אז מה דעתכם??

DMX38

New member
../images/Emo4.gifאז מה דעתכם??

עכשיו אני ממש מבולבלת... החצי התחיל לדבר איתי לאחרונה על מיסוד הקשר, ולמרות שלא ממש היתה הצעה רשמית זה די ברור שזה הולך לכיון, בכל מקרה אתמול ניהלנו שיחה על הנושא, והוא העלה משהו שקצת בילבל אותי ורציתי לשמוע מה דעתכן בנושא: הוא לחוץ.. לא מהחתונה אלא מהארגון שלו.. (
) וזה לא נושא של כסף או אי מוכנות, הוא פשוט לחוץ מהארגון עצמו, לחפש אולם, לעשות רשימת מוזמנים. א-ב-ל למרבה ההפתעה הוא טוען שעוד כמה שבועות הלחץ יעלם, וזה לא שפתאום חייו ישתנו, הוא עדיין ילמד, עדיין יעבוד, שום דבר לא ישתנה. הבלבול שלי מגיע ממקום של: איזה תרופת קם תפסיק את הבלבול בעוד כמה שבועות?. מה דעתכם??? יש לי למה לדאוג?

maybesure

New member
תאריך יעד

זו תרופת הקסם. ברגע שמציבים יעדים-כל תכנון הזמן נכנס לנישה של התאמה ליעד. זה כל הסיפור. ועוד אחת קטנה: מזל שלא מדובר בתכנון ברית... אחרת היה קובע חיתוך לבר-מצווה
ואחרון חביב: כל כך הרבה זוגות מתחתנים - אז עובדה שאפשר!

DMX38

New member
../images/Emo6.gif אם זה לא היה עצוב זה בטח היה

נורא מצחיק..

moribat

New member
שום דבר באמת לא ישתנה עוד

מספר שבועות. מלבד ההכנה הנפשית לכך ,וההתארגנות. את יודעת, זה מאוד בוגר ונבון מצידו לחשוב כך, ולתת לעצמו לעבד את כל הבלאגן סביב האירגון. נכון שהרבה זוגות עושים זאת.אבל אני חושבת שמעטים הם הזוגות שהלך להם חלק, ולא יצאו כל מיני שדים תוך כדי אירגון החתונה.זה פרוייקט לא קטן, זוגי, כשיותר משני רצונות באים לידי ביטוי בהפקה הזאת. הוא לוקח לעצמו זמן לנשום עמוק, להתכונן, ולקפוץ למים עם כמה שיותר אימון. שיהיה לכם בהצלחה!

Miss פטל

New member
מסכימה עם לימור

באמת התקופה הזאת יכולה לעזור לו להיתכונן נפשית..בכל זאת אתם הולכים לקראת משהו גדול וחושב מאוד בחיי שניכם. תני לו (קצת) זמן ותראי אם זה עזר, אם לא עזר- תקבעו תאריך וזהו

פשוט מאוד

גם לבן זוגי לא היה כח לכל התררם הזה של החתונה. אני הלכתי האולם סגרתי תאריך אמר לא מתאים אמרתי תתקשר תשנה. תקליטן - דבירתי בטלפון בן זוגי בא איתי וסגרנו היה כל כך כיף כי באותו הזמן עשו ערב טעימות באולם שהוא הציג אז נהננו מאוד. שימלה הלכתי עם חברות. הוא הולך פעם אחת רואה חליפה וסיים את הבעיה. צלם אני סגרתי לבד ביקשתי שיבואו אלינו הביתה עם תמונות לדוגמה, צלם בנפרד ווידאו בנפרד באו. טעימות באולם הלכנו עם עוד זוג חברים שזה אומר גם ערב יציאה וגם טעימות לקחנו הכל בצורה קלילה. בר אקטיבי אלכוהול כל הערב חופשי בלי רקדניות שיקחו לי את ההצגה החתיכות האלו. איפור שיער סגרתי באיזה מלון תל אביבי כדי שאני לא אצטרך לצאת לסלון כלות אח"כ לסלון תסרוקות אח"כ למאפר/ת. כולם באו אלי למלון. רשימת מוזמנים אתם אומרים להורים לשבת על רשימת המשפחה וחברים שלהם. מה שנשאר לכם זה חברים קרובים ומהעבודה לימודים וכן הלאה וזהו. היה ערב חלומי שלא תשכחו לעולם אבל אומרים שלידה זה היום הכי חלומי שיש אני מחכה להריון שיגיע כבר. בהצלחה קחו הכל בסובלנות ובכיף ותראו שהכל מאוד נחמד .

למעלה