emmy5

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מחכה לכם ,מתגעגעת לכם ...

emmy5

New member
בדיחה

אישה בגיל העמידה קיבלה התקף לב. היא חוותה כמעט מוות ושאלה את אלהים האם אכן הגיע זמנה למות אלהים אמר שנשאר לה לחיות עוד 43 שנים, חודשיים ושמונה ימים. היא היתה מרוצה והחליטה שאם היא כבר בבית החולים היא תעשה ניתוח מתיחת פנים, מילוי שפתיים, שאיבת שומן וגם החליטה שאם יש לה עוד כל כך הרבה זמן היא תשנה את צבע השיער שלה. כשהחלימה יצאה מבית החולים, נדרסה ע"י מכונית ומתה. כשפגשה את אלהים היא אמרה לו שהוא הבטיח לה עוד 43 שנים. אלהים אמר לה - לא זיהיתי אותך

izuizu

New member
שלום לכולם ןחן חן לemmy ../images/Emo141.gif

על הבדיחה ובהזדמנות זו תודה על דף השירים היוני

emmy5

New member
לאוהבי מוזיקה יוונית

לחצו על ON AIR תחנת רדיו נון סטופ מוזיקה יונית

נֵנָה

New member
אממי ../images/Emo24.gif הנה הגעגעגענו לך ../images/Emo6.gif

אמרי את האמת, האם לא גיהקת כל הזמן, כי הזכרנו אותך וחשבנו עליך. חבל שלא יכולת להגיע. אני מקווה שבהזדמנות ראשונה שתהיה, נעשה פגישה בחיפה. כוווולנו נגיע אליך ברכבת

offe

New member
אמי, אומנם את רחוקה אך ../images/Emo24.gif

קרובה ללבנו, משתתפת פעילה מאוד בפורום, מביאה תמונות נחמדות, בדיחות משגעות, כל הכבוד, המשיכי, רגע, ערב טוב לכולם. רגע, היה כייף. רגע שנמשיך ונמשיך. חונה, האתר מקסים.
offe

emmy5

New member
../images/Emo24.gifננה , ועוד איך התגעגעתי

אתם יותר גיבורות ,אבל שיהיה במזג אויר טוב לכמו היום ..

מנורה

New member
אמי יקירתי חסרת לנו ../images/Emo4.gif

אנחנו לא גיבורת אנחנו מלאות א ין דבר ה עומד ב פני ה רצון זוכרים שכתבנו זאת בספרי הזיכרונות??

היינו עושות קיפול משולש בדף

וכותבות עליו "סוד כמוס" (
ובפנים כל מיני פנינים... "סוד כמוס - לחמור ולסוס" (
לא נשאר לי אפילו ספר זיכרונות אחד....
ההורים שלי עברו המון דירות וכל פעם אמא שלי זרקה.....וזרקה..... לא מאשימה אותה טונה של ניירת וספרים התאספו לה מ-4 ילדיה....

מנורה

New member
|ר|לא להאשים בפעם הבאה../images/Emo63.gif

אני מביאה ספר זכרונות כזה מכתבים, ספרי זכרונות מחברות ויומנים הכל נשמר מהיום הראשון בכתה א' והכיף שלי להראות זאת לנכדי

נֵנָה

New member
יש לי יש לי../images/Emo45.gif ספר זכרונות מילדותי

כתוב לרוחב עם כריכה אדומה ובצד שני חורים שדרכם מושחלשרוך אדום שכרך בתוכה את כל הדפים ובפינה השמאלית למעלה ציור מוזהב של קבר רחל. ממש קלאסי של פעם... וזאת בזכות אִמי ז"ל ששמרה אותו אצלה ומצאתי כשעברתי על כל הניירות שלה כשעברה לבית-אבות. יש לי גם מעטפה עם ציורים ומילים ראשונות שכתבתי מכתה א' על חצאי דפים מצהיבים של מחברת "חלקה" (ללא שורות). כן, פעם היו חסכנים, המורה היתה חותכת מחברת לשניים ומחלקת לכל אחד חצי דף ואפילו ציירנו וכתבנו משני הדדים של הדף. ואפילו דף מצהיב של העתון בו נכתבה כתבה על זכייתי בגביע בתחרות קליעה של הגדנ"ע
הילדים שלי השתגעו כשראו את זה וכלתי אמרה שלפי הציורים רואים שהייתי ילדה מאושרת. אם תזכירו לי אביא אותם בפגישתנו הבאה... אם זה היה תלוי רק באִמי היא היתה שומרת לי את כל הפריטים שהיו לי בילדותי, אני עצמי זרקתי רבים ...
הו הזכרונות, הזכרונות האלה... מה שעושה לי כל פגישה אתכם

אמיייייייי נכון הזכרנו אותך כל הזמן

והבטחנו לעצמנו שנעשה פעם מפגש בחיפה. רק שייגמר הקור הזה ברררררררררררררררר

yaely2

New member
מנהל
כיף היה לראות אתכם, ממש נהניתי

אלף נשיקות לכם
(נשיקה אחת ואת שלושת האפסים תוסיפו לבדׂממש ממש נהניתי, אני ממש אוהבת את המפגשים בכלל ואת של הפורום בפרט. רק לומר את האמת לי זה היה קצר קצת, יותר מדי חוטים של עוד נשארו לי בפה. חונה!!!! איזה אתר מקסים, איזה כישרון יש לך למצוא את הכי יפה, בחיי. לא מפסיקה להתפעל.

למעלה