"מתנחלים כרתו 200 עצי זית בכפר סאלם הפלסטינים טוענים שהמתנחלים הגיעו בלילה וכרתו את העצים. אתמול יצאו מתנדבים לסייע להם לשקם את העצים שנכרתו לפני חודש" מקור: WALLA חלאות ...
כשפלסטינים אומרים משהו , זה לא תמיד נכון ( אולי תמיד לא נכון ) בוא נאמר שלהגיד אמת זה לא הצד החזק שלהם , והעובדה שהם "אומרים שמתנחלים עקרו 200 עצים " לא בהכרח נכונה ... אם זה נכון, וואלה זה לא בסדר
עובד איתם? רק בגללכם השמאלנים יש לערבים אומץ. עובדה שהם מפחדים פחד מוות ממתנחלים ואני למרות שאני לא נראה מתנחל- רק מהמבט ומהעיניים הם מפחדים ואם אני יעבור בכפר ויגיד לערבי "עוף מה100 מטר הקרובים" הוא יעוף... לדוגמא בישוב מבוא חורון. לידם- צמוד אליהם יש כפר ערבי. בתחילת האינטיפדה הם התחילו לזרוק אבנים וכאלה עד שאיזה כמה אנשים נכנסו לכפר הזה ב5 בבוקר וריתכו את כל הדלתות והחלונות ועקרו מלא עצי זית. מאז כל הכפר הזה בשקט ולא שומעים ממנו. תבין לבד למה...
טרור מוגדר כפגיעה מכוונת בחפים מפשע למטרות פוליטיות. מה שאתה ודניאל תומכים בו הינו הפעלת טרור ולא אחרת (אלא אם כן כפי שאתה טוען הדברים נעשו שלא למטרות פוליטיות אלא סתם מתוך נקמה. ואז זה בעצם מעשה "רצח", ולא טרור).
אני לא יודע למה הוא עשה את זה , אבל שוב - אם הערבים היו יורים עליך 24 שעות ביממה - אתה לא תהיה שפוי אם לא תגיב איך שהו .. ואם אחד שהכלבים רצחו לו בן עקר כמה עצים - אני תומך בו ולדעתי הוא עשה מעשה שיש בו הבלגה רצינית ביותר ! . אני הייתי עושה הרבה יותר במקרה שלו (חס ושלום אם הייתי במקומו ) .