Talia E

New member
מה מפיקים מפרה עיוורת?

אני אספר לך קצת על דברים שאני הגעתי אליהם: בעבר שחקנו במשחק הזה הרבה בשיעורי אמנות היכולת (היום פחות אבל עוד מופיע), והגעתי לדברים די מדהימים, כמו להצליח לתפוס בתחום של מגרש כדורסל, כשיש רק 3 נתפסים... פתחתי את החושים לדרגה גבוהה מאד: ריח: הגעתי ליכולת לזהות את הריח של כל אחד, ולתפוס אותו לפי זה. עדיין חוש הריח שלי חד מאד. שמיעה: הייתה תקופה שפתחתי מאד את השמיעה, אבל זה הגיע לרמה מוגזמת ולא מאוזנת, כך ששמעתי הכל הרבה יותר חזק, עד למצב שכל אוטובוס שעבר ברחוב "קרע" לי את האוזניים - לקח לי הרבה זמן לתקן את זה, כך שאוכל לשלוט בשמיעה כרצוני... כבר היו לי חוויות "אלק - סופר וומניות"... - של רצון לשמוע נניח שיחה של שני אנשים שהיו רחוקים ממני, והיו עוד אנשים בדרך, ופשוט ווזז´ט - להתביית על זה ולשמוע בחדות... תפיסה על חושית: בעיניים עצומות לחלוטין (שלא תחשבו שיש כאן עניין של צללים וכיו"ב), הייתי פשוט רואה, דמויות לבנות בתוך השחור... (טוב, ראייה פיזית, מישוש וטעם זה לא כ"כ רלוונטי כאן ... - אבל גם הם התחזקו) גם יכולת התנועה שלי השתפרה מאד בזכות המשחק הזה, שתרם לי גם לפיתוח האינטואיציה ולביטחון במרחב ובחשכה... בקיצור, משחק פשוט אבל תחמן... כיום, מאיזושהי סיבה כבר לא כ"כ כיף לי לשחק בו ואם אני משתתפת, אני פשוט משחקת ומשתדלת כמה שפחות לזוז ויחד עם זאת כמה שפחות להתפס... בקיצור, לנוח בתוך המשחק. גם העבודה הזו מביאה כמובן את פירותיה...
יש אלמנט נוסף, שהתגלה לי בשיחה עם deep ocean, שהוא העבודה על עניין האגו והתחרותיות; היכולת להבין שלא משנה באמת אם אני נתפסת או תופסת, והיכולת להרגיש טוב עם כל רמה שאני נמצאת בה, בהחלט באה לידי ביטוי בתרגיל זה.

rainbow too

New member
מיכל ../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

בכל פעם שאני קורה את תיאורי החוויות שלך מהשיעורים של בן, מתחשק לי לעבור לתל אביב ולהצטרף לשיעורים.
נשמע כיף ומעשיר, ובכלל אני אוהב את כולכם. ללמוד קונג פו, ואומנות היכולת..גררררר....נשמע מדהים. גם אני רוצה!!!! טוב, רק לא מזמן עברתי למושב ליד ירושלים כך שבזמן הקרוב לא נראה לי שאעבור לתל אביב, אבל מי יודע, אולי בעתיד. אתם נפלאים כולכם. אוהב אתכם המון.

MsPiggy

New member
לי קורה אותו הדבר! אבל לא נראה לי

שאני אהיה בתל-אביב בזמן הקרוב...

rainbow too

New member
תודה מיכל וקסם אמיתי.

אני אוהב לקבל חיבוקים,
ובעיקר לתת. אז קבלו
אני אעדר מהפרומים לשבועיים וקצת, אני
לחו"ל. אוהב את כולכם המון. אין לכם מושג עד כמה.
....

deep ocean

New member
תהנה, נשמע כיף!!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

לאן אתה טס?

rainbow too

New member
פריז, אמסטרדם ובריסל...

וואו כמה שאני מתרגש... זאת הפעם הראשונה שאני יוצא מהארץ
תודה.

deep ocean

New member
יו יו יו! איזה כיף!! ../images/Emo23.gif

עשית לי גם חשק לטוס!!!!!! תהנה!!!!

MsPiggy

New member
שיעור נהיגה ראשון שלי!

סך הכל היה בסדר - למרות שקשה לי קצת עם ההגה ואני כל הזמן מסובבת אותו לא נכון ואני לא מצליחה להתישר על הכביש. אבל היה נחמד.

Talia E

New member
כולה שיעור ראשון... ../images/Emo13.gif

אין מה לצפות לנהוג מושלם מההתחלה, הרי רק התחלת...

MsPiggy

New member
שיעור נהיגה שני שלי

עבדתי על שיפור משחק הטאקי שלי עם כמה משאר המשתתפים בקורס, הם נורא השתפרו
, למרות שיש לי כמה ויכוחים על החוקים... וגיליתי שאני לא יודעת איך לפנות! כל הזמן... יותר מדי ימינה, או פחות מדי ימינה... יותר מדי מוקדם, ואני גם לא משתמשת בברקס משום מה
(ואחר כך אני תוהה למה האוטו לא מאט... חחחחחח). בהרצאה שיש לנו בבוקר בתיאוריה עבדתי על ייקוש. בשאר הזמן אני מנסה לעבוד על ארבע הסכמות כדי להתמודד עם ה"בעיה" שלי... למרות שאני עדיין לא בטוחה איזו גישה לקחת. ו....... זהו! have a nice day ענבל

deep ocean

New member
שיהיה בהצלחה!

אני רק מקווה שאת לא מחמירה מידי עם עצמך. בסך הכל עברת שני שיעורים, טבעי שעדיין לא תדעי לתפעל את המכונית בצורה אופטימלית. זה בסדר גמור!

MsPiggy

New member
אני לא מחמירה עם עצמי יותר מדי ../images/Emo13.gif

אני אעשה מה שאני אעשה בדרך הכי טובה שאני יכולה לעשות את זה - ככה שלחשוב שאני לא עושה את זה מספיק טוב לא יעזור לי ממש...

למעלה