אני בלחץ

../images/Emo4.gif אני בלחץ

שלום בנות, אני אחרי דקא ארוך , הייתי צריכה לקבל ווסט ב 16.03 אבל זה לא מגיע!
איחור כזה עוד לא היה לי
האם זה בסדר ? המחזור שלי בדרך כלל כמו שעות שוויצרי. האם דקא יכול לגרום לעקוב?

שווערצה

New member
בהחלט יכול לגרום לעיכוב

אבל כדאי לזכור שדקא לא מפריע להריון להשתרש. אז אולי כדאי לבצע גם בדיקת הריון באותה הזדמנות חגיגית?

שרון321

New member
דקא ארוך

דקא ארוך גורם לעיכוב משמעותי של המחזור. אני מניחה שכבר נבדקת וקיבלת תשובת בטא, בכל אופן, עם הפסקת התמיכה מגיע מייד מחזור, הבעיה היא עם המחזור של החודש אחרי. אני חיכיתי למחזור חודשיים. בהצלחה וסבלנות.

hyb

New member
לא הבנתי את שאלתך

אם את מתכוונת למחזור שמיד אחרי הדקא (עוד לפני הטיפול) אז הוא יכול להתעכב מעט-מס' ימים, אבל גם כדאי לך לבדוק בטא. אם את מתכוונת למחזור שאחרי טיפול -גם הוא יכול להתעכב.. הדקא יכול להשפיע ל-3 חודשים.

p l a

New member
גם לי...

היה איחור (פעם ראשונה!!!) של כשבוע באותו מצב. אבל בסוף היא הגיעה... ובגדול.

נועם@בת

New member
לא ברור מתי קיבלת דקה

אם קיבלת בטיפול הקודם, הדקה יכול להשפיע על הביוץ בחודש אחרי הטיפול. עיכוב של ימים עד חודשים בביוץ וכמובן בוסת אחרי כן. אם עכשיו קיבלת דיכוי ואת מחכה לוסת, היא יכולה להתעכב, אבל תרימי טלפון לרופא לשאול מה לעשות. בהצלחה נועם

שווערצה

New member
../images/Emo32.gif נועם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלושה מסרים שלחתי לך בתגובה למסר האחרון, השקעתי הגיגים ואמוטיקונים לרוב, ובסיום, בתגובה ל"שלח" קיבלתי הודעה כי ה"דף אינו זמין", שאומרת בתרגום חופשי: "שווערצה, כאן תפוז. אכלתי לך את ההודעה, סיבותי שמורות במערכת. היה לי טעים. תודה ושלום".
הבנתי את הרמז והחלטתי להתייאש רשמית
אם במקרה קיבלת את המסרים שלי - תני סימן

למעלה