לאאא שיט קראתי לא הצלחתי להתאפק
B BEN ZIV New member 31/8/05 #21 לאאא שיט קראתי../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif לא הצלחתי להתאפק
ר רחלי לאב טלי שרון New member 31/8/05 #25 מצטערת../images/Emo10.gif סימנתי ספוילר../images/Emo10.gif אבל אל תדאגו, אני לא אגיד לכם שאפרת תמות בפרק 65... אופס
מצטערת../images/Emo10.gif סימנתי ספוילר../images/Emo10.gif אבל אל תדאגו, אני לא אגיד לכם שאפרת תמות בפרק 65... אופס
I inbal321 New member 31/8/05 #26 כן בטח../images/Emo4.gif../images/Emo185.gif למה את סתם ממציאה???????
M mary17 New member 31/8/05 #29 ../images/Emo6.gif נראה לך? היא קרובה לדמות הראשית בחיים לא יעזו להרוג אותה זה כמו שאני אגיד שבפרק האחרון דנה בלום רננה או כפיר ימותו הם דמויות ראשיות אי אפשר
../images/Emo6.gif נראה לך? היא קרובה לדמות הראשית בחיים לא יעזו להרוג אותה זה כמו שאני אגיד שבפרק האחרון דנה בלום רננה או כפיר ימותו הם דמויות ראשיות אי אפשר
ר רחלי לאב טלי שרון New member 31/8/05 #46 זה מה שאמרו לי../images/Emo12.gif חברה של אחות שלי היא בת דודה של המפיק
ב בלינדוש New member 31/8/05 #47 אני רוצה לדבר איתכגם אז תאנו לי!!!! אני רוצה לדבר איתכגם אז תאנו לי!!!! בבבבבבב-בבבבב-קקקקקקק-ששש-ההההה!!!!!!~???
אני רוצה לדבר איתכגם אז תאנו לי!!!! אני רוצה לדבר איתכגם אז תאנו לי!!!! בבבבבבב-בבבבב-קקקקקקק-ששש-ההההה!!!!!!~???
G g a l4 New member 1/9/05 #56 לא הגיוינייי../images/Emo10.gif למה את סתם ממציאה? מי אמר לך את השטויות האלה???
ר רחלי לאב טלי שרון New member 1/9/05 #61 זה מה שאמרו לי../images/Emo12.gif יכול להיות שעבדו עליי וגם אמרו לי שיביאו כאילו את אחותה התאומה של אפרת במקומה, אבל זה באמת לא הגיוני, כי איפה ימצאו שחקנית שדומה לה?
זה מה שאמרו לי../images/Emo12.gif יכול להיות שעבדו עליי וגם אמרו לי שיביאו כאילו את אחותה התאומה של אפרת במקומה, אבל זה באמת לא הגיוני, כי איפה ימצאו שחקנית שדומה לה?
G g a l4 New member 1/9/05 #62 אולי עבדו עלייך...../images/Emo12.gif לא נראה לי הגיוני שהיא תמות זה הזוי מדי(למרות שעם דרור אי אפשר לדעת ) אבל זה נראה לי מוגזם אסור שאפרת תמות
אולי עבדו עלייך...../images/Emo12.gif לא נראה לי הגיוני שהיא תמות זה הזוי מדי(למרות שעם דרור אי אפשר לדעת ) אבל זה נראה לי מוגזם אסור שאפרת תמות