גירסת Kerio פגומה

WindGen

New member
../images/Emo4.gifגירסת Kerio פגומה

הי, ע"פ המלצת הפורום וUzi2 החלטתי להתקין Kerio FW . לאחר שהורדתי את קובץ ההתקנה, (דרך ADSL של אינטרנט זהב) שניסיתי לפתוח את הקובץ, נפתח MessageBox שהודיע כי הקובץ הושחת ויש להורידו שנית. שתי נסיונות נוספים של הורדת הקובץ הסתיימו באותה הודעה. המערכת שלי היא Win 98SE P-II וסה"כ היא יציבה. האם יש בעיה ידועה בגירסה זאת של Kerio, או שאני צריך לחפש במקום אחר? קבצים אחרים שהורתי נפתחו ללא בעיות (בכללם AdAwer ן AVG).

uzi2

Active member
הורדת מהכתובות שרשומות

הורדת מהאתר של Kerio? כלומר מהכתובות שרשומות כאן? http://www.kerio.com/us/kpf_download.html יש שם שתי כתובות, ניסית את שתיהן? זה נשמע לפי מה שאתה אומר, שפשוט הקובץ לא ירד כולו. הגודל של הקובץ שהורד אמור להיות 2,150,481 בתים. האם זה גם הגודל של הקובץ שהורדת? (מקש ימני על האייקון של הקובץ ובחירת properties (מאפיינים). שם רשום הגודל המדוייק עד רמת הבתים של הקובץ. תתייחס לגודל הקובץ ולא לכמה בתים הוא תפס).

WindGen

New member
../images/Emo66.gifנכון, תודה!

נכון, הקובץ שהורדתי שקל רק כ-500 KB. מוזר הדבר כי אותו גודל קובץ חלקי ירד גם היום פעמיים וגם ב-19 לחודש (פעם ראשונה). הכתובת שניסיתי היתה זהה לכתובת שהפנת אותי. כנראה שאני צריך לחפש את הסיבה אצלי (אולי המחשב שלי נבהל, בדיוק כמו האוטו שלא עושה בעיות אף פעם במוסך!) יש רעיונות? בכל מקרה, Uzi2 המון תודה על ההפניה לפרט הקטן אך החשוב. (אני חשבתי כי אני מוריד קובץ דחוס שיפתח לגודל הנ"ל). התקנתי והוא עובד. עכשיו החלק החשוב של בניית RULES נכונים. שוב, תודה רבה. כתר||

למעלה