות* אוסטרליה או דרום אמריקה? יש לי כמה שאלות על דרום אמריקה - 1)כמה זמן אני יצטרך כדי גם להנות וגם לטייל אם אני מתחיל בארגנטינה משם לצ'ילה,פרו,בוליביה,ברזיל,קולומביה ולקנח בג'מאייקה? וכן כמה כסף? 2)כל פיסת מידע על ספורט אתגרי - צניחה,קורס צלילה,שייט בנהרות יתקבל בשמחה!! 3)אכסניות שיש בהם ישראלים בבואנוס איירס - מאחר ואני טס לבד אני יצטרך את הימים הראשונים להתאקלמות. תודה!!!!!!!!

עוזיג

New member
קצת עזרה

אז ככה 1.זה בדרך כלל נע בין 400 ל-700 דולר לחודש (תלוי ברמת ההתפנקות שלך,בכמות האטרקציות שאתה עושה,במקומות שבהם אתה ישן ואוכל וכו') 2.מקומות לספורט אתגרי לא חסרים בדרום אמריקה-באנג'י באקוודור ופרו,צניחה ליד בואנוס איירס,קורס צלילה אני לא ממש יודע איפה אפשר לעשות אבל אני יודע שלצלול באיי הגלפגוס זה חוויה מדהימה,שנורקלינג אני אישית עשיתי בבוניטו שבברזיל אבל אני מאמין שיש עוד מקומות (למרות ששם היה ממש מדהים),רפטינג יש בפרו (ליד קוסקו) ובדרום צ'ילה ואני חושב שגם בברזיל וארגנטינה.מעבר לזה יש עוד הרבה דברים-תוך כדי הטיול אתה תשמע איפה יש ומה יש... 3.לגבי אכסניות עם ישראלים בבואנוס איירס-יש את רחוב 21 במאי (21 de mayo) שבו ובאיזורו נמצאות האכסניות שבהן תמצא הרבה ישראלים.אבל העיצה שלי היא-אתה ממש לא חייב להצמד דווקא לישראלים-יש הרבה חבר'ה מכל העולם שנמצאים בבואנוס איירס בפרט ובכל דרום אמריקה בכלל ונחמד גם לטייל עם חבר'ה זרים לא פחות (ולפעמים יותר) מאשר עם ישראלים.חוץ מזה שלגבי הישראלים-אתה יכול להיות די בטוח שתפגוש חבר'ה כבר במטוס בדרך לשם.

למעלה