את לא בסדר היית אמורה להגיד: "לא!! את המלכהה!!!" ברוגז ברוגז לעולם שולם שולם עף לים.
ת תמרי מרי New member 31/5/05 #54 את לא בסדר היית אמורה להגיד: "לא!! את המלכהה!!!" ברוגז ברוגז לעולם שולם שולם עף לים.
ח חייכנית מקסימה New member 1/6/05 #59 תיכף אני אעיף אותך לים ../images/Emo46.gif סתם, אם אני אעיף אותך אני אתגעגע
ח חייכנית מקסימה New member 30/5/05 #10 ../images/Emo39.gif../images/Emo32.gif היום אכלתי עוף ../images/Emo9.gif כמה שאני לא קשורה טוב, אדווה אני אוהבת אותך אז שרשרו לפה כל מה שלא קשור להראלי וספרו לי אם היה לכם חרא יום, שנסבול יחד
../images/Emo39.gif../images/Emo32.gif היום אכלתי עוף ../images/Emo9.gif כמה שאני לא קשורה טוב, אדווה אני אוהבת אותך אז שרשרו לפה כל מה שלא קשור להראלי וספרו לי אם היה לכם חרא יום, שנסבול יחד
ח חייכנית מקסימה New member 30/5/05 #13 עוף זה טעים ../images/Emo46.gif למרות שדווקא היום הוא היה בעע
ה היחפה עם כתר של זהב New member 30/5/05 #18 את לא צריכה! ../images/Emo60.gif אני צמחונית כבר 7 שנים ואני עדיין בחיים
ת תמרי מרי New member 30/5/05 #21 אויי בדיוק כתבתי על זה.. אני הייתי צמחונית 3 שנים וא הרופא הכריח אותי לאכול בשר לפחות לארבע שנים הבאות.
אויי בדיוק כתבתי על זה.. אני הייתי צמחונית 3 שנים וא הרופא הכריח אותי לאכול בשר לפחות לארבע שנים הבאות.
ה היחפה עם כתר של זהב New member 30/5/05 #23 שתקפוץ לי ../images/Emo11.gif ../images/Emo60.gif אני לא מסוגלת לאכול בשר. איך הצלחת??
ת תמרי מרי New member 30/5/05 #24 יוווווו אין לך מושגג איזה סיפור זה היהההה אני לא הסכמתי עדיין לאכול בשר ואז שמו לי בשר באוכל שאני כל הזמן אוכלת אותו, בלי שידעתי, וככה אכלתי את הבשר הראשון שלי לאחר 3 שניםם...
יוווווו אין לך מושגג איזה סיפור זה היהההה אני לא הסכמתי עדיין לאכול בשר ואז שמו לי בשר באוכל שאני כל הזמן אוכלת אותו, בלי שידעתי, וככה אכלתי את הבשר הראשון שלי לאחר 3 שניםם...