לדרור

perrinat

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo49.gifלדרור../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

Drorrrrrr חוגג היום יומולדת
מ
ז
ל
ט
ו
ב
[הדיסק בדרך......
]

מי מצא עוד מקום??? ../images/Emo65.gif ../images/Emo9.gif

תתפלא אבל עוד לא נגמרו לי הברכות!!! היית מאמין?????????????? והפעם שיר
וכמובן נלך על שיר השבוע שלי....ושלך.... דימיונית מורן גמליאל רציתי לחלום רציתי לחשוב על מישהי דימיונית וכמה שטוב לחלום בגדול עליה היא לא מזיקה היא סתם מחשבה שאין לה שום מימוש אז בינתיים טוב כך להיות סתם איתך וזהו. שנינו יושבים במעגל זוכר איך כיביתי את הנרות ואם את זוכרת לאהוב? מילה אחת שלה ושוב אותה תחושה טעות מן העבר את לא מרפה. אז רציתי לחלום רציתי לחשוב על מישהי דימיונית וכמה שטוב לחלום בגדול עליה היא לא מזיקה היא סתם מחשבה שאין לה שום מימוש אז בינתיים טוב כך להיות סתם איתך שנינו יושבים במעגל... אז אם יש לך דקה דקה של שתיקה תתני לי להסביר כי גם ככה קשה לחיות בהווה אז קחי מרחק ממני דימיונית. מומלדת שמייח מותק
אוהפת מלאאאאאאאאאאאאא
מורי

Amor fatal

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שפע ברכות ואיחולים
(איזה תמצות
..חחחחח
) סיון

aYaLoLy

New member
כבר כתבתי ברכה.../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

*שיעול 583 *שיעול* -לכל המעוניינים.... אבל ... שובבבב המוווווווווווווווווווווווון מזל טוב אושר
עושר
יושר
והמון המון אהבההה

AndreaCorr ©

New member
טוב אז נגיד גם כאן../images/Emo9.gif ../images/Emo65.gif

דרורי!!!!
מזלטובבבב
עד 120 לאב יו =)

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif דרור ../images/Emo9.gif

דוגרי לא מכירה אותך כל כך
[ אפשר לשנות את זה
] אבלל מזל טוסטטטטטט אחלה יום מצאת לך
בן כמה אתה?

../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

המונמון
ים..
ומי יתן שתקבל מלא מתנות..

adi aguilera

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב

double O S

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif

הייתי משרשר לך מלא ברכות אבל אני לא מרגיש טוב, יותר נכון חולה..... אז אין לי כוח...... סורי.....

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif מזל טובבבבב

שיהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם!!!

rozalinda22

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo108.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

EdEn and NiCkY

New member
דרורייי

מזל טוב {למרות שאני לא הכי מכירה אותך חיחי} אז שתזכה להרבה שנים טובות ומלא חיוכים שכל משאלותיך יתגשמו וחלומתיך יפרחו שתצליח בחיים ובכל מעשי ידיך.... ותמיד תהיה כוכב נולד! מזל טוב!

למעלה