../images/Emo39.gif

טוב.... אז אני נכנסת לכאן בפעם הראשונה. לאחר יומיים של ישיבה מול המחשב כשאני קוראת את כל הרעיונות המדהימים ! והחכמים כל כך!!! של כל ההורים הבנתי שיש לי הרבה מאד מה ללמוד!!! הטיפ של האמא שמקפלת שרוולים פשוט "שבר" אותי ולכן החלטתי באומץ רב ...... להירשם לפורום. הבן התגייס בשבוע שעבר. אין יום ואין לילה ואין רגע אחד או פעולה הכי פשוטה מבלי לחשוב עליו. קשה כמה זה קשה!!! הרגע הכי קשה זה לא בבקו"ם, (ככה כותבים את זה?) זה כשחזרתי הביתה, לבד.... שבת ראשונה יצא וזה היה כל כך מרגש... כמה הכנות! מיום רביעי רק קנינו ובישלנו ואפינו ופרחים ובלונים וכל הבית לבש חג. אפילו דאגנו שסל הכביסה והמכונה יחכו לו ריקים ואני עם האצבע בהיכון על הכפתור. ארוחת בוקר של מלכים חיכתה לו כשנכנס הביתה (יצא מהבסיס שישי לפנות בוקר כך שהגיע יחסית מוקדם) וכולנו רק הסנפנו אותו. (בעלי הבן הצעיר ואני). זהו! חזר לבסיס ביום א' כשכל היום אני בחרדות של איך יגיע בכלל כי זה ילד שלקחו והחזירו אותו לכל מקום (עד שהוציא רישיון) ועכשיו הוא יהיה שם 21 יום?????? לא בטוח שאפשר לבקר. האם משהו יוכל להסביר לי משהו על ביקורי משפחות? תודה מראש

אמא של פיסטוק ברוכה הבאה וברכות לגיוס

לפי התיאור שלך לקראת בואו למדת מהר מאוד את ספירת הפורום כבר מיום רביעי... כי אם תשימי לב יום רביעי זה כבר סוף השבוע, אז חזקי ואמצי ובואי תצטרפי לספירת הימים שלנו ..במקרה שלי גם אני בכיוון 21 .. באשר לשאלתך על ביקורי הורים, אם החייל החמוד שלך יעדכן אותך שאפשר לבקר, מה טוב קמים מוקדם מעמיסים המון אוכל טוב ולדרך. לאן התגייס?

../images/Emo39.gif

תודה על העידוד! שריון. הוא שנתיים חולם ומדבר על הגיוס! רצה יותר קרבי והצבא בכלל כיוון לעתודה אך הוא לא הסכים לשמוע על זה בכלל! שלח תוצאות פסיכומטרי (ילד טוב וממושמע) ועמד על כך שרוצה קרבי. משם הגיע ליום סיירות פה, גיבוש סיירת אחרת שם אבל פיסטוק לא עבר. השרירים הכי מפותחים שלו נמצאים בראש. בימים הראשונים היה מאוכזב אבל כשפגש את החברה של שיריון ביריד המתגייסים שהיה הקיץ בת"א זהו! אהבה ממבט ראשון. מאותו הרגע ועד הגיוס קמנו כל בוקר עם שירי שיריון שהוריד מהמחשב. נסע מורעל חזר מורעל עוד יותר!

הי אמא פיסטוק

מרגש לקרוא מה שכתבת. אני הגעתי לכאן לגמרי במקרה, ונשארתי אחרי שראיתי איזו חבורה מדהימה יושבת כאן. כדי לנסות לעזור לך במה צפוי: להיכן התגייס? לגבי ביקורי משפחות, הוא אמור לומר לך האם זה אפשרי. כשתדעי שאת נוסעת ותתני עוד פרטים נצייד אותך בעצות מה להביא ואיך להתארגן. יש עוד ילדים בבית? ברוכה הבאה, ונספור יחד איתך 21.

