הכוונה שאני לא קיבלתי נכשל.....
ו וונקי New member 31/7/03 #33 אורן שתוק סורי אורן אבל באמת תשתוק למרות שגם לי זה עלה לראש שראתי את זה קבלת לא קבלת חחחחחחחחח
D De-Panther New member 31/7/03 #36 מזמן לא אמרו לי כזה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif דבר על שטות כזו זה מה שעולה לכל חבר פורום בראש כשהוא רואה את זה אם כל אחד אחר היה כותב את זה לא היו אומרים לו כלום היה לי שירשור שלם כאן שהוא יותר גרוע מזה ולא אמרו לי אורן שתוק
מזמן לא אמרו לי כזה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif דבר על שטות כזו זה מה שעולה לכל חבר פורום בראש כשהוא רואה את זה אם כל אחד אחר היה כותב את זה לא היו אומרים לו כלום היה לי שירשור שלם כאן שהוא יותר גרוע מזה ולא אמרו לי אורן שתוק
S Silver Fox New member 31/7/03 #34 ../images/Emo31.gif../images/Emo82.gif אופססססססס... בטעות שמתי במקום אף פעם לא קיבלתי נכשל. בעצם, מה צריך לשים, או ?
../images/Emo31.gif../images/Emo82.gif אופססססססס... בטעות שמתי במקום אף פעם לא קיבלתי נכשל. בעצם, מה צריך לשים, או ?
O oO yUvAl Oo New member 31/7/03 #38 ../images/Emo31.gif../images/Emo41.gif היה לי נכשל בהערכה לפניי התעודה, אבל זה לא נחשב
T The Mad Hatter New member 31/7/03 #46 ../images/Emo31.gif לא קיבלתי נכשל בתעודה. אלא אם כן מחשיבים טעות דפוס שהיתה למורים שלי ביסודי שגרמה לי לקבל 10 מתוך מאה במתמטיקה. אבל זו היתה טעות. באמת.
../images/Emo31.gif לא קיבלתי נכשל בתעודה. אלא אם כן מחשיבים טעות דפוס שהיתה למורים שלי ביסודי שגרמה לי לקבל 10 מתוך מאה במתמטיקה. אבל זו היתה טעות. באמת.
M Mooa-Numi New member 31/7/03 #48 ../images/Emo39.gif אף פעם לא הייתי בלונדון/בריטניה על עריה השונות.
H HaMsTeR New member 31/7/03 #60 ../images/Emo45.gif הייתי, והיה כייף../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif אבל אני ממש לא זוכרת הרבה. הייתי בת 9.
../images/Emo45.gif הייתי, והיה כייף../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif אבל אני ממש לא זוכרת הרבה. הייתי בת 9.