אז איפה היינו ?

Mesarim

Member
../images/Emo4.gif אז איפה היינו ?

אה, כן, המתנחלים
"מתנחלים כרתו 200 עצי זית בכפר סאלם הפלסטינים טוענים שהמתנחלים הגיעו בלילה וכרתו את העצים. אתמול יצאו מתנדבים לסייע להם לשקם את העצים שנכרתו לפני חודש" מקור: WALLA חלאות ...
אז איפה היינו ? אה, כן, המתנחלים

מזכרון שלי

כשפלסטינים אומרים משהו , זה לא תמיד נכון ( אולי תמיד לא נכון ) בוא נאמר שלהגיד אמת זה לא הצד החזק שלהם , והעובדה שהם "אומרים שמתנחלים עקרו 200 עצים " לא בהכרח נכונה ... אם זה נכון, וואלה זה לא בסדר

אבל עניין עצי הזית הוא לא חדש.

בד"כ גם חיילי צה"ל עדים ומודים בכך, ובד"כ גם המתנחלים עצמם לא מכחישים זאת. סביר להניח שהפלסטינים לא כרתו לעצמם את העצים, בכל אופן.

Vrock

New member
תקשיב לי...

אם נשווה את מה שהמתנחלים עשו והסלידה שלך מהם (עד כדי כך כי הם גורמים לך לבחילה) למה שהפלשתינאים עשו-אתה צריך לרצות בהשמדתם ההמונית.

אתה לא מבין שרק ככה זה

עובד איתם? רק בגללכם השמאלנים יש לערבים אומץ. עובדה שהם מפחדים פחד מוות ממתנחלים ואני למרות שאני לא נראה מתנחל- רק מהמבט ומהעיניים הם מפחדים ואם אני יעבור בכפר ויגיד לערבי "עוף מה100 מטר הקרובים" הוא יעוף... לדוגמא בישוב מבוא חורון. לידם- צמוד אליהם יש כפר ערבי. בתחילת האינטיפדה הם התחילו לזרוק אבנים וכאלה עד שאיזה כמה אנשים נכנסו לכפר הזה ב5 בבוקר וריתכו את כל הדלתות והחלונות ועקרו מלא עצי זית. מאז כל הכפר הזה בשקט ולא שומעים ממנו. תבין לבד למה...

יוטו

New member
לצערי הרב - כן . תראה מה הטרור

שלהם עושה לשמאל ולשרון - בריחה משטחים \ חילוק נשק \ מדינת טרור עצמאית (חס ושלום ) . לצערי הרב הטרור שלהם עובד יחותר מכול המלחמות שהיה עד היום ..

lithium1914

New member
איך הטרור עשה את זה?

ונדמה לי שהטרור ב-1973 השיג תוצאות די דומות.

יוטו

New member
גוש קטיף - דוגמא טרייה והכי טובה

ללא הטילים והפיגועים - לא היינו יוצאים משם ...

מר יוטו,

אשמח לשמוע את האלטרנטיבה שלך לתרחיש הבלהות שציינת: מה לדעתך הדרך לפתרון הסכסוך?

תודה לך על ההמחשה.

אין הוכחה טובה יותר לכך שאין הבדל כמעט בין הטרור היהודי לבין הטרור הפלסטיני. אפילו הגאווה נשמרת.

יוטו

New member
זה לא טרור , אם בך הם היו

פוגעים , ויורים על הביית שלך בלי הפסקה - לא היית מסתפק בעקירה של כמה עצים , תאמין לי ..

מה לא טרור בזה?

טרור מוגדר כפגיעה מכוונת בחפים מפשע למטרות פוליטיות. מה שאתה ודניאל תומכים בו הינו הפעלת טרור ולא אחרת (אלא אם כן כפי שאתה טוען הדברים נעשו שלא למטרות פוליטיות אלא סתם מתוך נקמה. ואז זה בעצם מעשה "רצח", ולא טרור).

יוטו

New member
אני לא יודע מי עשה את זה , לכן

אני לא יודע למה הוא עשה את זה , אבל שוב - אם הערבים היו יורים עליך 24 שעות ביממה - אתה לא תהיה שפוי אם לא תגיב איך שהו .. ואם אחד שהכלבים רצחו לו בן עקר כמה עצים - אני תומך בו ולדעתי הוא עשה מעשה שיש בו הבלגה רצינית ביותר ! . אני הייתי עושה הרבה יותר במקרה שלו (חס ושלום אם הייתי במקומו ) .

אה, אז סליחה שטענתי שאתה תומך טרור.

אתה תומך ברצח פשוט. בכל אופן, אני מבין שאתה מתיר גם לאב שבנו נרצח ע"י ברוך גולדשטיין לבצע כמה פיגועי נקמה?

למעלה