אולי...

../images/Emo4.gif אולי...

מישהו יודע איך יוצרים קשר עם PADI , האם יש להם איזה נציג בארץ? תודה

puffush

New member
Padi Europe - Israeli Dist. Center../images/Emo33.gif

בית הגשר, החוף הצפוני, ת.ד. 4520 אילת 88143 טלפון: 1-800-PADIEU או 6336064-08 פקס: 6378163-08 דוא"ל: [email protected]

תיקון טעות

פאדי יושבים במלון אמבסדור אילת, אין לי פרטים כמו כתובת או טלפון מנכ"ל פאדי ישראל הינו מר זיו דורון שהנו גם מנהל מועדון "מנטה" אילת. לידיעכם שבת שלום קיסר הדור

דר. זיו

New member
PADI:

אכן יושבים במלון אמבסדור. טלפון מעודכן: 1-800-222292. ו"מר זיו" נהגה המורה שלי לקרוא לי כשהייתי עושה משהו באמת רע. מעדיף את הכינוי האינטרנטי ד"ר זיו.

עם כל הכבוד, ד"ר ../images/Emo45.gif

סוף סוף שומעים ממך, כבר מזמן ... תודה על העדכון. תכין את ערכת הקפה שלך כי במוקדם אנחנו מגיעים. קיסר הדור

ניב ד

New member
שלום לד"ר המהולל

רק לעדכון שחוב בקבוקי היין שלך עדיין קיים ובהזדמנות הראשונה שגרזנית תהיה באיזור הם ימסרו לידיך.

אילוניק

New member
אל מר זיו היקר

אכן הייתי באילת ולא באתי לבקר בגלל הגשמים והקור שהיו בעיר הקודש אילת ואפרופו עיר הקודש ומדרגותיה האם הודבקו פסים מונעי החלקה על המדרגות המפורסמות או שמה אפר לומר היינו כחולמים ונמשיך לחלום אילוניק היפה

דר. זיו

New member
אפר גם אפר ../images/Emo122.gif

לומר אמן על הפיתוח החדש במרכז הצלילה: "מנגנון מניעת החלקה רב מדרגתי סדרתי" ("ממהרמ"ס"). לא סתם "פסי הדבקה" עלובים וסתמיים, כי אם שורות שורות של זיזים קשיחים הננעצים בכפות רגלי העולה (או היורד!) ומונעים החלקה בצורה הרמטית. ובא לציון גואל! להתראות בקרוב!

למעלה