איזה באסה זה,

../images/Emo4.gif איזה באסה זה,

שאתם כרגע (רובכם) בת"א, מחייכים אחד לשני ועושים צחוקים, רצים בדשא, ומגלגלים כמה דשא, משחקים טאקי, דוקים, או משחק תפקידים, ואולי מכסחים אחד את השני במכות, אולי אוכלים עוגיות, אולי שותים שוקו, מצטלמים ועושים פוזות, בוהים אחד בשני, בשמיים ובאנשים אקראיים, מרכלים, מעשנים, מספרים בדיחות שחורות, מתנשקים, מתחבקים, צועקים, לוחשים, רועדים, מזיעים, במפגש הפורום באווירה הפורימית (?). ולי פה יש עבודה ושני מבחנים על הראש. פורים נפלא.
רק עוד כמה שעות תחזרו...אבל תגידו לי אם צדקתי, ובאמת עשיתם את כל הדברים האלה. ומה עשיתם שלא ברשימה שלי. אנא עדכנו בהקדם האפשרי. חג שמייח.

חחחח "שותים שוקו" חחחחח...

וכן אכל כל מה שכתבת שם נעשה.. חוץ מהדוקים או הטאקי.. שיחקנו קווא קווא דה לה אומה! חיחיחיחי ("זה היה ניסיון")

*superstar*

New member
מממ....

ענת ואני בעטנו באדי. זה נחשב? אבל הוא דרך עליי קודם, אז מגיע לו

shay1986

New member
חיחי ....

עדי איך את מתעללת באדי זה היה קורע במיוחד בבורגר ראנץ' שהוא השפריץ ת' קטשופ....נתת לו ת'קופסה של הפיל במצח!!!!! חיחי ממש יש לכם קלסטרופוביה מ"הפוך על הפוך" אהה?! ואני גם מרוצה כי סוף סוף מצאתי ת'עגיל שאני מחפששששש!!!ייפייייייייייייי!

למה, היה חביב ביותר בהפוך:)))

מי שנכנס איתי לבפנים (ענת, שי, ענבר, רן) הבין שהשד לא נורא כל כך
זה שבחוץ יש את ה"מטאליסטים- הפריקים" האלה, לא קשור לעניין.. חוצמזה שהם לא כל כךךך מפחידים..
<<אחרי רוקי- כנראה שהתרגלתי..>>

אז ככה..../images/Emo36.gif

בהתחלה היה קצת מביך, במיוחד בהתחשב בעובדה שלא הכרתי אף אחד, אבל אח"כ זה פשוט זרם
באמת היה כיף
- כן, חייכנו המון, עשינו צחוקים, (אומגה, מקס.. סיפור כאוב. והמצלמה המרעישה של עדי
) לא שיחקנו משחקי תפקידים, אבל ראינו אנשים של D&D אכלנו חטיפים, (תודה לכל מי שהביא, ד"א
) הצטלמנו ועשינו פוזות, (מי לא נתפס בידי המצלמות?? אין פה אחד שלא הצטלם!!..) עישנו, (3 מאיתנו
) בהחלט סיפרנו בדיחות שחורות, (אני ונדב..) התנשקנו, (בלחי
) התחבקנו, (תמיד אמרתי שאני חיבוקי
) ולא יודעת לגבי האחרים- אבל אני בהחלט רעדתי.. בהתחלה מקור, אחר כך בגלל בנאדם שלא ציפיתי לפגוש בסנטר, ואחר כך שוב פעם מקור..

OpticalIllusion

New member
זה בגלל שאיחרת קצת ... ../images/Emo6.gif

הם היו כשהתיישבנו במעגל בהתחלה. היו הרבה חטיפים ותוך כמה דקות לא ראיתי אותם בכלל... ראיתי רק שקיות ריקות
חח סתם ...

ora s

New member
תודה מקס

על החטיפים הטעימים...אבל בניגוד לתמונה (לא זוכרת של מי) לא רק אני אכלתי... וד"א למה הלכת מוקדם?

למעלה