בוקר טוב...

orbotek

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo4.gifבוקר טוב...

צריכה עצות חמודים שלי: מאז שחזרתי לחבר שלי יש לי בעיה עם החברים שלו אני לא ס ו ב ל ת
אותם הם משפיעים עליו לרעה וחוץ מזה שזה יותר נכון חבר אחד שלו שאני ממש חושבת שהוא בנאדם מגעיל ואני כזו מקסימה שאני מסתדרת עם כל אחד והוא פשוט בלתי נסבל אז אמרתי לו שאני לא רוצה יותר לראות את החבר הזה שלו בחיים העניין הוא שהוא חבר שלו שרוב הזמן הם ביחד והוא ממש לא משפיע עליו לטובה וזה משגע אותי מה אני צריכה לעשות בשביל לא לסכסך ולהסתכסך???

קודם כל להרגע !!!

אם החברות שלכם חשובה את חייבת ללמוד להתפשר אז את לא אוהבת אותם ? תני לו זמן להיות איתם בלעדיך ואם את כבר איתו ואיתם יחד תדאגי "להדבק" למי שכן נחמד לך להיות איתו (או חברה של אחד החברים) כל פעם שתגידי לחבר שלך שאת לא אוהבת את החברים שלו את יוצאת אנטי אל תעשי את זה ....

מיקי 35

New member
אני מסכים....

אם את לא אוהבת את החבר הזה אז אל תהיי איתו כשהוא איתו. תני לו להיות לבד איתו. זה לא הוגן מצדך לנסות להרחיק אותו ממנו... כי בכל זאת הוא יקר לו. לגבי השפעות... תסמכי על החבר שלך... אם חבר משפיע עליו נגדך... כנראה שהוא בעצמו לא אוהב אותך יותר מדי. אם הוא אוהב אותך מספיק, שום השפעה לא תשנה...

Queen Of Love

New member
אין מה לעשות!!

חברים זה חברים
.
(אני מדגישה,נקודה) או שאת מוותרת על חלק היציאות שלך עם חברך, ואז הבילויים שלכם לא יהיו איתם, אלא לבד. או שאת מנסה להתחבר אליהם, וכך תוכלי לבלות קצת יותר עם חברך. (כלומר, לסבול אותם!) מה שאת מחליטה...אבל חבריו תמיד יהיו שם בשבילו, והוא יהיה שם בשבילם. אין טעם לנסות לשנות את זה, וכל הערה שלך רק תכעיס את חבר שלך. וחבל לך להרוס את הקשר שלכם בגלל חבר או שניים שלו.
בובה!

@@

New member
ניקי בוקר טוב

מתוקה, לקבל את החבר שלך כמו שהוא זאת אומרת עם החברים שלו,משפחה וכו´. זה לא הוגן מצידך שתרחיקי אותו מחבריו, והוא לא יוכל להיות מושפע מחבריו, זה הכל נמצא אצלך בראש, אם הוא אוהב אותך שום דעה אחרת לא תשנו את יחסו כלפייך. אני תומכת בשאר דברי החברים שהגיבו, כשהוא הולך עם החבר שלא מוצא חן בעייניך, פשוט אל תימצאי שם, כל אדם זקוק ללבד שלו ,לחברים שלו ולמשפחה שלו, ולסגור אותו זה ממש לא פתרון נהפוכו, את יכולה לגרום לו ללכת.

sidi

New member
נו מה יהיה

אין מה לעשות... תתפשרי ותדאגי לא להיות יחד איתם באותה סביבה ואם לא אז זאת בעיה קשה שצריך לחשוב על פיתרון עבורה.

sidi

New member
דרך אגב

כל עוד הבעיה שלך זה חברים שלו ולא חברות שלו זה כבר טוב אז תסתכלי על הצד החיובי בעניין.

mariana

New member
היי מה שלומך?

אז ככה אני בדעה של כולם, שלומי בסופו של דבר יבין אם הוא מוביל אותו בדרך הרעה. חבר שלך צריך להיות עם אופי חזק ולא להישתנות מכל מה שאומרים לו. את אסור לך להיתערב, הוא יוצא איתו אז את פשוט תגידי לו שלא בא לך לצאת עם החבר הזה ושילך לבד. את יודעת כמה פעמים אני ואריאל ניפרדנו בגלל החברים שלו? אין לי אצבעות לספור זאת. כי הוא היה יוצא איתם והיו אומרים לו בשביל מה לך חברה ואריאל אין לו אופי חזק בדברים האלה אז היה עושה חושבים ואז בריב אחד היינו ניפרדים. היום הוא הבין שעם מי שהוא הולך לחיות יותר בחיים שלו זה עם אשתו לעתיד והבין שהם חברים שלא מתאימים לו, את רואה שהיום הוא לא איתם. אז פשוט תתני לו להחליט לבד מה הוא רוצה לעשות כי אחרת הוא יאשים אותך.

orbotek

New member
חמודים

אני לא יודעת איך מחזירים תגובה לכולכם אז אני כאילו עונה רק למרין אז ככה אתם ממש צודקים ומה שאני יעשה זה פשוט כשהוא ירצה לצאת איתם אז אני יתן לו לצאת איתם לבד אבל אף פעם לא היה מצב שחבר שלי יוצא בלעדיי (למרות שאני יודעת שזה בטח לא מוצא חן בעינכים ) אבל פשוט לי אין ממש חברות שאני יוצאת איתם זה יותר חברות שאני נפגשת איתם בבית וכאלה ולהם יש חברים וכולם בחתך גילאים שונה ואופי שונה אז ככה שאי איפשר לצאת איתת ממש בחברה אז בגלל זה קצת קשה לי לקבל את זה שהוא יצא איתם זה חברה ממש צעירים שחושבים על מסיבות וכאלה והוא בקטע של להתמסד איתי (לפחות ככה אני מבינה ממנו) ואני מפחדת שיגררו אותו

מיקי 35

New member
אל דאגה...

מזכיר לך ציטוט ישן... (שהוא גם של לירי... אבל אני שוב גונב לה...) אם את אוהבת מישהו שחררי אותו... אם הוא יחזור אלייך הוא לנצח יהיה שלך, אם הוא לא יחזור הוא מעולם לא היה שלך... זהו המבחן האולטימטיבי באהבה... אז תראי את זה כמבחן שכזה... תחרקי שיניים, ותני לו את כל החופש שבעולם

orbotek

New member
ובהקשר לזה......

כשנפרדנו אז שלומי היה בטוח שאני לא יוכל להתמודד עם זה ושאני יתקשר ולא יצליח ואחרי שחזרנו הוא אמר לי שהוא לא האמין שאני כזו חזקה ובפנים בפנים זכרתי את המשפט של לירי (שגנבת אותו) וזה באמת קרה

Queen Of Love

New member
גאה בך ניקוש ../images/Emo25.gif

כתבתי לך את המילים של השיר, אין לך מושג כמה שכל מילה ומילה שכתובה נכונה! זה מבחן ה-
כמו שמיקי אמר.

Queen Of Love

New member
../images/Emo45.gif זה נכון..

חשוב לזכור את זה,כי זו דרך טובה לדעת אם מישהו באמת רוצה להיות איתך פשוט לשחרר אותו ... if you should return to me we truely were meant to be... spread your wings & fly Butterfly. (זה משפע שאמצתי לי) אני מעבירה לכם תיכף את כל השיר בהודעה חדשה...חכו רגע..

למעלה