נכנסת לפה בפעם הראשונה

יומיים שלמים שאני קוראת את כל הטיפים החכמים והחשובים כל כך של כל ההורים כאן. מה "ששבר" אותי והחלטתי להירשם גם זה הטיפ המדהים של האמא שמקפלת שרוולים מראש! הפיסטוק שלנו התגייס לפני שבוע וחצי. טרי טרי! כמה זה קשה!!!! (לנו). הקושי הכי גדול הוא החזרה הביתה מהבקו"ם לבד.... זהו! אין יום ואין לילה. אין רגע אחד או פעולה הכי פשוטה שאני עושה ולא חושבת עליו בהקשר או שלא בהקשר. המתוק הזה מתקשר כל לילה לכמה רגעים אבל אחרי כל שיחה המחשבות...... שבת ראשונה יצא הביתה. אנחנו כולנו מיום רביעי כבר רצנו וקנינו ובישלנו ואפינו את כל מה שהוא רצה אוהב ו"מנחם" . השבת של פיסטוק. כל הבית לבש חג . פרחים ובלונים התרגשות עצומה! הוא הגיע בבוקר שישי יחסית מוקדם (יצא מהבסיס לפנות בוקר) וכבר חיכתה לו ארוחת מלכים שהייתה הסנונית הראשונה לכל פינוקי הסוף שבוע. אנחנו רק הסנפנו אותו (בעלי אחיו הקטן ואני) כל השבת. הסל כביסה והמכונה ריקים ומחכים רק לו (אני כבר עם האצבע על הכפתור להפעיל). אפילו את מדי ה-ב' המזעזעים שהיו בהם המון המון חורים ענקיים) גיהצתי וקצת תפרתי וסדרתי בתיק כמו שקראתי פה בחלק מההמלצות . ביום א' חזר דרומה לבסיס עם תרמיל ענק מסודר ועוד תיק נאה של עוגיות ופרות יבשים לו ולחברים שם. הוא יהיה בבסיס 21 יום. כנראה (לא ברור) שלא ניתן לבקר. כל עזרה מידע או טיפים בנוגע לביקורים התקבל בברכה! תודה מראש

עפרה ד

New member
תיכף המנהלות יאחדו שירשורים ../images/Emo9.gif, ברוכה הבאה

ספרי לאן התגייס, וכאן בדיוק המקום להיות בימים הלא פשוטים האלו של אחרי הגיוס

../images/Emo39.gif

כן תודות רבות לכולם! כמה זה מחמם את הלב. עכשיו אני עוברת על הכל וסוף סוף קצת מחייכת! אני גרועה ביותר עם מחשבים אז לאט לאט....

פולי44

New member
הי אמא של פיסטוק

קודם כל ברוכה הבאה אלינו, בטוחה שפה תמצאי עצות וטיפים ולא רק בקשר לקיפולי שרוולים.... לגבי ביקורים, אי אפשר כרגע לדעת. ספרי לאן הוא התגייס (בלי לפרט יותר מדי, רק חיל) ואימהות שמכירות יספרו לך אם כן או לא ביקורים. בתותחנים למשל, לשם שייך החייל שלי, יש ביקורי הורים והרבה. אם אין אז אין, אבל אם יש אז בד"כ מגיעים עם צידנית וכל מיני דברים טובים לסככות של ביקורי משפחות מחוץ לש"ג. כשתדעי יותר פרטים ממנו תוכלי לקבל פה יותר עצות שיהיה בקלות ובהצלחה לחייל הטרי!

ל י ת י1

New member
אמא של פיסטוק ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

הגעת למקום הנכון. המון הצלחה לפיסטוק ולאמא שלו

../images/Emo39.gif

עכשיו תוך כדי שאני כותבת כאן קיבלתי טלפון מפיסטוק! זה כיף וגם מדאיג: הוא לא היה אמור להתקשר כי הם בשטח 3 ימים. אז ישר קפצתי חיוורת, מה כבר קרה?.... אז מסתבר שהוא גם העמיס על עצמו (כנראה) יותר מידי וגם התייבש קצת. החזירו אותו למחנה ומחר חוזר לשטח. הוא לא רצה בשום פנים ואופן לחזור למחנה פחד שאם יש "ציונים" אז זה יוריד לו. (יש לו מסלול שלם ורחוק בראש הוא בחור רציני בלי שרירים) בבקשה..... אם משהו כאן מבין בזה שיסביר לי? זה מוריד? זה מקלקל לו? אני ממש מתנצלת שאני "חופרת" ומציפה פה את הפורום בשאלות. תודה מראש לכל מי שעונה לי.

