The weight of the world

../images/Emo39.gifThe weight of the world

כל הפרקים בעונה הזו מוכיחים את עצמם שוב שוב. לא זכרתי שזה פרק כזה טוב, אבל הוא ממש מעולה. פסיכולוגי משהו, וטוב מאוד. כל הקטע עם בן וגלורי שאף אחד חוץ מספייק(ודון) לא זוכר- היה מצחיק לאורך כל הפרק. do we suspect there may be some kind of connection between Ben and Glory? ווילו השתלטה על המצב טוב מאוד, ואפילו גרמה לספייק וזאנדר להפסיק לריב. If you two wanna fight, do it after the world ends וגלורי שצעקה על השדונים המכשפים האלה Get out get out כ"כ הזכירה לי לרגע את דון ב-Older and far away...ושהדם של דון הוא ה-key to the key וטארה הייתה כ"כ חמודה ומסכנה, והרגע גיליתי שצנזרו נשיקה שווילו נתנה לה על המצח! איזה מעצבנים, באמת הרגשתי שהעבירו קטע... המנגינה המוכרת מ-Wrecked, Gone, ומ-Dead things עושה את הבכורה שלה פה. ו-ווילו בודקת מה שלום הקוטלת הראשונה שניסתה להרוג את כולם בחלומות, ו-Deja this vu.. ואחרי שאמרנו בסדרה Willows ו-Xanders הגיע הזמן לומר Buffys... בקיצור, פרק טוב ונחוץ מאוד. מיה.

•BluEyeS•

New member
פרק באמת טוב!

אני פשוט צחקתי לאיזה 5 דקות כשג'יילס אמר do we suspect there may be some kind of connection between Ben and Glory?
אני אוהבת שהכל כזה פסיכולוגי ומסתורי... מאוד מגניב =] ובן הזה כזה אנוכי! אני חשבתי שהוא בנאדם שיהיה מוכן להקריב את עצמו ודון מפגרת חח למה היא בורחת עם בן\גלורי? הייתה צריכה ללכת לבד מההתחלה... ממש אהבתי את "הדיאלוג" בין בן לגלורי

אחלה פרק...

אהבתי כשגלורי ובן כל שניה התחלפו... מה לדעתכם היה קורה אם היו לוקחים מקל כמו של טות' ויורים על גלורי או בן(למי שלא זוכר טות' זה השד שפיצל את זאנדר)

thewish

New member
OMG!

אני לא מאמינה, נרדמתי באמצע הפרק! איך! זה לא שזה שיעמם אותי! חיכיתי לרגע שבאפי מספרת למה הקטע שהיא מחזירה ספר חזר כל פעם, ושבן בורח עם דון! דיי! למה? למה נרדמתי!? אממ, שכחתי מה קורה בסוף בסוף, באפי חוזרת ומתכונת למלחמה בזמן שבן מחזיר את דון כדי להיות אל, לא?

kittycatbone

New member
אני מבינה אותך..

הרבה פעמים כשהייתי רואה באפי/אנג'ל בסטאר, לא משנה כמה הפרק היה טוב, הייתי נרדמת.. זה פשוט הסאונד של סטאר (שגיליתי במסיבאפי שזה לא רק אני!!XD) שהכל ממשממש חלש שם אז זה מרדים.. והכי- הפרסומות. כל חמש שניות יש פרסומות בפרק. אז אם יש בך טיפונת של עייפות, בשנייה שהפרסומות באות נרדמים, ובסוף מן הסתם כשהפרק חוזר עדיין ישנים.. <<

פרק כל כך מצמרר..

2 קטעים שצמררו אותי במיוחד
שלווילו יש שיחה עם ה-2 buffy...ies.. ובסוף, כשג'יילס אומר בדרמטיות, "The only way is to kill Dawn." יאבאלה. הייתי היום במפגשפורום אוונסנס |לאקשור| |משויץ| You talk funny...
אע, וכמובן -- הבדיחה שהייתה בטריוויה במסיבאפי, שמי שלא היה - הפסיד :X.

המ

כמעט פספסתי אותו כי הלכתי למפגש פורום!! אבל היום בבוקר אחרי מאמץ רב של החלפת *3* וידיאוים בתקווה שאחד מהם סופסוף יסכים להקליט לי הצלחתי וגרמתי לאח שלי להקליט את זה! פרק ממש יפה... אהבתי את העובדה שווילו היום השתלטה על המצב...גם עם באפי וגם עם כל השאר... *שוב* כמה מעצבנים הצינזורים האלה! (פאקינג נשיקה על המצח! ??) לסיכום- פרק יפה...ואני מחכה כבר לפרק הבא!!

kittycatbone

New member
הו הבדיחה בטריוויה../images/Emo6.gif

אני דווקא מאוד אהבתי אותה.. XD "האם אנחנו חושדים שיש כל קשר בין בן לגלורי?"

פרק טוב...

אני מתה עליו.. כל הדברים בו, גם שספייק מסביר לכולם שוב ושוב שבן הוא גלורי נורא שיעשע אותי וגם ווילו ובאפי... איך אני מתה על השורה של ווילו שהיא אומרת לבאפי ...we already deja this vu וגם לי זה נורא הזכיר את דון שהיא צעקה לו לצאת... הקיצר... אני נורא נורא אוהבת את הפרק הזה

talrv

New member
מכירים את זה..

שאתם נוסעים לצפון ואתם מפסידים 3 מהפרקים הכי טובים בעונה החמישית? The Gift היום? כי אני גם לא אוכל לראות :-\ טל.

נופ...

זה לא היום...כי היום יום שישי...זה גם לא ביום ראשון... יום שני יש the gift (פרק ענקק!)

Shir4Ever

New member
אבל בסטאר גם יום שישי יש פרק לא?

ואגב... הייתי כל השבוע באילת מה שאומר שגם אני לא ראיתי את הפרקים האלו! יא איך התבאסתי...

למעלה