2-3.2.11

מ י ל ר

New member
היום התחלתי ב-61%

ולאחר קצת זמן ניהיתי 84% איזה התקדמות מעולה! אני רוצה לעלות רמה ולשים עוד נקודות באיפריט קרח, יש בו רק 13 נקודות, והוא לא נשאר לי מספיק זמן, צריך כול הזמן לחדש וזה חופר.

ובכן../images/Emo118.gif

היתה לי שעה ומשהו לאוטובוס, אז פתחתי דמות
זה באמת טפש כשאני 8 רמות מעבודה שלישית

btekx

New member
הגעתי עם מכונאי לרמה הפלא 98...

ואני עדיין מרוצה ומאוהב בדמות הסופר מגניב!!!

מ י ל ר

New member
ברור סופר מגניבה

זה הדמות הכי חזקה במייפל כרגע, איך אפשר שלא לאהוב את זה?

btekx

New member
אמת לא פתחתי אותו בגלל שזה חזק

אני אהבתי אותו בגלל סקילים ובעיקרי זימונים שתדעו שפאץ כאוס (ביג באנג 2) מכונאי יחלשו בדיוק כמו כפול להב...

btekx

New member
חח כן זה רק אחד מזימונים

אני מדבר על 7 זימונים שונות זימון טלמפורט זימון שרשרת משולש ברק זימון 3 לווינים זימון זרם שמעלה מהירות של מפלצות (ויוריד הגנה) זימון מרפא זימון שזמן פצצות קטנות (עבודה 4) זימון דלק לחיזוק (עבודה 4) ככל שיש יותר זימונים אני יותר אוהב... (אל תשכח שיש לי פיראט אקדחון רמה 16X שפתחתי אותו בגלל שיש לו 2 זימונים, תמנון ושחף בשאר העבודה יש רק עד 1 זימון...)

מ י ל ר

New member
נמנמנמנמנמנם

יש לך פירט 16X? לא ידעתי, אפשר תמונה או משהו? סתם בשביל לראות... ואני חושב שמתכוונים ל"זימון" זה בעצם משהו שתוקף, כמו שלקוסמים המקוריים יש זימון (איפריט קרח, איפריט, והדרקון של הבישופים) ך-BAM יש איזה זימון כזה כמו מלאך המוות שגם הורג לארצ'רים יש 2 זימונים, אחד שמופעל על ידי אבן זימון (הציפור) ויש את הזימון של עבודה 4 הפיניקס הזה זה רק דוגמאות של זימונים, שזה משהו שתוקף אני יכול הלגיד שיש לי בקוסם זימון דלת (דלת כמו של הפריסטים, דלת רגילה) ויש לי זימון איפריט קרח וזימון MW וזימון מדיטציה וזימון שרשרת ברקים וזימון מהירות (של עבודה 0 הנוצות) וזימון מרפא (של עבודה 0) עוד זימונים? XD

btekx

New member
מה לא ידעת שיש לי פיראט 164?

לא קראת בפורומות שכתבתי...?? חוץ מזה, אולי לבישופ וקשת והנטאר יש 2 זימונים אבל אפשר להפעיל רק 1 מהם... (דרקון/בהמוט ונשר/ציפור אש/קרח) את פיראט אקדחון יחיד שיכול לזמן 2 זימונים ביחד (וגם יכול לזמן כמה פעמים ברצף שאני יכול לזמן 4 פעמים שחפים ו3 פעמים זוגות תמנונים...) MW מדיטציה וכו'... אלא לא זימון אלא סקילים... אני מדבר על זימון שיש להם חיים משלהם... (גם דלת נראה לי כן זימון...) הנה צילום לפני BB ברמה 163... לא מצאתי צילום יפה אחר BB ברמה 164... ואלו אינו לא הדמות בעל רמה הכי גבוהה שיש לי... יש לי דמות נוספת ברמה 200!!!

btekx

New member
הנה דמות נוספת, רמה 200! צלחתי לעבור את סמדר!

למעלה