עוף

i love skat

New member
מהההה???? למה לא מפטרים אותה

יש לנו מורה לערבית שאמרה למישהו שהוא משוגע ומפגר ושהוא צריך ללכת לבית משוגעים ולאישפוז... וכמעט פיטרו אותהה..חבל שלא!! שונאת מורות לערבית!

היא לא צעקה היא ממש צרחה!

כמו איזו בהמה מתוסכלת... אבל היה נורא נחמד לשמוע שכל המורות והכתה נתנו לי גב
וחסר לה שהיא תתעסק איתי:|

נמנמ.....

לי היה יום נורא עצוב, ויש לי סיבה טובה, זה לא שוב אחת הסיבות שסיפרתי ליעל ולתומי, זאת סיבה אחרת...
אבל ימאות עשה לי מצברוח טוב והתהפכתי עם הקיאק פעמיים בכוונה
. והכי טוב - לילך התיישבה על פיפי (באוטובוס) חיחיחיחיחיחיחי

../images/Emo7.gif ../images/Emo60.gif

אני צריכה להוציא את זה - ככגךדלעחגלכךעיהגלכךכדעדגכעגכדעלגכחידגלכע איזה ימים נוראיים
בכיתי אתמול שעתיים וחצי ברציפות! היה לי לילה כזה נוראי! אוף
מסתבר שעל אנשי הפורום עוברת תקופה לא קלה, הא?

תודה מאמי ../images/Emo7.gif ../images/Emo60.gif

לפעמים אני חושבת שאני לא בנויה לעולם הזה.. שאני פשוט רגישה מדי לשרוד בעולם כזה קשה ומכאיב.

בטח שאת בנויה לעולם הזה!

לא הכל בעולם הזה קשה ומכאיב, אבל הדברים שכן קשים ומכאיבים גדולים מדי שהם מסתירים את הדברים הטובים.... תסתכלי על כל הדברים שנראים לך מובנים מאליהם.... אבל הם לא! את יכולה לשמוע מוזיקה, את יכולה לראות דברים יפים, את יכולה להריח כל מיני בשמים (אותי זה באופן אישי יכול למסטל...
), את יכולה לאכול שוקולד ולהרגיש את הטעם שלו, את יכולה לחבק מישהו, את יכולה לחשוב, את יכולה לדמיין, את יכולה להרגיש, את יכולה להתרים למען כל מיני אגודות ולראות שנשארו אנשים טובים בעולם, והרשימה עוד ארוכה! פשוט על תסתכלי על זה בצורה מובנת מאליה... כי יש אנשים שאין להם את כל זה, ואם תסתכלי על זה בצורה אחרת, זה יגדל, לעומת הדברים הקשים והמכאיבים.

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifתרגישי טוב../images/Emo140.gif

גם עליי עוברת תקופה לא קשה. מקווה שתרגישי טוב ומהר:)

במסרים...

כבר במילא סיפרתיעכשיו למישהו ואני בוכה.. אני יכיולה לנצל את ההזדמנות

למעלה