יה-יה

New member
דבר אחד מקסים נשמר אצלך

החיוניות.
ההתלהבות.
האושר בין המילים.
החיוך בזמן ההקלדה.
הצחוק המתגלגל. הכותרת שלי היתה "דבר אחד נשמר..." ומצאתי עוד... אבל כולם בעצם הם דבר אחד, יפה ואמיתי: אַת !!!
יה-יה

deep ocean

New member
חיוך רחב + חיבוק גדול

איזה מתוקה
יה-יה, אוהבת אותך כל כך, בפתיחות ובקבלה מלאה

deep ocean

New member
צ´י קונג 12.07.02

שיעור צ´י קונג חמשת הצלילים: היה שיעור מהנה ביותר. למדנו את התנועה ה-3 וה-4 ואת התנועה ה-5 נלמד בשבוע הבא. התנועה ה-4 היא האהובה עלי ביותר. היא כל כך משחררת. אני יוצאת מלאה אנרגיות מהשיעורים האלה, נינוחה, שלווה ומלאה באושר

deep ocean

New member
קונג-פו 17.07.02

שיעור של 18:00 אחלה שיעור. עברנו חימום לא רגיל, אלא חימום של הרפייה. היה מצויין!!! לאחר מכן למשך כל השיעור עבדנו בזוגות על תרגילים שונים. עבדתי עם אופיר, והיה כיף ומלמד! בסוף השיעור העברתי ל-2 זוגות עבודה פנימית על 6 התדמיות. זאת היתה הפעם הראשונה שהעברתי את העבודה הפנימית הספציפית הזאת. היה אחלה! שיעור של 20:00 נשארתי לשיעור הזה בתור משתתפת מהצד, מכיוון שהיו מלא דברים שרציתי לעבוד עליהם, שלא עבדתי בשיעור הקודם, וחוץ מזה כל כך כיף בשמבאלה
עבדתי על הקאטה שבן הגאון המציא לי
הקאטה הזו פשוט תפורה עלי. אין כמוהו! בכל אופן, עבדתי עליה ובן לימד אותי עוד 2 תנועות ממנה. אני אשוויץ ואציין שמאד השתפרתי בה. חה חה חה. בן בא ונתן לי מחמאה ואז ברגע שהוא נתן לי מחמאה קפץ בתוכי היצור הזה שרוצה לעשות דווקא! קרה לכם שמשהו הלך לכם כל כך טוב, אז שמשהו בתוככם רצה להרוס את הכל? חה חה, אז זה מה שקרה לי. אמרתי לו שקט...שקט...להירגע ועשיתי הליכות, ועשיתי את פורומה 1+2 ואז הרגשתי שאני מתעייפת. אז שכבתי על הרצפה ועשיתי עבודה פנימית מעניינת מאד. היא כללה: -כניסה לשלווה, ורוגע (זה הרגיע את החלק שרוצה לעשות דווקא ולהרוס) -חיזוק להבים ושיפור הגמישות במקביל -התחברות למרכז הרצון של הקונג-פו (אל תשאלו אותי מה זה אומר, אין לי מושג מאיפה זה בא, ומה זה אומר וכו´). טוב, קמתי למעלה. לא זוכרת מה עשיתי, אבל בן אחרי הרבה זמן בא ושאל אם אני רוצה להעביר עבודה פנימית על תדמיות לכמה זוגות, ואמרתי בסדר. לא היה לי מושג איך אני הולכת להעביר את זה, מה אני הולכת להגיד, וגם לא ממש הייתי מחוברת (הייתי די מעופפת מהעבודה הפנימית שהעברתי לעצמי), אבל החלטתי להוריד סטנדרטים ואמרתי נתחיל לדבר, נראה מה יהיה. ואז קלטתי שכל הקבוצה יושבת שם, ולא כמה זוגות. זה הלחיץ אותי פתאום, ומאז חטפתי BLACK OUT. זה היה ממש מוזר. בכל אופן, אחרי העבודה הפנימית הרגשתי רע מאד, הרגשתי שהיה ממש חרפה. מצד שני, היה לי ברור שהשופט שבי מקצין את הכל, אבל לא מנעתי ממנו את זה, כי הקורבן בתוכי היה ממש זקוק לזה. גרררר. זה מזמן לא קרה לי שהקורבן בתוכי היה זקוק כל כך להרגיש רע. בעעעעעעע. אז דיברתי עם כמה תלמידים והם אמרו לי שלא היה כל כך נורא. זהו. נרגעתי לאט לאט.
בקיצור ולעניין, היו 2 שיעורים מצויינים!!!! אני מאד אוהבת ללמוד קונג-פו ומאושרת מהלימודים
אה, 2 נקודות קוריוז: 1. בתחילת השיעור החלטתי שאני ניקיטה שמחופשת למיכל. זה עזר לי מאד בשיעורים. 2. אחרי העבודה הפנימית שעשיתי לעצמי, התבוננתי בכולם, והסתכלתי על בן, וראיתי את הכל כמו בסרט (והרגשתי בסרט), והרגשתי אהבה עצומה לבית הספר בו אני לומדת, לבן, ולכל התלמידים. שמחתי על מזלי וחייכתי.

למעלה