../images/Emo39.gif../images/Emo244.gif

היי בנות יקרות, למי שזוכרת אחרי השלילי האחרון הופנתי להיסטרוסקופיה אבחנתית. אתמול עשיתי את הבדיקה אצל פרופ' גולדנברג, הייתי בפחד נוראי מהבדיקה אבל היה לא נורא, כואב אבל סביר (טוב הייתי על אסיבל ונקסין
למרות שעם הדופק המהיר שהיה לי כשהגעתי אליו לא נראה לי שהאסיבל השפיע
). הבדיקה לא הייתה תקינה, נצפו הידבקויות ברחם (מאיפה לעזאזל הם הגיעו
) ובהחלט יכול להיות שזו הסיבה שמונעת השתרשות אז ההמלצה היא לעשות עכשיו היסטרו' ניתוחית. ביום ראשון מקווה להיות אצל רופא הפריון ולהחליט על הצעד הבא, מן הסתם הטיפול שהיה צריך להתחיל ביום ראשון יבוטל...
. שמחה שנישלחתי לבדיקה בשלב מוקדם יחסית של הטיפולים וחסכתי לעצמי עוד נסיונות, עוד הורמונים שימשיכו ללבות את האנדו וכאבי לב משלילים נוספים. אך מצד שני מאוכזבת ומיואשת מכך שבכל סבב צץ משהו אחר ומרגישה שהחלום רק הולך ומתרחק והדרך מתארכת... אבל שוב בהחלט רואה את הצד החיובי שבגילוי המוקדם. אז מסתמנת לי שוב "חופשה מאולצת" בין היתר אנצל את הזמן גם לביצוע בדיקות הקרישה שהצלחתי לקבל ללא כל בעיה מרופאת הנשים שלי ועכשיו לא אחשוש שההורמונים של הפורטוקול ישבשו את התוצאות. אז זהו בנות יקרות.. רציתי לעדכן גם אותכן
.

עדיף מוקדם מאשר מאוחר

לעצור טיפולים, לעשות היסטרו' ניתוחית ולהמשיך נקייה לטיפולי IVF. אנחנו חסרות סבלנות לפעמים , זה נכון...אבל דברים לא תמיד הולכים לפי התכנונים..לפחות ככה זה אצלנו.. נשיקות מאמי.. ואת תראי...יהיה עוד טוב..

זואילי

New member
מייקילולה

הרופא החכם שלנו אמר לי באחת הפעמים, זו לא ריצת מאה מטר... עם הנחישות שלך, את עוד תגיעי לקו הגמר בזמן שלך ובקצב שלך - אבל את תנצחי! יש לי הרגשה טובה בקשר אלייך
עכשיו זה בדיוק הזמן לעשות את כל הבירורים שצריך, ואת הטיפולים שצריך כדי להביא את הגוף שלך למצב הכי אופטימלי ולכסות כל כיוון שיש כדי למקסם את הנסיונות שלך. החלום תמיד כאן ואת בדרך הנכונה וזה מה שחשוב.

ר ו מ י ה

New member
הדרך אומנם מתארכת

אך מקווה שהפעם נמצאה הבעיה שמעכבת השתרשות וההצלחה ממש מעבר לפינה. זוכרת שאני הייתי במצב דומה (מחיצה של 70% מהרחם שהתגלתה רק לאחר ה- IVF החמישי) ולמרות שאני מבינה את התסכול שבדחייה, אני באמת מקווה שההיסטורוסקופיה הניתוחית תוביל לתוצאה המיוחלת
המון הצלחה

תודה רומיה ../images/Emo24.gif

מחכה כעת שיחזרו אליי עם התור להיסטרו'... משום מה אין בי כרגע פחד... אולי כבר התרגלתי
מפחיד...

../images/Emo24.gif

הדרך לא מתארכת, היא מתקצרת עם כל יום שעובר... עכשיו סתם שיהיה מעניין יש גם נוף
בהצלחה בהיסטרו' הבא!

אז כדי שיהיה יותר מעניין

מחר יש לי תור לגסטרוסקופיה... כד שהלמעלה לא יקנא שרק הלמטה מטופל
צריך איזון
ותודה על איחולי ההצלחה

שיפודי פרגית ../images/Emo6.gif

מכניסים מלמעלה, מוציאים מלמטה (או ההיפך, מה זה משנה), חופרים, מגלגלים, דוחפים דברים
בלי להלחיץ ובלי לקחת דוגמא (את מכירה אותי, אני מגיבה בלי פרופורציה לבדיקה), גסטרוסקופיה וצילום רחם אלו שתי הבדיקות שנמצאות בראש הרשימה השחורה שלי
(וכן, גסטרו' עולה על הצילום רחם... סתם כי בגללה לא אכלתי 3 ימים
) יבוא יום ואבקש US בהרדמה
בהצלחה מחר, אני מקווה בשבילך שהגוף שלך נורמלי ותעברי את הבדיקה בקלות

כבר עשיתי את הבדיקה

בעבר, לפני 6 שנים, אז יודעת למה לצפות ועבר לי אז בסדר גמור. חוץ מהתוצאות...
וואי הרגת אותי שגם זה היה לך נוראי

תודה על ההתעניינות ../images/Emo140.gif

הבדיקה עברה בסדר, כרגיל לפני הייתי בלחץ ולחץ הדם היה בשמיים
. בניגוד ללפני 6 שנים הפעם לא נרדמתי במהלך הבדיקה אז זוכרת הכל, הייתי רק מטושטשת ומסוחררת. הגוף שלי כנראה התרגל כבר לכל ההרדמות
. בבדיקה ראו כרגיל את הבקע הסרעפתי והוא הגורם לבעיות, העיקר שלא נמצא משהו חדש
. אז אפשר לסמן
על עוד בדיקה. שבוע הבא ההיסטרו הניתוחית... איך עברו הבדיקות שלך?

מאד מכירה את הדרך שמתארכת ../images/Emo201.gif

ומסתבכת ומתפתלת צריך המון המון סבלנות ואורך רוח שולחת לך המון המון חיבוקים שיחזקו אותך בדרך הלא פשוטה שאת עוברת ונושאת תפילה לבשורות יפייפיות בקרוב

למעלה