../images/Emo39.gif../images/Emo244.gif
היי בנות יקרות, למי שזוכרת אחרי השלילי האחרון הופנתי להיסטרוסקופיה אבחנתית. אתמול עשיתי את הבדיקה אצל פרופ' גולדנברג, הייתי בפחד נוראי מהבדיקה אבל היה לא נורא, כואב אבל סביר (טוב הייתי על אסיבל ונקסין
למרות שעם הדופק המהיר שהיה לי כשהגעתי אליו לא נראה לי שהאסיבל השפיע
). הבדיקה לא הייתה תקינה, נצפו הידבקויות ברחם (מאיפה לעזאזל הם הגיעו
) ובהחלט יכול להיות שזו הסיבה שמונעת השתרשות אז ההמלצה היא לעשות עכשיו היסטרו' ניתוחית. ביום ראשון מקווה להיות אצל רופא הפריון ולהחליט על הצעד הבא, מן הסתם הטיפול שהיה צריך להתחיל ביום ראשון יבוטל...
. שמחה שנישלחתי לבדיקה בשלב מוקדם יחסית של הטיפולים וחסכתי לעצמי עוד נסיונות, עוד הורמונים שימשיכו ללבות את האנדו וכאבי לב משלילים נוספים. אך מצד שני מאוכזבת ומיואשת מכך שבכל סבב צץ משהו אחר ומרגישה שהחלום רק הולך ומתרחק והדרך מתארכת... אבל שוב בהחלט רואה את הצד החיובי שבגילוי המוקדם. אז מסתמנת לי שוב "חופשה מאולצת" בין היתר אנצל את הזמן גם לביצוע בדיקות הקרישה שהצלחתי לקבל ללא כל בעיה מרופאת הנשים שלי ועכשיו לא אחשוש שההורמונים של הפורטוקול ישבשו את התוצאות. אז זהו בנות יקרות.. רציתי לעדכן גם אותכן
.
היי בנות יקרות, למי שזוכרת אחרי השלילי האחרון הופנתי להיסטרוסקופיה אבחנתית. אתמול עשיתי את הבדיקה אצל פרופ' גולדנברג, הייתי בפחד נוראי מהבדיקה אבל היה לא נורא, כואב אבל סביר (טוב הייתי על אסיבל ונקסין