adam33

New member
אני מאמין

שיש עוד רבים שמביטים בכל מה שאת כותבת ולכן אינך לבד...

טרהלהלה

New member
וואייי

אני מתרגשת.. איתך עוד טרם השתטתי (למרות שנראה לי שאת עוקבת מרחוק...)
סיפור? על? עלי? מממ... דיי משעמם ובנאלי ואין לי הרבה זמן וכואב לי הראש ו... ו... ו... מצד שני.. ביקשת כל כך יפה אז? מה לספר לך? כיפה אדומה? שילגיה?

בואי נשתטה:))

ולא עקבתי ככ מרחוק השבוע:) סורי לאכזב הממ הממ.. סיפור.. עלייך.. ש........... יכלול את כל המרכיבים לסיפור טוב. <המרכיב הוא את. כל סיפור טוב מבחינתי> ואם לא סיפור, על מה נדבר? על מה נשיר?

טרהלהלה

New member
חיחיחיחיחיחי

את שומעת? זהו צחוק הגורל...
כל השבוע אני מציצה. מחפשת מישהו שישוחח איתי ולמעט משפטים בודדים לא ממש מוצאת אחד שכזה ודווקא עכשיו כשצריכה עוד מעט ללכת את מגיעה ככה יפה? לפחות אנחנו מכירות עכשיו.
אני סתם עוברת לי בין הפורומים ונכנסתי גם לפה. קראתי את מכתב ההכרות שכתב גילגיל ואהבתי אז החלטתי להשאר לראות מה קורה מה יקרה לא קרה פה הרבה אולי זה טוב. אולי אם אנשים לא פה סימו שטוב להם. שהם מצליחים להתמודד לבד או עם הסביבה הקרובה ולא זקוקים לנו. גם אני רוצה להסתדר לבד. הייתי מכורה לצאטים ועברתי לפה כחלק מתוכנית הגמילה האישית שלי. הסכמתי לוותר על צאטים אבל לא על קשר עם אנשים. רק שמוזר לי וקצת מרגיז אותי שאני מגיעה לפה ומנסה "לחזר" אחרי תשומת לב ויחס מאנשים שאני בכלל לא מכירה. אני צריכה להשקיע יותר בסובבים להשקיע יותר בעצמי. אז כנראה טוב שמשעמם לי פה. אם היה טוב הייתי נשארת יותר. ככה קל יותר לוותר ולחפש תחליפים.
אבל עוקבת בודקת מתענינת מקוה ללמוד על האנשים פה ותוך כדי גם על עצמי. זהו סיפרתי קצת טיפונת על המזלג לא רע בתור התחלה...

טרהלהלה

New member
זהו..

הייתי הולכת לפנק את הילדים ביופי של ארוחת ערב סופשבוע קסום לכולם מלא אושר וחיוכים

כתבתי ונתקע...

לא נורא. מחר יהיה עוד אבוקדו <מקווה שלא ייתקע שוב> רק טוב, אני

למעלה