שויו

New member
אמא של פיסטוק, ברוכה הבאה לביתינו החם

אני רואה שאני נציגת אמהות שיריון הראשונה כאן שעונה לך... אז ברוכה הבאה גם למשפחת השיריון.. יש פה נציגות יפה של אמהות בחייל זה... אני עם פז"מ של שנה ו-10 ימים . יש לי רק מילים טובות לומר לך, בינתיים, על החיל הזה, על היחס לחיילים במשך ההכשרה ואח"כ בגדוד... אצלנו, לפני שנה כאמור, אסרו על ביקורי הורים בזמן הטירונות, המקצועות והצמ"פ (המשך ההכשרה). בעיקר מפאת המרחק הרב , אני חושבת.. במחזור שאחרינו, איפשרו ביקורים לעיתים... מאמינה שהוא יוכל לעדכן אתכם על אפשרות הביקור ביום שישי. אז מתארגנים עם צידה לדרך, לפיקניק איתו וצו'קולוקים (פינוקים מלוחים ומתוקים) להשאיר לו, ויוצאים לדרך... אנחנו נהגנו לשלוח המון חבילות לחייל. הן התקבלו תמיד בשמחה רבה. וגם הגיעו ליעדן במהירות ויעילות כמעט תמיד . אשמח לענות על כל שאלה , הבהרה ומה שתרצי. כאן או במסר . בהצלחה !!!

שויו

New member
לא מקלקל לו כלום. לא לדאוג !

אף אחד לא מצפה מכולם לעבור מבחנים פיזיים שם על הפעם הראשונה... גם אם מקבלים ציונים על זה, זה זניח. תרגיעי אותו בעניין. שלי צפלוף מארץ הצפלופים , התגייס ללא כושר מיוחד. לא עבר פעם ראשונה (בוחן בר=אור), עבר בשניה.. להרגיע... שתיה ומנוחה ולקחת באיזי... מה שמשנה אולי לגבי השיבוץ אח"כ , זה התפקוד והציונים במבחנים המעשיים על הכלים בזמן המקצועות... יש לו עוד זמן עד אז.

../images/Emo39.gif

המון המון תודה אמא שלי הציעה בשבת שנשלח לו חבילות כמו פעם .... לא חשבתי שבאמת אפשר. המון תודה! אני מאד מקווה שרואים את התגובות שלי כי אני ממש ממש לא יודעת לעבוד עם המחשב.

פולי44

New member
הכל בסדר, אמא של פיסטוק

את מתפקדת נהדר וכך גם פיסטוק שלך, הוא יתחזק ויהיה בסדר. זה לא יוריד לו שום דבר.

colibri

New member
אמא של פיסטוק, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בהחלט הגעת למקום הנכון! טני רואה שאימהות של שריונרים כבר ערכו לך קבלת פנים לחיל... אני לא מכירה שריון מהיכרות אישית, אבל כאן בפורום קוראת רק דברים טובים על החיל הזה. בטח שאפשר לשלוח חבילות. יש בדואר אריזות מתאימות שאפשר לקנות, בשלושה גדלים שונים. תבקשי מפיסטוק את כתובת הדואר הצבאי. חבילות זה תמיד טוב. ואת, תבואי לכאן ונספור את הספירה ביחד... ככה גם 21 יום עוברים יותר בקלות

שושנה ו

New member
אמא של פיסטוק- ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני רואה שקיבלת תשובות מרוב האמהות כולל אמהות לשיריונרים .... ברוכה הבאה בצל קורתנו- יש לך כאן גינה נהדרת וחמה ..... מוזמנת להשאר איתנו, ושיהיה לנסיך שלך שירות משעמם !!!!!!!

למעלה